Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól tettem? 13 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.

Figyelt kérdés
Most szakítottak és a nő borította a bilit. Amúgy sem volt az utóbbi 2-3 évben rózsás a kapcsolatunk, és ez számomra feltette az i-re a pontot. A nőnek ígérte, hogy összeköltöznek, állítólag gyűrűt is vett neki. Én most kiadtam az útját, de nehéz nagyon és nem tudom, hogy jól döntöttem-e. Ti mit tennétek? Ja, a pláne, hogy úgy néz ki, hogy egy gyereket is összehozott neki (az előtte levő 5! mellé) Nagyon fáj, és ő azt mondja, hogy velünk szeretne maradni, de már nem bízom benne.
2013. jan. 17. 21:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó. Te pedig beszélgess egyedülálló anyákkal és olyan gyerekekkel, akiket az édesanyjuk egyedül nevelt fel!

Mindjárt nem lesz minden fekete és fehér...

2013. jan. 18. 09:09
 32/51 anonim ***** válasza:
72%
Mi 3an vagyunk testvérek, édesanyánk egyedül nevelt fel minket. Biztos vagyok benne, hogy így jártunk a legjobban. Teljesen boldog, összetartó család vagyunk, talán még inkább, mint más "kétszülős" családok. Amúgy attól még, h szétmennek, a gyerekeknek ott lesz az apjuk, már ha fogja velük tartani a kapcsolatot.
2013. jan. 18. 09:35
 33/51 anonim ***** válasza:
77%

Itt pont nem arról van szó, hogy egyedül kéne felnevelni a 3 gyereket, a kérdező mellett van az egész családja. Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de gondolkodás nélkül elhajtanám.

'de én azt tanultam, hogy a házasság szent és mindenben a másik mellett kell állni' Ez mindkét félre igaz. Onnantól kezdve, hogy a férjed ezt felrúgta, nem nagyon lehetnek elvárásai.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy esetleg a másik nő magához láncolja és tönkreteszi az életét, magának kereste a bajt. És főleg: innentől nem a Te felelősséged.

2013. jan. 18. 10:37
 34/51 anonim ***** válasza:
74%
9-03-as vagyok, kedves 31-es. Képzeld, én is egyedülálló anya voltam, pár évig. Szóval maradnom kellett volna egy olyan férfi mellett, aki mellett az adósság b..a a hitelt, (a tudtom nélkül, és nem, előtte nem volt ilyen) volt, hogy enni sem volt mit, de mivel volt 1 gyerek, mindenképp maradnom kellett volna? Mit számít, hogy éhen is halhattunk volna, meg a villanyt is kikapcsolják, igaz? Mert te megmondod a frankót. És képzeld, találtam olyan férfit, aki szereti a gyereket, aki megbecsül, sőt már 3 közös is van. Na??????????
2013. jan. 18. 11:04
 35/51 anonim ***** válasza:
83%

Tény és való, hogy rohadtul megsínylik a gyerekek, ha nincs apjuk.

Aki mást állít, az csak saját magát nyugtatgatja a bűntudata miatt. Mindenki látott már csonka családból származó gyermeket, messziről meglátszik.

Jelentősen javít a helyzeten,ha a szülők nem mocskolják egymást. A kérdezőéknél nem hinném, hogy ebből gond lenne.

Viszont az sem várható el senkitől, hogy olyan férfi mellett éljen, aki másnak csinál gyereket a házasság alatt. Ez abszurd, szégyellje magát.

Megértem a kérdezőt.

Viszont akkor is megérteném, ha azt mondaná ő a férjem, 13 éve vele vagyok egy esélyt még megérdemel.

Ezért is nem osztok tanácsot neki, mert az ő élete, ő ismeri önmagát és a férjét és a saját érzéseit is.

2013. jan. 18. 11:11
 36/51 anonim ***** válasza:
69%
Engem az zavar a pasi tettében, hogy ez nemcsak egy egyszerű botlás volt, egy dugás, ami nem jelentett semmit neki és már 100x megbánta. Nem. Ez egy több mint 1 évig!! tartó viszony volt, ha úgy tetszik, ők jártak. És még gyereket is csinált a nőnek. Millió lehetősége volt átgondolni, hogy a családja fontos-e neki, a feleség mit érezhet, h megcsalják terhesen, kiszolgáltatva. Ha szeretne, az első dugás után észbe kapott volna és hagyja az egészet, leépíti a másik nőt. Kérdező, nekem az jön le, a férjednek te és a gyerekek már semmit se jelentetek. Gyűrűt, összeköltözést ígért a másiknak!
2013. jan. 18. 11:19
 37/51 anonim ***** válasza:
58%

A legkevesebb, hogy mit ígért egy 5 gyerekes riherongynak.

Én is mondok ám sok mindent :)

Még a gyerek is, mert biztos, hogy nem direkt csinálta fel, hogy ők gyereket akarnak.

Inkább maga a tény, hogy 16 hónap. Ennyi kellett, hogy rájöjjön a hibájára.

2013. jan. 18. 11:29
 38/51 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sajnos nem váltak el a szüleim, így az egész sz*rt, amit kavartak át kellett élnem! Ez egy vicc, válni kellene egyértelmű!
2013. jan. 18. 12:02
 39/51 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Hasonlokat eltem at mint te, totalisan szerelmes voltam, mikor megtudtam rettenetesen osszezuhantam. Folyamatosan csak az okokat kerestem, mara valamelyest sikerult feldolgoznom a dolgot.

Barhogy is dontesz, ez orokre benned marad, de vele maradni sajnalatbol, ha mar nem szereted, nem tudsz benne megbizni, teljesen felesleges. Ez az ido rettenetesen sok, gyakorlatilag tobb, mint egy ev teljes hazugsagban.

Merlegeld mindket oldalt, mielott dontesz.

2013. jan. 18. 12:43
 40/51 anonim válasza:
96%
Dehogy adj neki még egy esélyt!!! Kutyából nem lesz szalonna!!Ha ezt egyszer megcsinálta veled,ne gondold, hogy nem csinálja, még egyszer.Csak legfeljebb nem tudsz majd róla.És ha nem tálal ki a nő? akkor hogy lett volna?Hagyd elmenni, ne még te sajnáld a mocskot.Ezek után, mindig azon agyalhatnál, hogy éppen kivel fekszik össze.Nem akar két szék közül a pad alá esni.Legyél erős,határozott.Fájni fog,de elmúlik!! Hidd el,tudom.
2013. jan. 18. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!