Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal, van egy kislányunk is,7 hónpos. Mégis mit kellene még tennem? Bővebben lent.
A párommal 5 éve vagyunk együtt,terveztük a kislányt,aki 7 hónapja meg is érkezett közénk.
Onnantól fogva,hogy terhes lettem,a párom úgy viselkedik mint akit egyáltalán nem is érdekli ez az egész..
Pedig igazság szerint ő szeretett volna babát,én vártam volna vele még,de annyira szép volt a kapcsolatunk,hogy aztán én is úgy gondoltam hogy nincs mire várni.
télen nagy pocakkal nekem kellett a fagyos fákat szétverni és behordani a lakásba.. meg egyebek..
Aztán amikor megszületett a lányunk,az első egy hétben odáig volt érte,aztán megint minden a feje tetejére állt..
Nem foglalkozik velünk egyáltalán,későn jár haza a munkából,ha itthon van hétvégén akkor vagy gépezik,vagy elmegy az anyjához..Velem folyamatosan vitázik,semmi sem jó neki,ha az egész lakás csillog mire hazaér,akkor is talál benne kivetnivalót..szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk már..a terhesség alatt állítólag félt h baja lesz a babának,most meg.. nincs kedve meg fáradt..
Próbáltam vele beszélni,de csak röhög rajtam,szerinte mindent túlkomplikálok,meg hát h ha sérteget is,aő csak viccel.. :/
Mondtam neki,hogy a gyerek nem olyan h ha nincs kedvem foglalkozni velem akkor a sarokba állítom és annyi.. erre azt mondja h nem is maradna ott mert elmászik.. és röhög rajtam..
Közös programhoz nincs kedve,se egy séta,se semmi..
Próbálok helytállni.. megfelelni neki is,minél kevesebb okot adni a piszkálódásra.. de már nincs energiám hozzá..
Mégis mit kellene csináljak?
Bocsánat a hosszú sorokért..
Én most rendeltem meg a könyvet a neten.Asszem az apródon találtam meg,potom ezer ft-ért.Azt írták a többiek hogy abban tételesen le van írva a 40 nap!
Az a címe hogy: Merj szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!