Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot?
te a "szerető" típusú nők tipikus díszpéldánya vagy :)
vannak ilyen típusok. ők azok, akik mindig csak nős férfiakkal jönnek össze, világ életükben "csak" szeretők maradnak. szánalmas.
másra nem kellenek, csak d.gásra.
csak azt sajnálom, hogy ezek a n ők sok családot tesznek tönkre.
nem is magyarázom neked, úgysem érted.
valószínűleg téged is elhagy
na, vagy legalábbis megcsalna.
mert ő meg ilyen "típus"....
nem szakítok szét családokat,egy alkalommal jönni akart hozzám, kértem, inkább menjen haza a családjához. Tisztában vagyok a dolgok súlyával...
Viszont ezek után elgondolkodtam, önmagán a gyerekvállaláson, mivel az előttem szólók is és szerintem az eset alanyának felesége is robotként, kemény melóként élik meg a gyermeknevelés első hónapjait, amihez jár a segítség (nagyszülő, férj stb stb).
Sok ilyenfajta pasi gondolja úgy, hogy ő hozza a pénzt, mindent szabad neki. nem egy ilyen házasságot ismerek, és sajnos egyik helyen sem volt hű a férj. Oké, lehetsz belé szerelmes, de sok értelme nincs, mert ő pont azt keresi egy nőben most, hogy a szerelem, szex, a kialakuló kapcsolat varázsa...ami úgymond egy menekülés, a saját otthoni életének a darálójából. Ezt nem azért írtam mert ez a magatartás helyes, csak az ilyen férfi, aki sokat keres, eltartja egyedül a családját, sokszor többre vágyik, mint hazamenni a gyerekek által lefárasztott asszonyhoz, mikor van izgalmasabb lehetősége is.
De ilyen pasinál csak a szerető szerepe juthat neked, többet sose várj, mert ugyanarra a sorsra jutnál mint a mostani feleség.
nem értem, miért kell lehurrogni a kérdezőt.
nyilván vannak kölcsönös érzelmek. egyrészt nem történt megcsalás, másrészt, ha boldog házasságban élne a pasi, akkor semmi esélye nem lenne egy külső személynek.
a világ nem csak fekete-fehér, nem csak bűnösök és szentek léteznek.
egy működő kapcsolathoz 2 ember kell, egy nem működőhöz szintén kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!