Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot?
Kísértetiesen hasonlít a sztorid erre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Az "okos nagylány" csak azt a választ fogadja el, aki mellé áll, és támogatja a fura kapcsolatában.
Néha pillants rá, hogy azzal az adott válasszal hány %-ban értettek egyet. Nem mindenki a feleséget pártolja, lehet hogy csak téged akar megóvni egy csalódástól, őszintén. Nem utolsósorban több tapasztalattal rendelkeznek, mint te. Kívánom neked, hogy 10-15 év múlva, ne találd magad a sokgyerekes megcsalt asszony szerepében. Akkor megváltozna a véleményed az olyan férfiakról aki:"férfi akinek 5 hónapos a gyereke miért keres új, titkos kapcsolatot"
Gondolom nem volt otthon szex.
Nem olvastam végig ezt a sok választ, nem tudom írtál-e azóta az otthoni dolgaikról, de gyanítom, hogy ez volt az oka.
Most is nemrég a gyerekes rovatban azt taglalták az anyukák, hogy nem vágynak a szexre. Azt nem értem, hogy ennek ellenére miért nem szexelnek, de hát, az ő dolguk.
Én azzal értek egyet, hogy nonszensz dolog ráfogni a gyerekre, hogy leszarod a férjed. Ne szard le. Nem azért mentél hozzá, hogy leszard. Teljesen rendben van, hogy tartson el, ha megteheti, de ez nem úgy működik, hogy ő eltart, te meg tévézel meg babázol. Ha ő férfiként végzi a kötelességét, pénztkeres és elkísérte a feleségét az orvoshoz, tehát tördődött vele, akkor a nőnek ugynúgy kutya kötelessége megtenni azt, amit a kapcsolat az ő részéről igényel. Pláne ha van házvezetőnő, akkor arra sincs gondja. De akkor igazán nem értem, miért nincs ideje foglalkozni a férjével. Az egy dolog, hogy szülni nehéz és az újszülöttel nehéz, de nem dobja hasra magát a világ attól, mert te gyereket szültél, más is megtette már, ez a világ legtermészetesebb dolga. Attól, hogy gyereke lett, a nő még ugyanúgy feleség és ugyanúgy vegye a fáradságot és legyen a férfinak mosoly, ölelés, vacsora, szex, csinos fehérnemű.
Meg ez is, hogy anyagi háttér a gyerekneveléshez. Komolyan az a felnőtt gyerekvállalás, hogy 35-40 évesen szülök, hogy a gyerek 10 évesen már laptopot kaphasson és a születésétől kezdve kinyaljam a seggét? A gyereket kell az én életembe illeszteni, nem fordítva, én voltam itt előbb. Ugyanígy, a férj volt ott előbb, nem a gyerek. És a férfi a nőhöz hasonlóan igényli, hogy foglalkozzanak vele, ha a felesége leszarja, vevő lesz arra, hogy más foglalkozzon vele. Nem mintha nem lenne ocsmány dolog megcsalni a nejét, aki épp akkor szült neki gyereket. De hát ha érthetőek az indíttatások... Lényeg, hogy a világ nem esik hasra attól, hogy valaki gyereket szül. Szép, jó és örömteli esemény, de az élet ugynúgy megy tovább, csak pluszban ott van még egy baba, akit szépen lassan bele kell illeszteni ebbe. Minél előbb elkezdik, annál jobb. Ezért nem kell a gyereknek egy napig se a szülei között aludni. Mert, akkor ott lesz egy hetet, egy hónapot, egy évet és paff a házasságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!