Ez így egy jó párkapcsolat? Normális, hogy vannak kételyeim? Mit tegyek, hogy változzon?
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Tavaly szétmentünk, de harcolt értem, elhalmozott ajándékokkal, sokkal kedvesebb, bújósabb lett.
Mostanság úgy érzem, boldog vagyok mellette. De néha elfog a félelem, hogy minden visszaváltozik, hisz mióta visszakapott, nem kaptam tőle semmi spontán ajándékot. Igaz, meghív fagyira, ebédre, és még 1-2 hónappal ezelőtt csokit is hozott. De mostanság ez megint alább hagyott, illetve nincs olyan, hogy meglepetésből strandra visz, és ő találja ki. Ez is egyszer fordult elő, még februárban.
Viszont olyanokról beszél, hogy nyáron dolgozni fog, és az a pénz a miénk lesz, a kettőnké.
De bennem van a félsz, hogy megcsal, mert ritkán bókol, ő azt mondja azért, mert ő inkább bújással, öleléssel fejezi ki, mennyire szeret, nem szavakkal.
1 éve meg akart csalni, a csaj miatt nem tette. Most azt mondja, nem dúlná fel újra a kapcsolatunkat, sokkal fontosabb vagyok neki ennél.
Szerintetek normális, hogy kételkedem, illetve rosszul esik, hogy nem lep meg gyakrabban apróságokkal? Vagy az ebéd vagy a fagyi ezeknek számítanak? (ezeket úgy kell érteni, hogy megkérdezi, kérek-e fagyit, vagy elmegyünk-e ebédelni)
Vélemények?
Igen, ezen már gondolkoztam, hogy mi értelme, hogy együtt vagyunk, ha nem bízom benne. De szeretem, csak félek, hogy van nálam jobb, aki egyszer szembejön vele.
Első: bevallom, ritkán szoktam meglepni, van, hogy én fizetem az ebédet, vagy amit a boltban veszünk, bár én is vittem neki múlt hétvégén csokit a melóhelyére :)
Nálunk csak kezdetekkor jelentett valamit a csoki , fagyi stb.
Mi 6 éve vagyunk együtt, ez a szint kb az elején volt. Sokkal többet jelent egy ágyba hozott reggeli, vagy mikor nincs időm kitakarítani akkor mindent elintéz,
vagy mikor fáj a fejem és leráz mindenkit, masszírozza a fejem, ezek sokkal többet jelentenek nekünk.
Egy jól elkészített vacsi, nem pedig az hogy ki fizetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!