Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődéseteket. Január 20-án elköltözött, azzal, hogy a gyereket elvetetik és max. 2 hétig lesz ott. Most ott tart a dolog, hogy állítólag 16 hetes, szóval lecsúsztak róla (már nem tudom ki hazudik a nő vagy a férjem). Még mindig vissza akar jönni, de sajnos azt látom, hogy semmit sem változik. Most épp a nővel csinálja azt amit velem, hogy nem őszinte, nekem mondja, hogy nehogy elmondjam neki, ha esetleg megkeres, hogy ekkor-vagy akkor itt volt. Nem nálam, hanem a gyerekeknél. A nagy fiunkat nem keresi, pedig van telefon a világon. Tegnap szembesítettem vele, hogy nem fogom visszafogadni, erre el kezdett vagdalózni, hogy én!!!-megcsaltam. Hát ebből elegem van, ma megyek jogászhoz, és minél hamarabb ki akarok lépni ebből, már csak azért is nehogy valami köze lehessen annak a nőnek és gyerekének a házunkhoz, vagy bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!