Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.
Most TŐLED függ, hogy hogyan folytatod.
Ne másokra hallgass, ne a gyakorikérdések válaszolói között keresd a tanácsadót!
Nincs jó és rossz választás. Két rossz választás van, de mindkettőt jóvá teheted. Attól függően, hogy te milyen típusú ember vagy. Mennyire vagy harcos, a padlóról a huszadik KO után is felállni akaró és képes ember. Ha ilyen vagy, akkor kezdd újra!
Ha simulékony, a rosszban is a jót látni képes ember vagy, akkor pedig hozd helyre a házasságod!
Bármelyik úton is indulj, van esélyed a szép életre, a boldogságra. Csak azt gondold végig, hogy más-más út, más-más magatartást/hozzáállást kíván. Melyik áll hozzád közelebb? Melyiket tudnád inkább végigcsinálni?
A gyerekek nagyon alkalmazkodóak. Én most kihagynám őket a számításból. Egyedül is, közösen is tudsz/tok nekik szép gyermekkort de akár rémálmot is biztosítani.
Minden jót neked!
Ui. A másik asszonyra ne neheztelj! Ő 5 gyermekkel egyedül, magányosan, megkeseredve belekapaszkodott egy megmentőnek vélt reménysugárba - a férjedbe.
Mi lett a teszt eredménye?
Én ezek után nem tudnék együtt élni a férjemmel. Ha ránéznék, mindig a másik nő jutna eszembe. Ezek után úgy gondolnám, ne akarjon tőlem semmit.
Azt már eldöntöttem, hogy külön megyünk, csak lelkifurdalásom van, mert vagy a nőhöz tud menni, vagy albérletbe- bár ezt nem akarja. Nem akarom így a nő karjaiba hajszolni sem. Külföldre akar menni- ez már egy ideje tervbe van, és azt mondtam neki,
ha úgy dönt, hogy nem megy a másikhoz, akkor 1-2 hónapig maradhat, de arra ne számítson, hogy meggondolom magam, mert nem fogom. 34 éves vagyok, még bízom benne, hogy lesz olyan társam, aki megbecsül. De mindennek ellenére sajnálom őt, mert félek, hogy teljesen tönkre fog menni, és lezuhan. Sajnos, ő olyan típus, ha nincs mellette valaki, aki irányítsa, akkor nem tud az életével mit kezdeni.
Uristen, annyi nő van akiben egy csepp önbecsülés sincsen, szomorú...sajnálom az ilyeneket tényleg...nem érdemel meg titeket az a szemét r***dék aki megcsal ha csinált gyereket másnak ha nem!
Egy gyerek meg nem ok arra hogy együtt maradjak valakivel, és 3 sem. A gyereknek az mégroszabb ha azt látja hogy apu félrekettyint, anyu meg mindig szomorú és állandóan veszekednek és feszült a légkör. Nagyon jó radarjuk van és észlelik azt ha vmi. nem kerek.
Kérdező: Hagyd el mert nemfog változni. Sokkal jobb lesz neked is és a gyerekeidnek is.
"34 éves vagyok, még bízom benne, hogy lesz olyan társam, aki megbecsül. "
Ezt a szöveget kukázhatod, de gyorsiramban.
Van 3 db gyereket, akiket vállaltál, és az anyjuk vagy-kutya kötelességed felnevelni, azzal az emberrel akivel vállaltad. Azaz az apjukkal. Akár tetszik neked, akár nem.
Korábban kellett volna gondolkodj. Te itt már semmit nem számítasz-majd akkor ha a gyerekeid a saját lábukra álltak, majd akkor..addig semmit.
Aki meg az elhagyás mellett voksol, annak meg fogalma nincs mi az hogy felelősség, mi az hogy 3 db gyerek, és mi az hogy a gyerek-apa kapcsolat, kötődés és mi az hogy a gyereknek az apjára szükség van.
A másik nő nevelje egyedül azt a gyereket akit önkényesen vállalt. Magasról nem érdekelne helyedben kérdező, hogy mi van a nővel, mit akar, és egyáltalán az egész személye..Magasról.
Kedves utolsó 2, te nem vagy normális. Szóval ha egy nő szül gyereket, akkor minden áron a gyerek apjával kell maradnia? Tudod, mit? Maradj te egy olyan férfival, aki megcsal téged, gyereked csinál másnak, az senkit sem érdekel, de más tud normálisan fondolkodni.
A kérdező fiatal, megérdemel ,ajd egy olyan férfit, aki elfogadja a gyerekeket, szereti őket és megbecsüli. Így, ebben a sorrendben.
Vagy talán a gyerekeknek jó lenne ez a légkör? Azt hiszed? Olvass utána, hogy itt hányan írják, hogy jobb lett volna, ha a szülők elválnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!