Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büszke sok lány, nő a rossz tulajdonságaira?
Társkereső oldalakon, de élőben is, sok nő mintha büszke lenne olyan tulajdonságokra, amiktől mindenki más szenved. Jellemzően ilyen tulajdonságok:
kiszámíthatatlanság, érzelmi ingadozások, titkolózás, következetlenség, infantilizmus, gyermeteg világlátás, hibák ismételt elkövetése, önfejűség, alkalmazkodóképesség hiánya, ...
Miért van ez? Tényleg azt hiszik, hogy ez vonzó?
Hülye pasik xD ezen jót röhögtem xD
Íme a nagy titok: A legtöbb nő tisztában van a rossz oldalával is; nem büszke rá de nem is szégyenli. Azért írják ki a rossz tulajdonságaikat is, mert a pasinak ezeket is ugyan úgy el kell fogadnia egy kapcsolatban, mint a jókat. Ne álmodozz arról, hogy a csajod tökéletes lesz (szexy, okos, mindig készen áll inget vasalni, mos, főz, takarít...), mert olyan nincs. Remélhetőleg soha nem fogok olyan pasival járni, akinek folyton meg kell felenem :P
21/L
Nem, nem kell tökéletesnek látszani, egyáltalán nem! Csak teljesen más úgy megfogalmazni valamit, hogy "állítólag nehezen alkalmazkodom, de igyekszem változni", mint "nem akarok másoknak megfelelni, a magam világát élem, ezt fogadd el!" Holott mindenki tudja, hogy egy kapcsolatban nem lehet élni valamilyen fokú alkalmazkodás nélkül.
Szerintem is inkább titokzatosnak szeretnék beállítani magukat. Na de ki a fenének van kedve egy kiszámíthatatlan, infantilis, önfejű nővel kínlódni???
Írok pár példát:
Önismeret hiánya:
>>Egy igazi "Halak" :-)
"Jellemét nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagával sincs tisztában. Minden Halak ember egy bonyolult keresztrejtvény, egy élő találmány."<<
Alkalmazkodóképesség hiánya:
>>Örök újítóként és lázadó forradalmárként nem hagyom, hogy beszabályozzon egy ember, hát még a világ :)<<
Realista, bár mintha nem bánná a dolgot:
>>Elég pozitiv gondolkodású embernek tartom magam,nagyon makacs vagyok,keméyfejű,talán éppen ezért sikerült mindig elérni amit akartam.<<
Kedves kérdező!
Rossz irányból közelíted meg a kérdést.
Amiket felsorolnak a csajok, azok a jó tulajdonságaik!! :)
A rosszakat, majd később tudod meg... hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!