Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég furcsa dolgok vannak nálunk. Másnál is igy müködik a párkapcsolat?
röviden felvázolom,mik azok a dolgok,amiket kissé furának tartoka párkapcsolatomban.5 éve vagyunk eggyütt,ebböl 4 éve eggyütt is élünk.
a ház amiben lakunk a párom nevén van.(ez késöbb lesz lényeges.)
sajnos közel egy éve nem dolgozom,mert a szakmámban nem találok,állást, más munkaerötéren pedig nem dolgoztam még,igy oda meg ezért nehéz bejutnom.
állandó veszekedések vannak emiatt,pedig eddig kaptam munkanélkülit de lassan lejár,és én nagyon félek,hogy kitesz innen ha nemtudok beleszállni a háztartsba anyagilag.pedig én igyekszem,hoyg legyen pénzem,most is vasárnap éjjel elvállaltame gy olyan malot a mit nem birtam fizikailag,még ma is fáj mindenem töle,és egy korábbi mütétböl kifolyolag enm is emelhetem volna ekkorát.
állandoan veszekszik velem,mindneb beleköt,tegnap mire hazaértem,ö már elment egy tanfolyamra,és listát találtam mit kell megcsinálnom.este mondtam neki ,nem szeretnék még egy listát tudom a dolgom....mire ö joga na hozzá,mert én pénzt nem teszek le az asztalra.meg én beadom a rezsibe a részem,utánna a többit bevásárlásra,miota nem dolgozok,semmi ruhanemüt smmi luxust nem engedtem meg magamnak.most szükségem elnne egy kissebb összegre ,az automhoz,neki van pénze,nem kisebb összeg,de nem ad.most ki akar menni külföldre és azt mondta tegnap ,hogy legszivesebben lezárná a házat arra az idöre,én meg menjek amerre akarok,mert ugysem tudoma fizetni a rezsimet.háát nagyn rosszul esett ,hoyg 5 év után igy cserben hagy.vagyis én igy lérzem .én csak azt szertném töletek megtudni,hogy jogos e a sértödöttségem. mert én ugy gondolom,hoyg ha valaki a másikat szereti,akkor ha baj van ,nemfordit hátat neki.vélemények?
ja én nem mgyek ki vele,mert nem tudok nyelvet,meg engem nem vonz külföld,és félek attol is hogy ha otts em sikeül állást kapnom,akkor hoyg jövök haza?
véleményem szerint egy jol müködö párkapcsolatban nem kérdés az,hoyga egyik a másikon segit. nem?
ja ez most jutott eszembe avlemelyik nap azt mondta nekem,hyg jövö honaptol elfelezzüka hütöt,és alulra pakolok én fölülre ö,és ki mit vesz azt eszik.
köszönöma választ mindenkinek, látom kaptam meleget is hideget is, elolvastam mindenki válaszát.
nos. az auto itt valoban létszükséglet,mert különben , sehová nem jutsz el szinte.
azt hoyg egyszerre 5 önéletrajzota dtam fel,azt nem aze gy éva latt értettem,hanme egy nap,+e-mail-ek,telefonok stb. tehát keresek melot,és nemcsak a szakmámon belül,de ha elolvasttok volna fifgyelmesena mit irtam,akkor az si ott van,hyoh nekm volte gy elég nagy horderejü mütétem,ami miatt kissé korlátozva vagyok munkaterén is.tehát ne azért válogatok,mert igy jó nekem.vasárnap este is elmentem éjjelre is dolgozni,egy olyan meloba amit nem sok nö vállalt volna be.ebben a kis faluabn van pár munkanélküli,és ök is nehezn találnak emlot nemcsak én.
akárhány állásinterjun voltam az volt az elsö kérdés,hogy auto van -e? meg gyerek van-e?
na mosta kkor ezek után adjam el az autót?
na mindegy. mindenki válaszát köszönöm.(bár a prostis kissé durvára sikerült)
én még annyit szeretnék kérdezni a kérdezőtől, hogy ezután mi lesz? mert itt mindenki írt mindenfélét, de tanácsot senki sem adott.
A leírtakból kiindulva a barátod hamarosan választás elé állít, illetve elmondja ő mit választott és te fogsz az új helyzethez alkalmazkodni. Mert nem biztos hogy munkát kapsz 1-2 hónapon belül.
Szóval,mi lesz? Hogyan tovább?
Szia
Az utolsó válaszadónak igaza van. Tanácsot nem igazán kaptál csak kritikát meg ....!
Én azt tenném a helyedbe hogy végig gondolnám ezt a kapcsolatot hogy akarom e vagy sem. Mert nem a munkáról van szó itt hanem hogy az akit "szeretsz " cserben hagyott mikor a legnagyobb szükséged lett volna rá. Ha nem akarod költözz el akár szülőkhőz vagy kezdj új életet akár pesten, Lehet hogy hülyeség de add el az autót gyere fel pestre és keress itt munkát az autó árából kihuzod egy darabig míg nem találsz állást vagy ha már van az első fizudig és akkor meg mutathatód a "párodnak" hogy többet érsz mint ő. Én ezt tenném NEM biztos hogy ez a helyes lépés de én bele vágnák. Sok sikert légyszi majd azért a fejleményeket írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!