Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy heverted ki, mennyi idő alatt a válást? 8 éves kislány anyukája vagyok
Te biztos pasi vagy, első. Egy válófélben, vagy frissen elvált nőnek a legutolsó gondolata a szex. Minden fontosabb annál. Főleg, hogy az összes férfiban az ex-ét látja.
Kérdező: én fél éve váltam el, gyűlöltem, és örömmel szabadultam meg tőle, de a felsorolt tünetek sajna még mindig megvannak. Depresszió, ingerültség minden férfi irányába, kishitűség. Csúnyának, kövérnek, és öregnek érzem magam. Azt hiszem az a megoldás ha belenyugszok, hogy egyedül élem le az életem. Ennek ellenére örülök, hogy megszabadultam attól a szemét, önző egoista, lusta, büdös,(1-2 hetente fürdő) basáskodó és meg sorolhatnám milyen, volt férjemtől.
Szia!Mikor lett vége a házasságodnak,és mikor mondták ki a válást?Ha még csak pár hónapja,akkor nincs min csodálkozni,pláne,ha úgy lett vége,hogy mondjuk másik nő is volt a dologban,vagy a volt férjed úgy viselkedett veled,hogy teljesen elveszítsd az önbizalmad.Mi miatt váltatok?Mert szerintem ez is belejátszhat az érzéseidbe.És most hogy viselkedik veled a volt férjed?
Nem sokat írtál a helyzetedről,de ennyiből az derül ki számomra,hogy nemcsak a kislányodra,de saját magadra sincs időd.ÉS szerintem ez is egy oka lehet pl a kishitűségednek,letargiádnak.Mert nem áll módodban,hogy elmenj kikapcsolódni,barátokkal szórakozni,kényeztetni magad akár egy fodrásszal,kozmetikussal.Nem biztos,hogy így van,csak találgatok.
Nekem három hete mondták ki a válásom,és öt hónapja ment költözött el a volt férjem,és egy akkor 11 hónapos babával maradtam egyedül,úgyhogy a családom egy másik városban él.Hát voltak jobb napjaim is:).
A volt férjed nem viszi el hétvégente vagy akár hétközben is a kislányotok?Mert az is nagyon nagy segítség tud lenni,persze csak ha olyan a viszonyotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!