Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van értelme esélyt adni/találni ott, ahol a férj már ilyeneket mond a feleségének?
"már rég elváltam volna,de olyan szerencsétlen vagy,h nem merem rádbízni a gyerekeket"
"ha akkora a pofád add be a válókeresetet
a volt barátnőm sokkal jobb anya/nő volt te még arra se vagy képes h rendben tarts mindent"
költőinek.. :(
8 éve vagyunk együtt,2 gyerekünk van. kifelé egy álomcsalás: jóképű,jólszituált,vezető beosztású férfi,aki után bomlanak a csajok,és mindenki irigyel. csodás ház,2 autó. szép,karcsú,fiatal feleség.
belül pedig: folyamatos veszekedés,bármit teszek,soha semmi nem jó. gyerekek miatt eddig bírtam,de tovább nem megy. a válókeresetet az ominózus mondat után beadtam,cuccát kitettem,megegyeztünk mindenben.
de sokan azt mondják,várni kéne a válással,talán az idő megoldja..
én már eldöntöttem,h nem akarom ezt tovább. most nagyon jó a nyugalom.
lehet h mégis változhat valaki akkorát h becsüljön-azt mondja én vagyok a mindene-? én nem hiszek ebben,és belefáradtam,de kíváncsi vagyok véleményekre-tapasztalatokra,mégis van 2 pici gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!