Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a furcsa manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a furcsa manapság?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, van három lányunk és egy fiunk.

A középső lány most jelentkezett táborba, volt a kérdőívben testvérek száma, és megkérdezték tőle hány féltestvére van.

Hazajött, ezt így elmesélte, erre a nagylányom (16) is mesélte, hogy tőle is nem egyszer megkérdik, hogy hány apától/anyától vannak ennyien.

Tőlem is megkérdezték anno kismamák a kórházban, hogy hányadik házasságom a mostani. Mivel a negyedik gyermekemet szültem. Ja meg hogy mind édes gyerek-e.

Manapság az a furcsa, ha szülők együttvannak és nincs a nagycsaládos gyereknek legalább egy féltesója?

2011. jún. 5. 20:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a mai világban már furcsának számít, mert rengeteg a válás.

Ne törődj velük, nem bántani akarnak ezzel.

2011. jún. 5. 20:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Gartulálok Nektek és hosszú, sok boldogságot kívánok. De hidd el, hogy nagyon nem általános a Ti szitutok. Sőt. A legtöbben azt hiszik, hogy ahol ennyi gyerek van a mai gazdasági helyzetben, az vagy mormon vagy hülye. (Bocs, nem állásfoglalás, de sokan így gondolják.)
2011. jún. 5. 20:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
mi négyen vagyunk, három anyától. inkább EZ a furcsa... de hát szeretjük egymást féltestvérség ide vagy oda, ez meg a lényeg:)
2011. jún. 5. 20:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal szimpatikusabb az,hogy egy apától és anyától sok gyerek van. Nem tudom miért,de talán így nagyobb az összetartás és olyan szép nagy boldog család. :) Persze azokat sem ítélem el,akiknek féltestvérük van,de nekem valahogy mégis jobban tetszik a válás nélküli család.
2011. jún. 5. 20:54
 5/19 A kérdező kommentje:

Hát a férjeméknél van nagy össze-vissza házasodás. Ők cakkunpakk 7 vannak. Mi öten voltunk, egy szülőpártól. Tőlem soha nem kérdezték, hogy egy apától/anyától vagyunk-e.

Akkor is hülyének néztek, mikor 19 évesen szültem.

Ráadásul még szeretnénk... Hú, mit kapok a dokimtól. Már négy császáros hegem van, de még mindíg szeretnék természetesen szülni...

2011. jún. 5. 20:57
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát én sem értem, nekem nem jutott volna eszembe ilyen hülyeség, hogy akkor biztos nem egy szülőpártól vannak...

Nem értem az összefüggést az ilyen emberektől...

Jó egészséget, ez a lényeg...

2011. jún. 5. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem meg se fordulna a fejemben, hogy nem egy apától/anyától vannak. Néhány ember gondolkodásmódja nagyon furcsa... Gondolom a többség is úgy van vele, ahogy én, éppen ezért csöndben maradnak. Elkönyvelik, hogy nagycsaládosok vagytok és kész. Szerintem nagyon jó dolog, hogy még szeretnél gyereket szülni.

Amúgy szerencsére nem vagytok egyedül. A testvérem első gyereke 9 hónapos, de testvérem és a felesége szeretnének még gyerekeket. A sógornőm összesen 4 gyereket szeretne, a tesóm még ettől is többet, de hát nem neki kell megszülnie... :)

2011. jún. 5. 21:13
 8/19 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék sok gyerkősöt. A kisfiamnak is kéne egy testvérke, mert a három nagy mellett egyke lesz. De ez a természetes szülés csak nem akar összejönni. Az elsőnél nagy volt a baba, utána kettő automatikus császár. A negyediknél pedig túlságosan lent volt a méhlepény.
2011. jún. 5. 21:30
 9/19 anonim ***** válasza:

nekem az a természetes, még ha 5en is vannak tesók, h édestesók. mindig ezt feltételezem, aztán max kijavítanak.

egyébként én mindig egykének vallom magam, hiszen nem a féltesóimmal nőttem fel, alig ismerem őket.

2011. jún. 5. 21:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Manapság tényleg furcsának tartják.. Én nem ítélem el a válást, de azért ne az legyen már a normális. Mikor gimibe kerültem (10 éve) megkérdezték, hányan vagyunk, akiknek együtt vannak a szülei. 10% tette fel a kezét.. azért elég durva arány. Gratulálok, hogy nektek ilyen szépen összejött a tökéletes családmodell:)
2011. jún. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!