Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kislány előtt mond ilyeneket? Ellenem akarja hangolni?
Szerintem kerdezd meg a lanyodat, hogy akar-e menni az apjaval? De csak akkor amikor ketten vagytok. Vagy kerdezd meg, hogy telt apuval? Legalabbis en ilyeneket szoktam kerdezni, es magatol mondja a tobbit. :)
Ha meg nem vagytok 4szem kozt az apjaval, akkor telefonon is meg lehet neki mondani, hogy allitsa le magat.
Szerintem is rakd magad második helyre a kislányod akarata az elsödleges!
Ha ö az apával akar menni akkor hadd menjen, nincs ebben semmi
Az meg egy dolog hogy a férjen bunkón beszólt megjegyzem én is ideges lennék ha megszabnák hogy mit tehetek és mit nem plusz még rendszeresen fizetnem is kellene...
De amúgy elvársz valamit a volt férjedtöl? talán tisztelnie kellene téged? vagy Érzelmeket kellene irántad mutatnia? Egyáltalán miért veszed fel töle a bunkoságot? Hiszen elváltál töle... Vége! Vagy mégsem?
Ha a lányod szeret téged akkor majd szépen kiáll érted az apja elött is és majd rászól az apjára hogy ne beszéljen így!
Ha pedig mégsem áll ki melletted a lányod akkor ott valamit te rontasz el és erre nem aza megoldás hogy akkor megtiltom hogy elvigye a gyereket!! Ez a döntés csak a te egódat brillirozná de semmi más haszna nem lenne...
Képzeld csak el milyen szinten meg vannak fosztva ilyenkor a jogaiktól az apák és hogy ez miylen rohadt megalázó egy férfinak!!
Ja és még annyi hogy itt nincs hunyó itt mindketten hunyók vagytok hiszen ha nem lennétek azok akkor annak a gyereknek lenne anyja és apja egyszerre.
Ha már gyereketek lett legalább amíg nagykoru nem lesz jobban tennétek ha együttélnétek és csak a gyerekkel foglalkoznátok..Hiszen ezért hívtátok életre öt!
Mi nem valtunk el, de en nagyon szeretnem elhagyni a kislanyom apjat, hasonlo okok miatt.
Allandoan megalaz, borzaszto rosszul banik velem stb.
Ez meg nem is lenne tul nagy problema, en tulelem.
A kislanyunk 13 honapos es neha amikor eppen csinalok valamit es az apja odahozza, hogy etessem meg, vagy oltoztessem fel stb en neha megkerem, hogy csinalja meg, mert eppen valaminek a kozepen vagyok.
Erre persze mindig az a valasz, hogy:"Gyere kislanyom, anyad sz*rik rad."
En azt gondolom, hogy vannak normalis, kedves apukak (talalkoztam ilyennel is) es vannak bunko, egoista, ontorvenyu apukak is.
En tobbszor mondtam neki, hogy en sosem szidalmazom a lanyunk elott, o se tegye.
Ezek szerint o ugyanolyan mint a te exed.
En meg nem tudom, hogy fogok kilepni ebbol a kapcsolatbol, teljesen ra vagyunk szorulva anyagilag, tole fuggunk.
Ismerem az ilyen tipusu ferfit, mint az exed (az enyem is ilyen).
Meg amikor probalom "kikerulni", nem szolok hozza, hogy ne legyen veszekedes - a gyerek erdekeben - akkor is jon utanam, provokal, daralja bele az agyamba a mocskolodasait.
Ja, es persze en vagyok a proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!