Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menekulhetnèk egy rossz hàzassàgbòl? A kapcsolatunk megromlott, a fèrjem alkoholista rosszul bànik a 2 iskolàs gyerekunkkel is! Nem akar vàlni.
Figyelt kérdés
Màr keresem az albèrletet, milyen segèlyeket vehetek igènybe?az illetèket nem tudom kifizetni hogy elindìthassam a papirokat?2012. ápr. 10. 08:35
1/15 anonim válasza:
Menj be a Bírósági panasznapra,ott elindíthatod a válást. Kérhetsz illetékmentességet is. Akkor is elválasztanak,ha a férjed nem akar válni.
Segélyt esetleg az Önkormányzattól kaphatsz,de ez nem biztos,hogy lesz. Ha lesz akkor sem,sok.
A családipótlékot kérheted a nevedre,és a férjedtől tartásdíjat.
2/15 anonim válasza:
Illeték: a következő fizetésedből először azt fizesd be. Lehet kérni mentességet is.
A segélyeket sajnos nem tudom :-(
Kitartás!
3/15 anonim válasza:
Sajnos okosat mondani nem tudok, csak drukkolok hogy minél hamarabb lelépj onnan. Én felnőttem egy ilyen környezetben, nem kívánom másoknak.
4/15 A kérdező kommentje:
A fizetèsbol ès a csalàdi pòtlèkbòl èpp hogy kifutja majd albèrletre ès ennivalòra, abbòl biztos nem tudom kifizetni.Viszont muszàj mennunk, mert ezt a lelki terrort màr nem tudjuk elviselni, màr a gyerekeket is teljesen kicsinàlta, ugye nem veheti el oket tolem, mert ezzel fenyeget?
2012. ápr. 10. 09:09
5/15 anonim válasza:
A gyerekeket nem veheti el tőled,mindig az anyának ítélik. Hacsak nem vagy drogos,vagy alkoholista.
6/15 anonim válasza:
Amikor benyújtod a válási keresetet, egyúttal kérelmezd, hogy a per folyamán a gyermekeket ideiglenesen nálad helyezze el a bíróság, kérj egy ideiglenes végzést a gyermektartásdíjról, illetve a láthatásról. Ha a férjed alkoholista és veszélyezteti a gyermekeket, akkor kérd a felügyelet melletti láthatást. Így ha esetleg évekig elhúzódik a per, addig is van egy kötelező érvényű végzés a kezedben, aminek neki is eleget kell tennie. És ha a per folyamán végig veled vannak a gyerekek, akkor a bíróság csak nagyon ritkán változtatja meg az elhelyezést, mert az állandóság nagyon fontos szempont, nem szeretik kiráncigálni a gyerekeket a megszokott környezetből, hacsak nincs rá alapos indok.
7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen koszonom a vàlaszokat, sokat segìtettetek, mindenkèppen utànajàrok ezeknek a dolgoknak ahogy tanàcsoltàtok.
2012. ápr. 10. 09:41
8/15 anonim válasza:
Az, hogy a férjed nem akar válni az a bíróságot nem érdekli!! Add be a válópert, ha személyesen bemész akkor lehet kérni költségmentesítést,adnak egy nyomtatványt azt ki kell töltened és a keresetlevélel együtt beadni...én most válok kedden, ha van valami kérdésed, és tudok segíteni szívesen válaszolok,irj privátban....sok sikert....
9/15 A kérdező kommentje:
Megvert, feljelentettem, mèg keresem az albèrletet, remèlem mèg pàr nap ès elmehetunk innen!
2012. ápr. 22. 08:43
10/15 anonim válasza:
Ha, akarsz kérhetsz távoltartási végzést. Bemész a bíróságra, ha pesti vagy akkor a központi kerületi bíróságra/ markó .u.25/ és ott kell kérned 3 nap alatt gyorsított eljárással tárgyalja a bíróság....Nagyon sajnállak, csak tudd sokan vagyunk ilyen sz@r helyzetben, de csak Te tudsz tenni ellene...Itt mindenki segít, adunk Neked kellő információt és remélem kis lelki erőt is..de lépned Neked kell...mielőtt még túl késő lenne Kitartás és sok siker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!