Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.
"Ez egy több mint 1 évig!! tartó viszony volt,"
és akkor mi van? ettől hanyatt kell esni, vagy attl hogy a pasi igért fűt fát? Ott lett hagyva-és ennyi.
Nehogy visszafogadd!! Csak ideig-óráig javulna meg a helyzet. Ha másfél évig tudott hazudni, utána sem lesz gond neki!
Kitartást kívánok!! Jól döntöttél!!!
Hogy nem vettel eszre semmit?
Te meg szereted?
Én elképesztően sajnállak téged! Én a te hejedben mindenképpen megkérdezném tőle milyért volt az, hogy férrelépett. Megkérdezném tőle milyért szeretne mégis veletek élni tovább. És, hogyha látod a szemén, hogy igazat mond, meg ér egy újabb próbálkozást. Sok szerencsét.
U.I.: Ha úgy érzed nem vagytok olyan anyagi helyzettben, hogy egyedül eltudod tartani gyermekeid akkor szerintem gondold át, hogy tényleg megpróbáljátok még egyszer. Arról nem is beszélve, hogyha a gyerekeket nézed mennyire de mennyire össze lesznek tőrve beül.
3 gyerekkel váltam el, akkor kellet volna de azonnal amikor megcsalt, utána már csak szemétkedett, 1,5 évig arra matekozott, hogy kicsinál.
Aztán az újabb csalást nem vallotta be. csak éreztem, megutáltam..megundorodtam tőle, nem tudtam elviselni, ekkor váltam el.
Szóval most válj el, legfeljebb kibékültök, de addig válj el amíg neki van vaja füle mögött, különben az egész balhét neked kell elvinned. És még a végén majd hálás lehetsz neki, hogy mellette marad, mert szegény, pedig ő jobb sorsra hivatott.
Köszönöm nektek is a választ. Igen sokszor megkérdezem magamtól,hogy biztos hogy ezt akarom-e? De ez már csak a jéghegy csúcsa volt. Vasárnap elment és sajnos bebizonyosodni látszik, hogy jól gondoltam és a gyerekei sem számítanak neki. A nagy 12 éves, elég rosszul fogadta, és ahelyett, hogy érezné az apja támogatását, azt érzi, hogy Apa nem keresi. 1.nap a fiú küldött neki Sms-t, amire válaszolt. 2.nap várta a kicsi a hívását, de nem történt meg, megint küldött egy sms-t, amire szintén nem válaszolt, kiváncsi vagyok, hogy ma megkeresi-e valamilyen formában őt az apja. Pedig voltam olyan hülye, hogy nem mondtam meg a fiamnak, hogy mi volt az igazi ok, amiért elküldtem őt, inkább ráfogtam, hogy már nem szeretjük egymást stb...Ráadásul azóta tudom, hogy mennyire nyíltan és aljas módon csinálták, képes volt a tesóméktól kölcsönkért kocsival, a nővel anyuék utcáján végigmenni, a városba furikázott vele, a buszon csókolóztak stb. Mintha azt akarta volna, hogy valaki mondja már meg nekem, és ne neki kelljen bevallani.
Addíg, amig nincs mellettem és nem látom addig tudom tartani magam, de ha látom akkor 2 dolog lehetséges. Ha éppen bőg és mindent megbán, akkor sajnálom és elbizonytalanít, ha ugyanolyan módon beszél velem és engem vádol mindenért, sőt meg is gyanusít, hogy én félrementem, ami soha nem fordult meg a fejemben sem, akkor tudom, hogy jól döntöttem. De sosem tudom, melyik arcával találkozom éppen.
Szia Kérdező! Mi újság Veled azóta? Én tegnap tudtam meg,hogy kettős életet élt,bár Nálunk gyerek nincs,ha most nem vagyok terhes,de amit az utolsó bekezdésedben írtál mentalitást,az Nála(nem tudom hogy nevezzem) is olyan,illetve olyan szokott lenni.De most mivel tegnap óta nem beszélek Vele,nem tudom,hogy mit akar és hogyan.
Bocsi,hogy ideírtam,csak Sorstársakat keresek.Ja itt a kérdésem, áttették a családiból: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!