Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon megromlott a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal, van egy kislányunk is,7 hónpos. Mégis mit kellene még tennem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt,terveztük a kislányt,aki 7 hónapja meg is érkezett közénk.

Onnantól fogva,hogy terhes lettem,a párom úgy viselkedik mint akit egyáltalán nem is érdekli ez az egész..

Pedig igazság szerint ő szeretett volna babát,én vártam volna vele még,de annyira szép volt a kapcsolatunk,hogy aztán én is úgy gondoltam hogy nincs mire várni.

télen nagy pocakkal nekem kellett a fagyos fákat szétverni és behordani a lakásba.. meg egyebek..

Aztán amikor megszületett a lányunk,az első egy hétben odáig volt érte,aztán megint minden a feje tetejére állt..

Nem foglalkozik velünk egyáltalán,későn jár haza a munkából,ha itthon van hétvégén akkor vagy gépezik,vagy elmegy az anyjához..Velem folyamatosan vitázik,semmi sem jó neki,ha az egész lakás csillog mire hazaér,akkor is talál benne kivetnivalót..szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk már..a terhesség alatt állítólag félt h baja lesz a babának,most meg.. nincs kedve meg fáradt..

Próbáltam vele beszélni,de csak röhög rajtam,szerinte mindent túlkomplikálok,meg hát h ha sérteget is,aő csak viccel.. :/

Mondtam neki,hogy a gyerek nem olyan h ha nincs kedvem foglalkozni velem akkor a sarokba állítom és annyi.. erre azt mondja h nem is maradna ott mert elmászik.. és röhög rajtam..

Közös programhoz nincs kedve,se egy séta,se semmi..

Próbálok helytállni.. megfelelni neki is,minél kevesebb okot adni a piszkálódásra.. de már nincs energiám hozzá..

Mégis mit kellene csináljak?

Bocsánat a hosszú sorokért..

2013. aug. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, mi az, hogy kizár?!? Miért tűröd el, hogy ilyen hangon beszéljen veled, így lekezeljen és fenyegetőzzön?

Figyelj, Magyarországon élünk, nem az araboknál vagy mittomén, hogy hol ahol egy nő csak másodrangú, és az van amit az ura mond.

Én értem, hogy szereted, de tulajdonképpen mit is szeretsz rajta? A régi énjét, oké. De mikor is láttad utoljára azt a régi énjét? Lassan egy éve...

Így akarod, vagyis képes lennél így leélni az egész hátralévő életedet? Ne mondj le önmagadról és a gyereked ill. saját boldogságodról.

Azt írod nincs hova menned. És ha a jövő héten ő mondja, hogy húzz el onnan gyerekkel együtt? Persze nem kívánom, hogy így legyen, de írásod alapján mindenre fel kell készülni.

Vannak anyavédő egyesületek, olyan házak ahol egyedülálló anyák lakhatnak a gyerekükkel és kapnak némi segítséget is. Ugródeszkának talán jó lehet.

2013. aug. 6. 12:20
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lehet az, hogy nem mindig kell a másik kedvére tenni. Nálunk a barátom egy hónapot küzdött azért, hogy megszerezzen, utána is pár hónapig még "küzdött", hogy belé szeressek. Azóta másfél év telt el, és én sokmindenben a kedvére vagyok, amit megszokott. De szinte látni rajta, hogy ez így nem jó, néha ha összeveszünk akkor nem akar békülni, hiába megyek én oda hozzá, és hiába mondom, hogy szeretem! Egyik alkalommal egy veszekedés után pont az ellenkezőjét tettem: szinte le se sz....tam, közömbös voltam, tettem a magam dolgát... és láss csodát, a barátom jött oda hozzám, először kötözködött (de arra se reagáltam nagyon), aztán már kedvesen bújt oda hozzám, hogy hiányzom neki. Szóval tudat alatt vágyott rá, hogy ő küzdjön meg értem, ő tegyen nekem a kedvemre! :D
2013. aug. 6. 12:21
 23/54 anonim ***** válasza:
78%
Ez a férfi nemcsak neked, más nőnek sem való. Lecsóba vele! Fogd a gyereket és menj a szüleidhez, mert nem fog megváltozni a helyzet. Úgy áll a családhoz, mint egy kivülálló és nem úgy, mint egy apa/családtag. Ráadásul cinikus, mint egy hülyegyerek, aki fel sem fogja, hogyan kellene viselkednie.
2013. aug. 6. 12:24
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ki kicsit a közös progikból, "felejtsd el" egy kicsit, menjetek sétálni, egyszóval: tedd tartalékra, fordítsd az energiád a picire egy ideig. Hátha!
2013. aug. 6. 12:25
 25/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tényleg nincs hová menjek.. nincsenek már szüleim sajnos..

Ez pedig egy kis falu,ahol élünk,szóval se egy anyaotthon,sem pedig egy kiadó szoba.. :( messzire meg nem vinném el a lányom az apjától.

Tudom,hogy szeret minket..Azt azért még szokta mondani.. bár az az igazság hogy én ezt már nem nagyon érzem..

Vannak jó pillanatok.. csak nagyon kevés.. :(

Megpróbálom azt amit sokan javasoltatok.. hogy nem teszek semmit sem.. hátha.. nekem sincs jobb ötletem..

2013. aug. 6. 12:38
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
valahogy úgy érzem, mégsem annyira akarta ezt a gyereket.
2013. aug. 6. 12:42
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

A szeretet érezni kell és nem mondani. Inkább soha ne ejtse ki a száján hogy szeret, de minden tettével, érintésével, törődésével mutassa ki.

Téged már nem szeret, nem tisztelt. Csak te akarod elhinni hogy szeret, ámítod magad, kapaszkodsz.

2013. aug. 6. 12:48
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak most jött ki az igazi énje.

Sok ilyen pasi van,miután megvan a gyerek úgy érzi az övé vagy és visszaél azzal,hogy teljesen ki vagy neki szolgáltatva.

Ezt kéne megszüntetni. Nemsokkára a lányod mehetne bölcsődébe, Te meg vissza dolgozni. Aztán szépen elbeszélgetni vele,hogyha nem változtat sürgősen, akkor elhagyod.és szerintem semmiképp ne vállaljatok közösen még egy gyereket! Sok szerencsét!

2013. aug. 6. 12:50
 29/54 A kérdező kommentje:
De ha nem akarta a gyereket,akkor miért nyaggatott vele majdnem egy évig??
2013. aug. 6. 12:52
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Már régen leültem volna vele megbeszélni hogyan képzeli el a jövőt. Továbbá megkérdezném azt is miért hagyja hogy az anyja teljesen ellenetek hangolja.
2013. aug. 6. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!