Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen egy 10 hós kislánnyal, halom adóssággal, válás után mik az esélyeim? Mármint párkapcsolat, normális élet.
Lesz az biztos.
De légy türelmes kitartó típus, hidd el n tudom mi az hogy egyedül.De magadat nem szabad beleáldozni mindenféle férfi karjába.Várd türelmesen azt a férfit aki megérdemel titeket.Nem szabad siettetni, sokan kipróbálnak sok férfit gondolják ő az de mégsem.Ismerkedj persze de nem szabad beleélni magad.Sok sikert
már bocs,de neked nem inkább a gyerekkel kéne foglalkoznod? persze nem tudom miért akarsz válni,de első sorban azt kéne nézni, a kicsinek mi a legjobb. és neki egy család a legjobb. próbálj a férjeddel dűlőre jutni.
nekem furcsa h mot csak az érdekel honnan lesz pénzed meg pasid..
Nekem 16 hónapos a kisfiam,születése óta egyedül nevelem,és baromi nehéz társat találni!
Mindenki azt mondja,h majd lesz! Persze,de mikor?
Pici gyerek mellett nagyon nehéz ismerkedni,és majd olyan társat találni aki elfogad igy! Viszont ha megromlott a házasság,akkor még mindig jobb egyedül a gyerekkel,mint egy rossz kapcsolatban!
Ne keseredj el, annak semmi értelme! Hasonló cipőben járok mint te, annyi különbséggel, hogy a kicsim 9 éves már és én 39 éves férfi vagyok. De hidd el, hogy sokkal jobb így, mint egy rossz társal, akivel nem értitek meg egymást.
Olvastam valahol egy idézetet, ami így szóll:
"MÍÉRT NEM ZŐLD ŐRŐKKÉ A FŰ---MÍÉRT NEM KÉK ŐRŐKKÉ AZ ÉG--MÍÉRT NEM SŰT ŐRŐKKÉ A NAP---ÉS MÍÉRT NEM VAGYÚNK BOLDOGOK----ŐRŐKKÉ?????????
-------
Az ég mindig kék! A fű mindig zöld! A nap mindig süt! Boldog akkor leszel ha ezt képes vagy "...tovább »meglátni" akkor is, amikor nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!