Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég furcsa dolgok vannak nálunk. Másnál is igy müködik a párkapcsolat?
röviden felvázolom,mik azok a dolgok,amiket kissé furának tartoka párkapcsolatomban.5 éve vagyunk eggyütt,ebböl 4 éve eggyütt is élünk.
a ház amiben lakunk a párom nevén van.(ez késöbb lesz lényeges.)
sajnos közel egy éve nem dolgozom,mert a szakmámban nem találok,állást, más munkaerötéren pedig nem dolgoztam még,igy oda meg ezért nehéz bejutnom.
állandó veszekedések vannak emiatt,pedig eddig kaptam munkanélkülit de lassan lejár,és én nagyon félek,hogy kitesz innen ha nemtudok beleszállni a háztartsba anyagilag.pedig én igyekszem,hoyg legyen pénzem,most is vasárnap éjjel elvállaltame gy olyan malot a mit nem birtam fizikailag,még ma is fáj mindenem töle,és egy korábbi mütétböl kifolyolag enm is emelhetem volna ekkorát.
állandoan veszekszik velem,mindneb beleköt,tegnap mire hazaértem,ö már elment egy tanfolyamra,és listát találtam mit kell megcsinálnom.este mondtam neki ,nem szeretnék még egy listát tudom a dolgom....mire ö joga na hozzá,mert én pénzt nem teszek le az asztalra.meg én beadom a rezsibe a részem,utánna a többit bevásárlásra,miota nem dolgozok,semmi ruhanemüt smmi luxust nem engedtem meg magamnak.most szükségem elnne egy kissebb összegre ,az automhoz,neki van pénze,nem kisebb összeg,de nem ad.most ki akar menni külföldre és azt mondta tegnap ,hogy legszivesebben lezárná a házat arra az idöre,én meg menjek amerre akarok,mert ugysem tudoma fizetni a rezsimet.háát nagyn rosszul esett ,hoyg 5 év után igy cserben hagy.vagyis én igy lérzem .én csak azt szertném töletek megtudni,hogy jogos e a sértödöttségem. mert én ugy gondolom,hoyg ha valaki a másikat szereti,akkor ha baj van ,nemfordit hátat neki.vélemények?
ja én nem mgyek ki vele,mert nem tudok nyelvet,meg engem nem vonz külföld,és félek attol is hogy ha otts em sikeül állást kapnom,akkor hoyg jövök haza?
véleményem szerint egy jol müködö párkapcsolatban nem kérdés az,hoyga egyik a másikon segit. nem?
ja ez most jutott eszembe avlemelyik nap azt mondta nekem,hyg jövö honaptol elfelezzüka hütöt,és alulra pakolok én fölülre ö,és ki mit vesz azt eszik.
Ez pasi nem szeret téged. A ti kapcsolatotok valami adok-kapok féle lehet: te kapsz lakhatást, ő kiszolgálást. Régen a cselédek voltak így tartva. Vidéken vannak ilyen felfogású férfiak, megalázó egy dolog velük élni. Én ismerek vagy kettőt, az egyik elvált, a másiknak a felesége felakasztotta magát. Nem fogják fel, hogy a nőknek érzelmi igényeik is vannak. Nem jó érzés, ha az ember nem tud a közösbe anyagiakkal beszállni, éppen ezért egy igazi társ enyhíteni igyekszik az ezzel kapcsolatos rossz érzéseket a másikban, nemhogy az orra alá dörgöli.
Légy tisztában a helyzeteddel. Amint lehet, lépj le.
Mi az, amit sajnálnál, ha szétmennétek? Hogy nincs többé párod? Vagy hogy kitolt veled, vagy megalázott? Vagy a biztosnak hitt egzisztenciád?
Szerintem legyél önálló, kezd újra egyedül.(ha lehet)
Én is kettéosztotta valamikor a hűtőt, mrt bosszantott, hogy ő pikkszalámit eszik, én meg sokkal szerényebben. De mi együttmaradtunk és jóra fordult minden.
Egyes okos-embereknek üzenném, hogy már az áruházakba is kérnek kereskedelmi végzettséget és gyakorlatot igazoló papírokat! Ha ez nincs, szóba sem állnak veled.
Az árufeltöltő állásokat pedig pikk-pakk betöltik, annál ugyanis "szempont", hogy minél alul képzettebb legyél, mert annál kevesebbet kell fizetni. Mindazonáltal, minden áruházban van személyzeti LIMIT, ha be van töltve, akkor nem vesznek fel!
Csak hogy milyen könnyű állást keresni...
Egy áruházban dolgozó!
Valaki itt belekötött, de tapasztalatból írtam, hogy lehet munkát találni annak aki akar is dolgozni.
Csak hogy tippeket adjak a lustáknak:
Gyárak? Sony, Lear, Panasonic, stb.
Boltok, áruházak? Tesco, Profi, Lidl, és ami még van.
Mindben dolgoztam már, nincs végzettségem, csak általános, most eladó vagyok egy vidéki Lidl-ben. Általában tele van ezekkel az újság, hogy ide keresnek eladót vagy feltöltőt, vagy bármi mást. Nem minden munkához kell diploma. Gyárakban én például hegesztettem, marha könnyű volt, nem kértek semmi papírt.
augusztusban járt le a gyes-em, ebben a hónapban semmit nem kapok.
Ameddig nem találok munkát, addig beadom az igényt a szociálisra, az is több, mint a semmi.
2 gyerek mellett valami kell. A párom 1 szóval nem említi, sőt még nem is érezteti, hogy ő tart el, holott így van.
Annak aki beszólt:Lehet, hogy neki szerencséje volt,de nem sok embernek van szterencséje, hogy bárhová is felvegyék dolgozni.Nem lustaságon múlik a dolog, hiaszen í kérdező írta, hogy otthon elvégez mindent, szinte cselédként él a párja mellett.SZóval az illetőnek szava sem lehet azért mert nem dolgozik a párja.Sok feleség van, aki háztartásbeli és a párja szereti és megbecsüli, hogy otthon ellátja a feladatokat.
Szerintem a párod nem szeret téged, én egy 6 éves kapcsolatból léptem ki,mert a barátom nálam lakott,de nem dolgozott, de ő nem is csinált semmit(csak egész nap játszott a számítógépen), ő is elvárta hogy kiszolgáljam.Az elején amikor szerettem, akkor még nem zavart a dolog,de belefáradtam, h.kihasznál.Szerintem a párod teljes mértékben kihasznál, megaláz és ott rúg beléd, ahol a leginkább fáj.Nem tudom hány éves vagy,de tanulj meg Te is nemet mondani.Szerintem vagy beszéljétek meg, vagy ha tudsz valahová, akkor költözz el és hagyd el.Találsz nála sokkal jobbakat.Ha úgy érzed szeret, akkor ki is mehetsz vele külföldre,nem baj, ha nem tudsz nyelveket,majd ott megtanulsz és akkor akár itt Mo-n is könnyebben találsz munkát ha már tudsz egy idegennyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!