Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt új párkapcsolat és költözés, gond lehet a gyerek érdekében?
Sajnos normális.
Beszélj az ügyvédeddel, de szerintem nem gáz, ha összeköltözöl a pároddal.
Ha tényleg ilyen jó a kapcsolatod az új pároddal, ő mind a kettőtöket szeret és szívesen élne veletek, akkor költözz. Emiatt senki sem veheti el tőled a kisfiadat, főleg, mert megpróbálsz neki rendes otthont, normális körülményeket biztosítani. Nincs értelme maradnod olyan helyen, ahol még tisztességes ennivaló sem jut a gyereknek.
A válás meg zajlik, egyszer vége lesz. Remélhetőleg minél hamarabb.
Amikor én váltam(akkor volt a fiam 7 éves),én az új páromhoz költöztem.Együtt éltünk már lassan fél éve,hogy kimondták a válást.Gond nem volt vele.
Írtad,hogy tavaly októberben olt egy tárgyalásotok.(ezek szerint ti nem közös megegyezéssel váltok el.)Biztos lesz még tárgyalás,de a bíróság elég lassan működik.Mivel most voltak az ünnepek így az ügyeket csak januárban kezdik újra "átnézni",és időpontokat adni..Az ügyvéded,hogy nem reagál a hívásaidra számomra érthetetlen,hisz te ezért fizetsz neki!Én lecserélném egy jobb ügyvédre,mert nem nagyon érdekli a te ügyed ha egy telefont sem képes felvenni..
Hivd az ugyvedet, ha ma nem veszi fel akkor holnap es mindig, beszelj vele mindenkepp! Nehogy valamit elrontsal. Bar ha a parod eddig csak 1-szer jott el a kicsihez, kotve hiszem, hogy o akarja a gyereket megkapni.
Nem ertem, hogyan lehet, hogy te fizeted a hitelt mikozben a parod el benne??? Ez nem normalis dolog!!! Az ugyvededdel errol is beszeljel, mert szerintem nem is szabadott volna kikoltoznod a lakasbol. Most ugy nez ki, hogy teged nem is erdekel az a lakas. Ne koltozzel meg, elobb mindenrol pontosan beszeljel az ugyveddel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!