Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon megromlott a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal, van egy kislányunk is,7 hónpos. Mégis mit kellene még tennem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt,terveztük a kislányt,aki 7 hónapja meg is érkezett közénk.

Onnantól fogva,hogy terhes lettem,a párom úgy viselkedik mint akit egyáltalán nem is érdekli ez az egész..

Pedig igazság szerint ő szeretett volna babát,én vártam volna vele még,de annyira szép volt a kapcsolatunk,hogy aztán én is úgy gondoltam hogy nincs mire várni.

télen nagy pocakkal nekem kellett a fagyos fákat szétverni és behordani a lakásba.. meg egyebek..

Aztán amikor megszületett a lányunk,az első egy hétben odáig volt érte,aztán megint minden a feje tetejére állt..

Nem foglalkozik velünk egyáltalán,későn jár haza a munkából,ha itthon van hétvégén akkor vagy gépezik,vagy elmegy az anyjához..Velem folyamatosan vitázik,semmi sem jó neki,ha az egész lakás csillog mire hazaér,akkor is talál benne kivetnivalót..szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk már..a terhesség alatt állítólag félt h baja lesz a babának,most meg.. nincs kedve meg fáradt..

Próbáltam vele beszélni,de csak röhög rajtam,szerinte mindent túlkomplikálok,meg hát h ha sérteget is,aő csak viccel.. :/

Mondtam neki,hogy a gyerek nem olyan h ha nincs kedvem foglalkozni velem akkor a sarokba állítom és annyi.. erre azt mondja h nem is maradna ott mert elmászik.. és röhög rajtam..

Közös programhoz nincs kedve,se egy séta,se semmi..

Próbálok helytállni.. megfelelni neki is,minél kevesebb okot adni a piszkálódásra.. de már nincs energiám hozzá..

Mégis mit kellene csináljak?

Bocsánat a hosszú sorokért..

2013. aug. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet! Nagyon sok erőt kívánok!

Hány évesek vagytok egyébként?

Csak azért, mert szeretném tudni hány éves az anyós.

Lenne egy olyan ötletem, hogy egy napra bízd rá a kicsit.

2013. aug. 6. 13:27
 32/54 anonim ***** válasza:
74%
A gyerek lefoglal téged, tehát nem piszkálod őt, és megnehezíti azt, hogy lelépj, tehát mindig lesz kaja az asztalon és tiszta ruha a szekrényben.
2013. aug. 6. 13:27
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is pont ilyen volt. Azért mutatta ki az igazi kretén énjét, mert kiszolgáltatott helyzetben vagy és úgy érzi, azt tesz, amit akar. Le kell tesztelni a férfiakat, mielőtt használni kezded őket, mert sunyik és sokan nem az igazi énjüket mutatják, hanem azt, akit látni akarsz. Szerintem ennek a kapcsolatnak már régen befellegzett, mert ez ő, ez a férjed igazi személyisége. Dobd ki, mert ennek semmi értelme, csak tönkreteszed a saját és a gyereked életét is. Kinek kell egy nemtörődöm apa?
2013. aug. 6. 14:20
 34/54 A kérdező kommentje:
Anyós 70 éves.. és nem is vállalja el a kislányt..más meg nincs akire bízni lehet.. :/
2013. aug. 6. 14:59
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez a klasszikus bántalmazó kapcsolat forgatókönyve. Adott a nő, aki gyökértelen, rábeszélik a gyerekre - így még jobban uralma alá hajthatja a férfi. Elsőként jön a szóbeli bántalmazás, piszkálás, idegesítés, kikészítés. Idővel gyakran követi fizikai bántalmazás is, miután teljesen megtört a nő önbecsülése.

A NANE honlapjára menj fel és olvasgasd el a kiadványaikat. Szerintem magadra fogsz ismerni.

2013. aug. 6. 18:50
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, érdemi tanáccsal nem tudok szolgálni, csak elmondani, hogy szinte szóról szóra ugyanez a helyzet nálunk is. Boldog, kiegyensúlyozott mesébe illő kapcsolat, aztán jött a terhesség és onnantól már nem akarom leírni amit te leírtál, mert halál komolyan mondom ugyanez. illetve annyi különbség, hogy én félidős terhesen veszélyeztetett lettem, csomószor voltam kórházban és tilos volt a szex. azóta pedig ritkán van, mert fáradt. én is vékonyabb vagyok már mint terhesség előtt, és sosem tettem különbséget közte meg a gyerek között, párommal iszonyat sokat foglalkozok, és mégis ezt kapom. Ő is ugyanígy kiröhög, hogy elmászik, szinte pont ugyanez a párbeszéd zajlott le egyszer köztünk. nálunk 11 hónapos a kislány. én is tanácstalan vagyok, tudom mit érzel. én sem szeretném, ha szétmennénk, mert szeretem és tudom, hogy ő is minket. tökéletesen értelek mert nálunk is pont ugyanez van. :(
2013. aug. 6. 20:33
 37/54 anonim ***** válasza:
83%
36-os vagyok, én írtam az imént, hogy ugyanabban a cipőben járunk. Én találtam valamit ami segíthet. A film címe szerelempróba, van könyv is, ami alapján készült, ez a merj szeretni. 40 napot kell végigcsinálni, minden nap valamilyen feladattal. Állítólag ez helyrehozza a kapcsolatot. Én még nem tudom, 3 perce indítottam el a filmet, és még csak átfutottam a feladatokat, de szeretném végigcsinálni, hátha segít!
2013. aug. 6. 21:03
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, de a Szerelempróba csak olaj lenne a tűzre ebben a helyzetben. Itt nem két érett személyiség elhidegüléséről van szó (ahol segíthet esetleg, bár keresztény propagandafilm jó adag cukormázzal leöntve), hanem egy szubmisszív és egy domináns ember játszmájáról.

A filmben bemutatott dolgok még jobban elmélyítenék a szakadékot, még kiszolgáltatottabbá tennék a nőt és még több hatalommal ruháznák fel a zsarnok férfit.

2013. aug. 6. 21:07
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Azoktól a válaszolóktól kérdezném, akik írták, hogy hasonló cipőbe járnak: az is egyezik, hogy nincs háttér (család, barátok, bármilyen menekülőút, kapcsolati tőke), illetve anyagi függésben éltek a párotoktól?
2013. aug. 6. 21:11
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve 37, hogy ha bármit mond elve kiröhögi a pasas. Szerintem egy szerelempróbától a földön fetrengene.. ő nem érzi, hogy baj lenne, neki ez így jó
2013. aug. 7. 01:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!