Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon megromlott a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal, van egy kislányunk is,7 hónpos. Mégis mit kellene még tennem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt,terveztük a kislányt,aki 7 hónapja meg is érkezett közénk.

Onnantól fogva,hogy terhes lettem,a párom úgy viselkedik mint akit egyáltalán nem is érdekli ez az egész..

Pedig igazság szerint ő szeretett volna babát,én vártam volna vele még,de annyira szép volt a kapcsolatunk,hogy aztán én is úgy gondoltam hogy nincs mire várni.

télen nagy pocakkal nekem kellett a fagyos fákat szétverni és behordani a lakásba.. meg egyebek..

Aztán amikor megszületett a lányunk,az első egy hétben odáig volt érte,aztán megint minden a feje tetejére állt..

Nem foglalkozik velünk egyáltalán,későn jár haza a munkából,ha itthon van hétvégén akkor vagy gépezik,vagy elmegy az anyjához..Velem folyamatosan vitázik,semmi sem jó neki,ha az egész lakás csillog mire hazaér,akkor is talál benne kivetnivalót..szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk már..a terhesség alatt állítólag félt h baja lesz a babának,most meg.. nincs kedve meg fáradt..

Próbáltam vele beszélni,de csak röhög rajtam,szerinte mindent túlkomplikálok,meg hát h ha sérteget is,aő csak viccel.. :/

Mondtam neki,hogy a gyerek nem olyan h ha nincs kedvem foglalkozni velem akkor a sarokba állítom és annyi.. erre azt mondja h nem is maradna ott mert elmászik.. és röhög rajtam..

Közös programhoz nincs kedve,se egy séta,se semmi..

Próbálok helytállni.. megfelelni neki is,minél kevesebb okot adni a piszkálódásra.. de már nincs energiám hozzá..

Mégis mit kellene csináljak?

Bocsánat a hosszú sorokért..

2013. aug. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 6-sal értek egyet!
2013. aug. 6. 11:38
 12/54 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy fogalmam sincs..

próbálok sorban válaszolni mindenre..

Szóval

Nem,nem talált laposabb hasú másik nőt..60kg voltam amikor terhes lettem.. most 58 vagyok..

Nem komplikálok túl semmit.. inkább már nem is szólok semmiért.. pedig volna miért... Altatnám a babát,ő nemhogy lejjebb venné a hangerőt,még feljebb tekeri.Dohányzik a fürdőszobában.. ilyenek.. én meg csak nyelek.. nem nyavalygok,meg nem piszkálom..

Igen,feladok mindent,mert elegem van már az örökös vitából.. csak nyelek egyet és kész.. Legutóbb amikor besokalltam,fogtam magam és elmentem itthonról.. 10 perc múlva csörgött a telefonom h ha nem megyek haza akkor kizár a lakásból..

Nem gondolnám hogy másik nő van a képben.. nem az a megcsalós fajta.. az előző párja csalta..stb.. és vele se tudta megtenni.. miért épp most tenné?

Anyós.. hát nem vagyunk túlságosan jól.. azt mondja mindig a fiának hogy hát az apának csak annyi a dolga hogy hazahozza a pénzt.. szóval.. :/ eléggé ellenem hangolja.. de nem tudok vele mit tenni..

Remélem mindenre sikerült válaszolni!

2013. aug. 6. 11:50
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezem én,miért nem hagyod el ?
2013. aug. 6. 11:51
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogd a gyereket és költözz el egy kis időre. Hátha sikerül észhez térnie. A megalázást ne tűrd el, mert később csak rosszabb lesz. A gyereknek is egy kiegyensúlyozott légkörre van szüksége. Ha még annyira se tisztel titeket, hogy altatásnál lejjebb vegye a hangerőt, akkor ott tényleg baj van.
2013. aug. 6. 11:54
 15/54 A kérdező kommentje:

Nem hagyom el,mert szeretem,és tudom azt hogy milyen ember valójában.. vagyis milyen volt..Bízom benne hogy helyre lehet hozni még..

Csak az a helyzet,hogy kezdek besokalltam,hogy magamra nincs semmi időm..

Anyósom is mondja h egy anyának luxus a pihenés.. de én azt szeretném ha kicsit kivenné a párom is a részét a gyereknevelésből,hogy legalább pihenni tudjak.. nem sokat.. csak venni egy hosszú fürdőt emberi időben.. vagy csak leülni olvasni kicsit..

2013. aug. 6. 12:00
 16/54 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem is tudnék hová menni.. nincsen senkim.. se rokonok,semmi.. barátok vannak,de azok is közösek,és nem akarnak háborút a párommal..
2013. aug. 6. 12:00
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidhez nem tudsz menni? Vagy esetleg kivehetnél egy szobát. A párod pontosan tisztában van a tehetetlenségeddel, éppen ezért nem fog változtatni a viselkedésén. Pontosan tudja, hogy nincs hová menned. Ha nem változtatsz, akkor ez csak rosszabb lesz. Kiröhög, ki akar zárni a lakásból, nem engedi, hogy a babát elaltasd, bele köt a tiszta lakásba... Lépned kell. Mire vársz még?! Nem azt mondom, hogy válj el, de azért éreztesd, hogy nem tehet meg bármit veled.
2013. aug. 6. 12:08
 18/54 anonim ***** válasza:
76%

Hmmm,elég nehéz helyzet.A gyerek érdekében,a kutatások szerint,ha megromlott is egy párkapcsolat,érdemes lenne megvárni,még betölti az apróság a három évet,(normális lelki fejlődés.)Addigra kifejlődik benne a férfi-nő,anya-apa közti külömbség,szerep stb...

Lehet addigra talán a párod is másképpen fog foglalkozni a dolgokkal.

Az én apám is pont ilyen volt.Akart gyereket.Anyukám még vàrt volna.Megszülettem és rám se hederített apám.Sose volt otthon

sstb...Mikor négy éves lettem szét is mentek.

Neked kell érezni,hogy mit bírsz ki és mit nem.Mennyit viselsz el neki és mi az ami már nem fér bele Neked...

2013. aug. 6. 12:11
 19/54 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy ez nem pont ide tartozik, de leírom velem mi történt. A párommal 8 éve voltunk együtt, mindenbe igyekeztem a kedvében járni, kitalálni a gondolatát is, ha valami nem tetszett neki bennem, próbáltam változni, de mindig volt valami kivetni valója. Hát erre szakítottam vele februárban. Azóta én vagyok az isten, azóta rájött, hogy mekkora marha volt hogy nem vette észre milyen kincset tartott a kezében, és az életét odaadná ha esélyt kapna rá hogy bebizonyítsa mennyire tökéletes nő vagyok. Ezt csak azért írtam le, mert nem biztos, hogy célra vezető mindig a másik kedvét keresni, mert néha épp attól szállnak el. És a végén arra jössz rá, hogy neki is szar volt meg neked is az eltelt idő. Igyekezz legalább magad jól érezni, aztán hátha neki is kinyílik a szeme arra hogy nem ő a világ közepe akinek a kedvét mindenki keresse. Nem tudom segítettem e, de hirtelen ez jutott eszembe.
2013. aug. 6. 12:13
 20/54 anonim ***** válasza:
95%

Írod hogy szereted, de ez mit ér ha ő nem szeret téged? Mert az nem szeretet ha piszkál, lesza.r, semmi nem jó, kiröhög? Én lehet már letöröltem volna a képéről a vigyort. A legrosszabb amit csinálhatsz ez amit csinálsz. Nem teszel semmit csak nyelsz, tűrsz.Ha neki nem fontos hogy megoldjátok akkor te fejre is állhatsz akkor sem fog menni. Sokan a költözést javasolják, hátha fel lehet vele rázni, hátha észbe kap még, hogy nem egy tárgy vagy aki ott van, hanem egy ember akiért tenni is kell.Én vagy elköltöznék vagy felvenném vele a harcot és nem hagynám magam, sorolnám én a bajokat, hogy lusta , otthon nem csinál semmit, már a gépet is kidobtam volna.

Sajnos kívül állóként azt látom, hogy te már neki senki nem vagy, max bejárónő. Kár ennyit rajta görcsölni. Ezt a próbálok helytállni meg felejtsd el, ha így nem vagy jó akkor szard le hátha jobb sorsod lesz, jobban becsül.

2013. aug. 6. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!