Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szombaton megcsalt a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 28 éves férfi vagyok.

muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!

Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.

hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.

úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.

azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.

a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.

a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.

megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.

nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(

most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.

úgy érzem nagyhibát követ el a párom.

Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.

Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.

ezel levette a lábárol..

mi tévő legyek?

a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?

2013. aug. 7. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom, ami veled történt, de azt kell mondanom, a lehető legjobb módon kezeled a dolgokat, amit mások csak irigyelhetnének.

Az, hogy nem ócsárolod a feleséged, hanem az okokat keresed, hogy hogyan jutottatok el idáig, a legjobb módja annak, hogy ezen túl tudjatok lépni.

Sok nő csak álmodozhat ilyen férfiról, mert a legtöbben ilyen esetben balhét csapnának és kidobnák az asszonyt.

A feleségednek remélem lesz annyi esze, hogy átgondolja, mit is rontott el és mit veszíthet.

2013. aug. 7. 08:00
 12/90 anonim ***** válasza:
53%
Azért mert egy normális ember legyen az férfi vagy nő kidobja a párját megcsalás után. Az ilyen férfi egy papucs.
2013. aug. 7. 08:13
 13/90 anonim ***** válasza:
78%
Hadd menjen! Komolyan! Beszélgetés, kommunikáció ma már nuku egy kapcsolatban? Majd rájön, hogy a pasinak csak dugni kell és kidobja! Te meg dobd ki!!
2013. aug. 7. 08:14
 14/90 anonim ***** válasza:
74%

örülök hogy normálisan kezeled a helyzetet. bármennyire rossz dolog is, én se hagynám el a másikat ilyen esetben.

ne is biztos hogy szerelem amit érez hisz tudja mekkora barom az a csávo. inkább rajongás. nagyon erös érzelem az is.de nem éri meg felrugni érte egy jol müködö kapcsolatot.

amugy igen többet kéne beszélgetnetek és lehetne romantikus estétek, randitok. dobjátok fel a kapcsolatot.

2013. aug. 7. 08:32
 15/90 anonim ***** válasza:
81%

Ha a férfi csalta volna meg fröcsögne minden nő, de ha a nő, akkor a férfi a hibás. Hogy is van ez?

(nő vagyok, és én kidobnám a kedves párod! könnyebb félredugni mint beszélgetni!)

2013. aug. 7. 08:35
 16/90 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdemel meg téged. A helyedben kidobnám.
2013. aug. 7. 08:36
 17/90 anonim ***** válasza:
75%
Biztos jól működő kapcsolat,ha félrekúr a munkatársával...
2013. aug. 7. 08:36
 18/90 anonim ***** válasza:
91%
Szép kis párod van, egy kis beszélgetés és szétteszi a lábát. Nagyon szerethet. Mindenkivel elbeszélget, csak a párjával nem, akit (elméletileg) szeret...
2013. aug. 7. 08:42
 19/90 anonim ***** válasza:
74%
a feleséged? elvetted?
2013. aug. 7. 08:43
 20/90 anonim ***** válasza:
82%

Én nem fröcsögök,én sajnálom a férjet.

Most is beigazolódott, amit már megfigyeltem.

A félrelépő nőnek szinte mindig megbocsátanak,sőt nagyobb becsbe tartják,mint a hűséges feleséget...:(

Hát Te tudod, kérdező.ha ezután mindig azon akarsz agyalni,mikor teszi meg újból,és kivel,akkor bocsáss meg neki...Persze ,megértem a kislányotoknak is jobb lenne,ha együtt maradnátok...

Régen úgy hívták ezt a felszarvazott férj.Nem egy kellemes szerep.

2013. aug. 7. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!