Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól tettem? 13 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.

Figyelt kérdés
Most szakítottak és a nő borította a bilit. Amúgy sem volt az utóbbi 2-3 évben rózsás a kapcsolatunk, és ez számomra feltette az i-re a pontot. A nőnek ígérte, hogy összeköltöznek, állítólag gyűrűt is vett neki. Én most kiadtam az útját, de nehéz nagyon és nem tudom, hogy jól döntöttem-e. Ti mit tennétek? Ja, a pláne, hogy úgy néz ki, hogy egy gyereket is összehozott neki (az előtte levő 5! mellé) Nagyon fáj, és ő azt mondja, hogy velünk szeretne maradni, de már nem bízom benne.
2013. jan. 17. 21:55
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
95%

Szóval 3 anyától van 6 gyerek, az szép.

Én nem hiszem, hogy megbocsátanék.

2013. jan. 17. 21:59
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

1

Valamit nagyon tud a pasi:DD

2013. jan. 17. 22:03
 3/51 A kérdező kommentje:
Nem. Én szültem neki 3-at. A nőnek egy másik pasitól van 5, és most az én férjem csinált neki mégegyet.
2013. jan. 17. 22:08
 4/51 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor szokott az anya kényszerből a férje mellett maradni. Ha csak nincs olyan rendezett háttere, hogy gond nélkül megéljen három gyerekkel. Azt te is tudod, hogy semmi értelme vele próbálkoznod, neki esélyeket adnod. Kérdés, hogy tudsz-e lépni.
2013. jan. 17. 22:13
 5/51 A kérdező kommentje:
Egyenlőre azt mondta, hogy itt hagyja nekünk a házat, még van 12 év hitel rajta azt én bevállalom. De felajánlottam, hogy adjuk el és a hitel kifizetése utáni pénzt elfelezzük. Legrosszabb esetben én hazamehetek a szüleimhez a gyerekekkel, csak nem igazán szeretnék. Viszont félek, hogy a válás során visszakoz és követelőzni kezd.
2013. jan. 17. 22:16
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyorsan papíroztasd le vele az ígéretét. Akár már hétfőn elindíthatod a válást. Azonnal kiderül, mennyire gondolta komolyan amit ígért.
2013. jan. 17. 22:18
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó! Én minél előbb osztozkodnék, és kilépnék belőle.
2013. jan. 17. 22:20
 8/51 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, miért kedvesebb egy férfinek a más öt idegen gyereke, mint a saját három gyereke. Ki érti ezt?

Én inkább elengedném, bármennyire fáj is.

2013. jan. 17. 22:20
 9/51 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem vagyok elég erős ahhoz, hogy már rögtön papírt irassak vele, és ráadásul még az életben nem láttam sírni, és mikor kimondtam, hogy vége zokogott. Nagyon szíven ütött a látvány és tudom az eszemmel, hogy ezt kell tennem, és valószínűleg nem változna meg csak ideiglenesen, de a szívemben nagyon sajnáltam őt is, mert lehet hogy tényleg megbánta.
2013. jan. 17. 22:25
 10/51 anonim ***** válasza:
35%
Akkor a 3 gyerek miatt adj még egy esélyt!
2013. jan. 17. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!