Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büszke sok lány, nő a rossz tulajdonságaira?
Társkereső oldalakon, de élőben is, sok nő mintha büszke lenne olyan tulajdonságokra, amiktől mindenki más szenved. Jellemzően ilyen tulajdonságok:
kiszámíthatatlanság, érzelmi ingadozások, titkolózás, következetlenség, infantilizmus, gyermeteg világlátás, hibák ismételt elkövetése, önfejűség, alkalmazkodóképesség hiánya, ...
Miért van ez? Tényleg azt hiszik, hogy ez vonzó?
Ez a csaj viccből rakta fel magát az oldalra.
Kíváncsi volt hány idióta jelentkezik rá, szerintem.
Amerikai filmekben láttam többször, hogy mielőtt összejönnek a apárok, elkezdik sorolni a hibáikat.
Szerintem elég korrekt.
Persze -teszem hozzá-, a lista nyílván nem teljes és lesz még azontúl is pár meglepi, de kezdésnek sem árt, ha tudja az ember saját hibáit..vagy legalábbis párat.
Oké! Erre persze ne legyen büszke, én is azt mondom, de kialakult személyiségen nagyon nehéz ám változtatni, hiába a készség rá.
Ha pedig valakinek olyan nő kell, aki bevállaltan infantilis, szélsőséges érzelmi ingadozásai vannak -nos ha valaki ezek ellenére összejön vele, magára vessen :D
15:
Akkor lehet, hogy Te is az említett szindrómában szenvedsz. Ha egy tulajdonságod az embereket zavarja, és ezt sokat mondják, attól miért kéne rá büszkének lenned?
Szerintem ez igazából valami pszichológiai önvédelmi mechanizmus. Az ember nem szereti a rossz tulajdonságait bevallani, nem akar vagy nem tud rajtuk változtatni. Ezért inkább beállítja jónak és eljátssza, hogy nem is kell változtatni, mert minden a legnagyobb rendben így.
1. lehet poénból írta a csaj, nem akar ismerkedni.
2. Esetleg azért, mert menő manapság ilyennek lenni; a nőknél és a pasiknál is ezeket írják le hogy legyen nőd/pasid a "nagy tanácsadó" könyvekben.
Ez a menő manapság:
Ha hideg vagy, kiszámíthatatlan, titkolózós, alkalmazkodóképesség hiánya=nem leszel lábtörlő/papucs akkor bomlani fog érted a kiszemelt...állítólag.
Lehet így akarnak partnert szerezni. Ezek a hülye taktikákat a pasik is alkalmazzák :(
>>Elég pozitív gondolkodású embernek tartom magam,nagyon makacs vagyok,keményfejű,talán éppen ezért sikerült mindig elérni amit akartam.<<
Igazából nem értem ezzel mi a baj.. :) Persze az önfejűséget tarthatod rossz tulajdonságnak, de akár pozitívnak is. Hisz emiatt sikerült mindent elérnie az életben, amit akar. Ha mindenki kényének-kedvének alá vetette volna magát, akkor nem tartana itt.
Amúgy meg miért írnál azt, hogy ezen változtatni szeretne? Ha az összes tulajdonságomat, amik nem épp jók azt mondanám, hogy változtatni akarok, az szép lenne, csak nem őszinte.
Hiszen ki az, aki ezt meg tudja tenni? Senki! Igenis el kell fogadni az emberrel a rossz tulajdonságait is, ahogy saját magát is kell ismernie annyira mindenkinek, hogy mi az, amin nem fog tudni változtatni.
Így lehet tiszta lappal indulni egy kapcsolatban!
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell alkalmazkodni a másikhoz valamennyire, de ez is hülyén hangzana a bemutatkozásban nem? :)
Amúgy meg sok olyan férfi is van, akik a saját céljaikat veszik előre és minden más csak utána jön. Ő pedig jól megértené magát egy hasonló nővel. Ennyi.
Mindenki keresse meg a hozzá illőt. Az hogy Neked nem pozitív az a tulajdonság, másnak még lehet az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!