Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot?
EGY KORÁBBI KÉRDÉS ÉS KOMMENJE, AMI MIATTKELLENE VÉGRE ÉSZBE KAPNI A NŐKNEK, MERT AKI TELJESEN HAGYJA MAGÁT ELTARTATNI, SZTEM MEG IS ÉRDEMLI A SORSÁT!!:
Annyira félek! A férjem csal És tudom! Mit tegyek?
és már kezd célozgatni. soha semmi nem jó neki, mindig morog, inkább elmegy "inni". telefonját magával viszi még a fürdőbe is, nehogy valaki megnézhesse. viszont, egyszer volt alkalmam belekukkantani, és tele volt szerelmes sms-ezgetésekkel. Itt fog minket hagyni magunkra??? 1 gyereket hogy tartsak el egy fizetésből??? Hogy? És miért nem vagyok neki jó? 37 éves vagyok, szőke, hosszú hajú, divatosan öltözködöm, hisz a férjemnek jól menő vállalkozása van, pénz sosem volt probléma, de mivel mindig el akart tartani( persze én ezt nem hagytam) ezért "hobby"-ból dolgozom egy kozmetikusnál. Taláén megunt?
A kérdező kommentje:
de nem hiszem hogy te is rákérdeznél hogy ELVÁLJUNK? hogyha eddig alig dolgoztál, el vagy tartva, hozzá szoksz, hogy elmész a plázába a gyerekeddel, és csak lekapjátok a polcról a dolgokat, és fizettek!
Nem merem elhagyni. Ez az igazság!
Mi lenen velünk nélküle? A kislányom bele betegedne!
Meg hova költözzek? Itt van a ház, a kert, a medence!
Sajnos ennél alább már nem adnám...
"Akkor szépen maradjatok meg a társaitoknál, segítsetek nekik pelenkázni, főzni, mosni, bevásárolni, és ne nézelődjetek jobbra-balra csinos, jókedvű kislányok után."
A csinosság, szépség idővel elmúlik, és a te esetedben a végtermék egy buta, irígy, ronda egyedülálló nő lesz. :D
Egyébként, mivel már a fórumot lezártad, és újra nem voltál képes megállni, hogy kommentáld: A SZÁDBÓL CSINÁLTÁL SE.GET, ÚGYHOGY, RIBI, MARADJ A KAPTAFÁNÁL!...
Én viszont tényleg nem nézek ide vissza, ugyanis unlak, kis hülye pi..a! Csá!
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
ezzel a mondattal szerinted kit minősítettél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!