Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon megromlott a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal, van egy kislányunk is,7 hónpos. Mégis mit kellene még tennem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt,terveztük a kislányt,aki 7 hónapja meg is érkezett közénk.

Onnantól fogva,hogy terhes lettem,a párom úgy viselkedik mint akit egyáltalán nem is érdekli ez az egész..

Pedig igazság szerint ő szeretett volna babát,én vártam volna vele még,de annyira szép volt a kapcsolatunk,hogy aztán én is úgy gondoltam hogy nincs mire várni.

télen nagy pocakkal nekem kellett a fagyos fákat szétverni és behordani a lakásba.. meg egyebek..

Aztán amikor megszületett a lányunk,az első egy hétben odáig volt érte,aztán megint minden a feje tetejére állt..

Nem foglalkozik velünk egyáltalán,későn jár haza a munkából,ha itthon van hétvégén akkor vagy gépezik,vagy elmegy az anyjához..Velem folyamatosan vitázik,semmi sem jó neki,ha az egész lakás csillog mire hazaér,akkor is talál benne kivetnivalót..szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk már..a terhesség alatt állítólag félt h baja lesz a babának,most meg.. nincs kedve meg fáradt..

Próbáltam vele beszélni,de csak röhög rajtam,szerinte mindent túlkomplikálok,meg hát h ha sérteget is,aő csak viccel.. :/

Mondtam neki,hogy a gyerek nem olyan h ha nincs kedvem foglalkozni velem akkor a sarokba állítom és annyi.. erre azt mondja h nem is maradna ott mert elmászik.. és röhög rajtam..

Közös programhoz nincs kedve,se egy séta,se semmi..

Próbálok helytállni.. megfelelni neki is,minél kevesebb okot adni a piszkálódásra.. de már nincs energiám hozzá..

Mégis mit kellene csináljak?

Bocsánat a hosszú sorokért..

2013. aug. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
66%

36-37-es vagyok, pedig tegnap végig néztük a filmet a párommal együtt. itt ült végig és nézte velem és csak olyan jeleneteknél röhögött, ahol mondjuk rosszul volt megcsinálva a vonatbaleset. Persze mivel egyikünk sem vallásos, az imádkozást és hasonló dolgokat kihagyjuk, de elkezdjük a 40 napot, ma van az első napunk. Ma az a feladatunk csupán, hogy semmi negatívat ne mondjunk egymásra, ha nem tudjuk megállni akkor pedig ne szóljunk inkább semmit. Sajnálom, ha szerintetek gáz, hogy így gondolom, de nekem nagyon fontos ez a kapcsolat, és azt gondolom, hogy ezt meg tudjuk tenni egymásért, és egyelőre úgy látom a párom is hajlandó elkezdeni ezt.

Egyébként igen, egyezik, én sem tudok hová költözni, szülőkhöz igen, de akkor a párom sose látná a kislányt, és anyagilag sem állok a toppon. De nem tudom ezt miért volt olyan fontos most megkérdezni.

2013. aug. 7. 07:36
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy a szerelempróba gáz, nekünk megvan a könyv, az esküvőnkre kaptuk, hogy ha kell valamikor a jövőben akkor kéznél legyen, még örültünk is neki, szerintem szép ajándék, de nem minden helyzetre jó.
2013. aug. 7. 12:36
 43/54 A kérdező kommentje:

Most nézem a filmet,amit írtatok.A párom az ilyet alapból meg sem nézi.. hiába is kérném..

Másfelől pedig ugyanezt csinálom én is.. próbálok a kedvében járni..

2013. aug. 7. 12:59
 44/54 anonim ***** válasza:
82%

Két választási lehetőséged van. 1. Továbbra is a párod mellett éled az életed, minden nap elmondasz egy imát, hogy ne legyen rosszabb a megaláztatásod. Szemet hunysz minden felett és azzal mentegeted a viselkedését, hogy régen nem volt ilyen, majd meg fog változni, stb. Próbálsz alkalmazkodni hozzá, ezzel feladva a saját személyiségedet. A gyerekedet meg egyszerűen csak feláldozod a kapcsolatotok oltárán.

2. Elgondolkodsz azon, hogy mi a gyereked és a saját érdeked. Belátod, hogy a gyereknek kiegyensúlyozott, nyugodt légkörre és anyára van szüksége. Belátod, hogy pokoli nehéz lesz lépni, de muszáj megtenned. Keresel munkát és egy albérletet a gyereket pedig bölcsődébe adod. Ez a nehezebbik út, de itt legalább senki sem fog kizárni a házadból, senki se fog kiröhögni, megalázni. A gyereket meg majd látogatja az apja, bár ahogy leírtad, lehet, hogy erre nem fog igényt tartani.

Ez a Te életed, a te kezedben van a döntés.

2013. aug. 7. 14:06
 45/54 anonim ***** válasza:

"Egyébként igen, egyezik, én sem tudok hová költözni, szülőkhöz igen, de akkor a párom sose látná a kislányt, és anyagilag sem állok a toppon. De nem tudom ezt miért volt olyan fontos most megkérdezni."

Azért, mert a bántalmazó kapcsolatoknak ez az egyik alap jellemzője, hogy a bántalmazott eleve gyökértelen. Kevésbé mernék olyannal megcsinálni a leírt viselkedést, akiről tudják, hogy van más választása.

Így viszont azt csinál, amit csak akar, mert jól tudja, hogy a partner teljesen tőle függ és nem lesz következménye a cselekedeteinek. Ettől általában vérszemet is kapnak és egyre durvul szép lassan a viselkedésük.

2013. aug. 7. 17:36
 46/54 anonim ***** válasza:

45-ös látod,hogy van választása 41-nek ott vannak a szülei,fölösleges ezt a témát meglovagolnod,így azzal is egyet értek hogy erre nem lenne olyan fontos kitérni. Igen,vannak aki anyagi megfontolásból nem tudnak csak lépni,de azt hiszem itt érzelmekről van szó így ide ezt nem kéne belekeverni,mert szerintem az anyagi függés eléggé más tészta.

Kedves Kérdező! Picit hasonló helyzetben vagyunk,így azt a tanácsot preferálnám amit itt többen is írtak és Nekem is bejött (ideig-óráig bírtam csak,így ideig-óráig jött csak be),hogy próbáld meg a távolságtartást. Hogy picit megérezze,hogy milyen is ha nem vagy karnyújtásnyira - ergó picit próbálj meg úgy viszonyulni Hozzá,mint ahogy Ő szokta és remélhetőleg észbe kap. Tudom hogy fogytán az erőd,ezt meg is értem. Én is ebben vagyok,de tudod "föntről" nem tesznek Ránk akkora terhet,amit ne bínánk el!:) Sok sikert,majd még benézek.

2013. aug. 8. 12:00
 47/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ! Valaki itt írta hogy menjek fel a NaNe oldalára,megtettem,szétnéztem..Elég érdekes dolgokat olvastam..

Nos a távolságtartás.. nekem borzasztóan nehéz.. nekem szükségem van rá hogy ha nem is sokat,de odabújjak,és éreztessem azt hogy szeretem.. Tudom hogy fura.. de ilyen vagyok.. Azt gondolom hogy neki is elég nehéz.. stresszes a munkája.. és biztosan fáradt is.. Vagy nem tudom.. de biztosan oka van annak hogy így viselkedik..

Még teszek egy utolsó próbát.vagyis kettőt.

Az egyik a távolságtartás,a másik pedig hogy leüljek vele beszélgetni. Ha kell,akkor éjszaka amikor a lány alszik..

Aztán meglátjuk..

Felvettem a kapcsolatot egy anyaotthonnal itt a közelben,ha minden kötél szakad,van hová mennünk.. csak a pénz kevés..Valahogyan biztos lesz!

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2013. aug. 8. 12:59
 48/54 anonim ***** válasza:
Nekem is nehéz a távolságtartás (talán túlságosan is nehéz - tehát nem "fura" )azért is írtam,hogy csak ideig-óráig bírtam,de olyankor rögtön észrevettem,hogy mint a mágnes vonzottam. Egy barátnőmnek magyaráztam ezt valamelyik nap azzal a hasonlattal,hogy ugyebár szeretjük mondjuk a túró-rudit,de ha állandóan tele lenne a hűtő túró-rudival,annyira már nem is lenne érdekes és lehet,hogy csak hébe-hóba vennénk belőle,mert tudjuk,hogy mindig ott van.Néha el kell fogynia a túró-rudinak,hogy hiányozzon. Nekem mondjuk olyan nehéz ez,hogy el sem tudom mondani,mégis van benne valami....
2013. aug. 8. 13:06
 49/54 anonim ***** válasza:

Én próbáltam a távolságtartást, és nálunk nem jött be. Amikor már egy hete ment így a helyzet, akkor a párom azt mondta, hogy ha már nem szeretem és nem szeretnék vele élni, akkor közöljem és ő elköltözik. Pedig csak annyiban volt más a viselkedésem, hogy nem idegesítettem fel magam ha bunkó volt, csináltam a dolgom a konyhában a gyerekkel, ha segített ha nem, nem húztam fel magam, vagy volt, hogy elmentünk vásárolni a gyerekkel, közöltem vele, hogy szia, nem fűzögettem, hogy menjünk együtt. Szóval ennek az lett a hatása, hogy azt gondolta nem szeretem. Én nagyon sok reményt fűzök most ehhez a 40 naphoz, bár egyelőre úgy néz ki, hogy Ő nem fogja csinálni a feladatokat, de én ma ágyba vittem neki a kávét, mert a mai feladat, hogy egy váratlan kedvességet vigyünk véghez, hát én ezt tettem. Én mindenre képes vagyok egy bizonyos szintig, természetesen ha azt fogom látni, hogy valóban nincs értelme mert eltűnik a szeretet, akkor nem küzdök tovább. Én tudom a páromról, hogy soha nem tudna bántani, soha nem verne meg, bízom benne. Szeret minket, imádja a kislányát, csak hazajön fáradtan a munkából, ráadásul utálja a munkahelyét, itthon is csak a szokásos esti mizéria megy az altatással. Én megértem, csak mivel én is fáradt is kimerült vagyok, ezért kevesebb a türelmem, de dolgozni fogok rajta, hogy ne nehezítsem meg a mindennapjainkat!

Nekünk időnként az szokott segíteni, ha kettesben csinálunk valamit. Elmenni moziba, vagy sétálni. 7 hónaposan már pár órára rábíztuk a nagyszülőkre, most 11 hónapos és már aludt is nagyszülőknél, szerencsére nagyon jól érzi ott magát. Lehet, hogy ez segítene kicsit nektek is, nyugodtabban beszélgethetnétek.

2013. aug. 8. 13:13
 50/54 A kérdező kommentje:

Persze,tudom.. De attól tartok hogy ha meg ezt csinálom majd,akkor pedig az lesz a baja.. és csak mégjobban kötekedni fog.. :/

Elég fura természete van..

2013. aug. 8. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!