Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elég furcsa dolgok vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég furcsa dolgok vannak nálunk. Másnál is igy müködik a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

röviden felvázolom,mik azok a dolgok,amiket kissé furának tartoka párkapcsolatomban.5 éve vagyunk eggyütt,ebböl 4 éve eggyütt is élünk.

a ház amiben lakunk a párom nevén van.(ez késöbb lesz lényeges.)

sajnos közel egy éve nem dolgozom,mert a szakmámban nem találok,állást, más munkaerötéren pedig nem dolgoztam még,igy oda meg ezért nehéz bejutnom.

állandó veszekedések vannak emiatt,pedig eddig kaptam munkanélkülit de lassan lejár,és én nagyon félek,hogy kitesz innen ha nemtudok beleszállni a háztartsba anyagilag.pedig én igyekszem,hoyg legyen pénzem,most is vasárnap éjjel elvállaltame gy olyan malot a mit nem birtam fizikailag,még ma is fáj mindenem töle,és egy korábbi mütétböl kifolyolag enm is emelhetem volna ekkorát.

állandoan veszekszik velem,mindneb beleköt,tegnap mire hazaértem,ö már elment egy tanfolyamra,és listát találtam mit kell megcsinálnom.este mondtam neki ,nem szeretnék még egy listát tudom a dolgom....mire ö joga na hozzá,mert én pénzt nem teszek le az asztalra.meg én beadom a rezsibe a részem,utánna a többit bevásárlásra,miota nem dolgozok,semmi ruhanemüt smmi luxust nem engedtem meg magamnak.most szükségem elnne egy kissebb összegre ,az automhoz,neki van pénze,nem kisebb összeg,de nem ad.most ki akar menni külföldre és azt mondta tegnap ,hogy legszivesebben lezárná a házat arra az idöre,én meg menjek amerre akarok,mert ugysem tudoma fizetni a rezsimet.háát nagyn rosszul esett ,hoyg 5 év után igy cserben hagy.vagyis én igy lérzem .én csak azt szertném töletek megtudni,hogy jogos e a sértödöttségem. mert én ugy gondolom,hoyg ha valaki a másikat szereti,akkor ha baj van ,nemfordit hátat neki.vélemények?

ja én nem mgyek ki vele,mert nem tudok nyelvet,meg engem nem vonz külföld,és félek attol is hogy ha otts em sikeül állást kapnom,akkor hoyg jövök haza?

véleményem szerint egy jol müködö párkapcsolatban nem kérdés az,hoyga egyik a másikon segit. nem?

ja ez most jutott eszembe avlemelyik nap azt mondta nekem,hyg jövö honaptol elfelezzüka hütöt,és alulra pakolok én fölülre ö,és ki mit vesz azt eszik.

2009. okt. 20. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező!

A párodnak szüksége volt egy univerzális lakótársra, aki a fele rezsit fizeti, megfőz, kimos, kitakarít, az ágyban bármikor rendelkezésre áll...

Most, hogy nem tudsz fizetni, simán kirak!

Ez az ember nem szeret téged, bármikor "lecserél", ha gond van veled...

Lakótárs vagy és ingyencseléd!

Én a helyedben azonnal pakolnék és visszaköltöznék a szüleimhez!!!

Erre az emberre nem számíthatsz, ez most kiderült.

Istenments, hogy kiutazz vele külföldre : simán magadra hagyna ott is!!!

Egy igazi párkapcsolatban (ahol valóban szeretik egymást a felek), ott számíthatnak egymásra bajban, betegségben, szegénységben is... Hol az egyik kerül nehéz helyzetbe, hol a másik...

Hogyan tűrheted el, hogy ilyen megalázóan viselkedjen vele valaki?!

2009. okt. 20. 15:11
 22/63 anonim ***** válasza:
83%
Ember, hogy vagy képes még ezzel a se*ggfejjel együtt élni? ÖT éve? Komolyan nem értem. Mindenesetre pakolj gyorsan, és menj el a szüleidhez, vagy átmenetileg valami barátnődhöz. És keress munkát. Menj a postára, kézbesítőnek mindig van felvétel, fizet annyit, hogy lehessen élni, és bár nem könnyű, de annyira nem nehéz fizikai munka, hogy ne csinálhasd. Tapasztalat, több ismerősöm dolgozik ott.
2009. okt. 20. 15:15
 23/63 A kérdező kommentje:

14: 46

az autot nem kell eladnom mert nincs rajta hitel,egy egyszrü biztositásrol van csak szó.egyébként nem tartott elddig merta munkanélkülim minden fillérét a házatartásba tettem bele.egyébként meg falun lakunk ahonna nagyon rossza közlekedés a városba,tehát ha be akarok jutni kell az auto.te olyasmi kaliber lehtezs mint a párom.

valaki kérdezte ,hoyg itthon csinálok e valmit,.nos igen,vezetem a házatartást,kiszolgálom teljesen(szobában eszik ,tányért nem hozza ki stb.)ö a háztartásban semmit nem csinál.én csnálok mindent itt bennt,pedig nem kicsi a ház,de emellet az ujdvaron ios egitek mindneben férfiakat megszégyenitö munkákban is.pl nemrég betont hordtam,meg kb 30-40 kg köveket pakolgattam arrébb,szintén neki segitve,ugyhog enyhénszolva sem gondolom,hogy nem csinálok itthon semmit.sajnos menni nem tudok nagyon sehová.

a melohelyet mindnet megprobáltam,tényleg,volt hogy egyszerre 5 önéletrajzot adtam fel.

ha valkinek van még kérdése válaszolok.

26/L

2009. okt. 20. 15:15
 24/63 anonim ***** válasza:
68%
Először is munkát találni nem nehéz... egy év alatt már rég találhattál volna. Csak nem kell túlságosan válogatni, például eladókat mindig keresnek áruházakba ha mást nem is, vagy gyárba is van mindig felvétel, még végzettség sem kell hozzá. Nem nehéz meló, én is ilyen helyen dolgozom. Egyedül a te hibád ha nem dolgozol... én sem tartanék el senkit bármennyire is szeretem, engem ne használjanak ki. Szóval megértem a párodat ha már elege van belőled. Bocs, de gondolkodj el néha hogy talán te is hibás lehetsz nem csak ő.
2009. okt. 20. 15:18
 25/63 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerre 5 önéletrajzot adtál fel? Hűha, nagyon megeröltetted magad! Amikor lediplomáztam 35 helyre küldtem be fényképes önéletrajzom, és ebből 10 heylről kaptam visszajelzést, majd 1 hónap múlva már munkába is álltam! A barátaim szintén: 25-30, sőt, akár 40 helyre is elküldték egyszerre! Kicsit aktívabban kéne munkát keresned, nem gondolod?
2009. okt. 20. 15:19
 26/63 anonim ***** válasza:
98%

15:19-nek

és ez még jó aránynak számít, amit leírtál. Van, hogy 50-ből egyre jeleznek vissza... és mondjuk vesznek fel a 20. interjú után. Sok-sok helyre be kell adni!! Kitartás kérdező! jelentkezz minél több heyre!

2009. okt. 20. 15:22
 27/63 anonim ***** válasza:
93%

a kérdésem : miért vagy vele együtt???

ezek szerint sajnos nem volt még olyan kapcsolatod ahol szeretnek és megbecsülnek. mert ez minden csak nem az. Ez a férfi nem szeret téged, ez biztos.

2009. okt. 20. 15:22
 28/63 anonim ***** válasza:
90%
15:22: igen, ebből is látszik, hogy nem elég pár helyre beadni AZ SEMMI aktívan kell küldözgetni mindenhova ami csak szóba jöhet!!!
2009. okt. 20. 15:23
 29/63 anonim ***** válasza:
75%

Hol vannak ezek a gyárak, boltok, ahova nem szakirányú diplomával felvesznek embereket?

Akkor a rengeteg munkanélküli mind egytől egyig ingyenélő lustaság?

Én dolgozom...két éve küldöm az önéletrajzom tonna számara, de kutya se hív vissza...biztos tudják, hogy van munkám és nem lusta munkanélküli vagyok, ezért nem keresnek,mert ha munka nélkül lennék kapkodnának utánam...biztos.

2009. okt. 20. 15:23
 30/63 anonim ***** válasza:
79%

15:19-nek

Ha a Kérdező a fővárosban lakna, nyilván sokkal több pályázatot elküldhetne fővárosi munkahelyekre...

De ha VIDÉKEN lakik, akkor a lehetőségei beszűkülnek az adott térségre : valószínűleg az ő szakmájában a környéken csak 5 munkahely van, ahova pályázhat!!!

Erre nem gondoltál?!

Hiába pályázik meg 10győri munkahelyt, ha ő Battonyán lakik és semmi esélye elfogadni, hiába felvennék 3 győri munkahelyre is!

Imádom az ilyen beírásokat és az ilyen "tanácsokat"! :[

2009. okt. 20. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!