Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot?
"...azért lehetne más célod is, mi lesz ha felnőnek a gyerekek, akkor az unokákat fogod kiszolgálni???..."
KISZOLGÁLNI???... 8-o
Ha én megfőzök a családomnak vagy süteményt sütök nekik, vagy kitakarítok, azt nem úgy élem meg, hogy KISZOLGÁLOM őket, mint ahogy a férjem sem érzi magát szolgának, amiért megkeresi a fizetését és hazahozza nekünk!
Együtt, egymásért mindenki megteszi a maga területén azt, amit csak tud, hogy segíthessük egymást!
Nem érzem szolgai munkának, hogy 15 éve itthon vagyok és hazavárom napközben a gyerekeimet friss ebéddel, hanem örülök, hogy nincsenek az ehetetlen sz*r menzára és a napközire kényszerítve...
A férjemmel együtt örülünk, hogy megtehetjük : a mi gyerekeink nem csavarognak az utcán, nekünk van időnk beszélgetni velük!
Nagyon örülnék, ha majdan majd az unokáim nevelésébe is besegíthetnék azzal, hogy őket is hazavárhatom majd ebéddel és jószóval, segíthenék a tanulásukban, stb.
Amúgy a gyerekeim előtt nagyon jól kerestem (15 évvel ezelőtt 8 milliót évente!) és imádtam a munkámat, de gondolkozás nélkül cseréltem fel a munkám és a karrierem a családom "kiszolgálásával"... :D
Az én anyám annakidején fontosabbnak tartotta a karriert, büszke volt, hogy egy nagyvállalatnál osztályvezető lett...
Mellette a két gyereke napköziben és az utcán kódorgott, kicsi sem érdekelte a problémánk, idegesítő volt számára, ha belázasodtunk (hogyan menjen másnap dolgozni?)... Nyugdíjazásakor jött rá, hogy a "karrierje" egy Szép Nagy Luftballon, ami semmit nem ér, könnyen kipukkan, semmi nem marad belőle...
Ja, és az is nagy igazság : "Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni!"...
(Egy háziasszony, aki 32 éve él boldog házasságban)
Jajjj!!! Én is ezt akarom mondani 32 év múlva!!!! Egyetértek!
Kezdő háziasszony és anyuka :) )
sajnálom, hogy ennyi általánosítás és előítélet lát itt napvilágot.
akik kijelentik, hogy mit csinálnak vagy nem csinálnak "a férfiak" vagy "a nők/feleségek", azoktól kérdem, hogy mind ismerik az összes nőt/férfit?
honnan tudják, hogy valójában mi zajlik ennél a családnál? hogy valójában kinek milyen érzelmei vannak?
persze egy félinformációval rendelkező kibicnek semmi sem drága. természetesen mindig minden előítélet szigorúan csak az "erkölcs" nevében.
És a muszáj-t j-vel írjuk, kedves egyetemet végzett, karrierrista kérdező!
Még annyit megjegyeznék, hogy tipikusan az az ember vagy, akire a halálos ágyán a kutya sem nyitja majd rá az ajtót, mivel nem lesz családod...
Mint a kérdés feltevője, az előttem szóló kommentjét figyelembe véve lezárom a fórumot ezzel a mondattal:
ASSZONY MARADJ A KAPTAFÁNÁL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!