Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot?
Neked fogalmad sincs , miről szól az élet , de még a szerelem se, hiszen nem csak szex-ből áll az élet, és főleg a nem a házasság!!!!
Ez a férfi , mert apának nem nevezném, egy felelőtlen, ocsmány alak, ha másnál keres vigaszt, amikor a felesége vérrel , verejtékkel az Ő gyerekeit neveli.
Rólad meg nem mondanék inkább véleményt, azzal jobban jársz!!!!!
Ez a férfi , mert apának nem nevezném, aki másnál keres vigaszt, amikor a felesége az Ő gyerekeit neveli, hát ocsmány disznó egyszerűen, az ilyennek nem való a gyerek a család!!!!!
Te pedig egy fiatal teljesen tapasztalatlan lány vagy, aki semmit se tud a szerelemről, az elkötelezettségről!!!!
Először fel kéne nőnöd ,de aztán, sem muszáj mások házasságát tönkretenni!!!!
Komolyan nem értem,hogy annyira büszke vagy magadra,közben meg beleestél a legócskább csapdába:a "szegény"férj panaszkodik a sárkány feleségére.Persze elhagyni nem akarja,viszont hátha bejön egy kóbor numera.
Nem kap meg mindent otthon?Az egyetemen nem tanítják,hogy nem a gólya hozza a gyereket?Netán mind a négyet lizingelte?
Én biztos,hogy egy életben nem beszélnék azzal,aki nálam nős létére bepróbálkozna,ráadásul úgy,hogy közben az élete társát járatja le.Persze bennem van tartás.
Hidd el Kedves előttem szóló, hogy nem történt semmi. Érzelmekről volt szó, de mivel realitása nem folytatódott. Úgy gondolom az érzelmek miatt senki nem érdemel megkövezést. A feltételezésed a lepedő összegyűrésről aljas rágalmazás.
Nagyon szörnyű amit leírtál a családi életedről, önmagában elveszi a kedvet a gyerekvállalástól ha egy fiatal nő ezt végig olvassa. Remélem a gyermekek okozta boldogság kárpótól Téged, és az általad hozott mérhetetlen, emberfeletti áldozatot.
Tisztelettel:
a kérdés írója
19.58-as vagyok,akkor módosítok mégis van némi eszed.
Mert kb akkor most ott tartanátok,hogy szóba se állna veled,így még mindig talonba van az a numera.
Hidd el,a pasik annyira átlátszóak,csak kicsit az eszeddel nézd meg,nem a szíveddel.
Még mindig nem értem:Te jól érezted magadat valakivel aki a saját nejére panaszkodik?(persze,ha nem tőle szedted az infókat a lusta,semmirevaló nejről,akkor bocs)
Én fenntartom,akármilyen "jófej" a pasi,nem haverkodnák vele többet az életben sosem.
Sokan (plane a kimamak) nem ertik,h koztetek nem a szexrol van szo! Valoszinuleg az apuka olyat erez veled,amit mar nagyon regen erzett utoljara a felesege irant. Az a te dolgod,h belemesz-e vagy sem, sajnos a masodik felesegeknek kemeny az eletuk,mert az elsok megprobaljak tonkretenni oket es zsarolnak a gyerekkel (jaja, mintha lanc lenne :) Viszont, a pasi valoszilueg ugyis megcsalja a feleseget, ha veled nem,akkor massal!
Birom,h sok no dramatikus valaszt ad :D valoszinuleg csak sajat maguk miatt, mert tudjak,h ez az o ferjeikkel is megtortenhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!