Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? 13 éve vagyunk házasok.3 gyerek: 12 év,28 hó és 14 hós. Most ténylegesen szembesültem vele, hogy a férjem megcsalt.16 hónapig tartott, azaz szülés előtt 1 hónappal jöttek össze.
Figyelt kérdés
Most szakítottak és a nő borította a bilit. Amúgy sem volt az utóbbi 2-3 évben rózsás a kapcsolatunk, és ez számomra feltette az i-re a pontot. A nőnek ígérte, hogy összeköltöznek, állítólag gyűrűt is vett neki. Én most kiadtam az útját, de nehéz nagyon és nem tudom, hogy jól döntöttem-e. Ti mit tennétek? Ja, a pláne, hogy úgy néz ki, hogy egy gyereket is összehozott neki (az előtte levő 5! mellé) Nagyon fáj, és ő azt mondja, hogy velünk szeretne maradni, de már nem bízom benne.2013. jan. 17. 21:55
11/51 anonim válasza:
Ki szakított kivel? A nő hagyta el őt,vagy a férjed,miután kiderült,hogy felcsinálta?
12/51 A kérdező kommentje:
A férjem hagyta el őt (mindketten ezt mondják), de hogy a gyerekről tudott-e, azt nem tudom biztosan, de szerintem igen.
2013. jan. 17. 22:42
13/51 anonim válasza:
Sajnállak téged, mert úgyis vele maradsz. Sajnálod őt, aki 16 hónapig! nem sajnált téged.
14/51 anonim válasza:
most aztmondom h ezek utan undorodnék attol is h lassam nem hogy vele maradjak..egy agyba aludni..szeretkezni vele nem tudnék..de igy h nem vok a helyzetedben könnyü okoskodni!sok eröt kivanok barhogy is döntesz!
15/51 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó. Teljesen igazad van, hogy ő nem sajnált és jó, hogy a képembe vágják ezt mások is.
Az a szerencsém, hogy hihetetlen jó családom van, és mellettem állnak, bárhogy döntök- bár reménykednek, hogy tényleg elküldöm őt. De hozzáteszem, hogy ezt ők soha nem mondták, hogy nekem az lenne a jobb, de most véleményt formáltak, mert látták, hogy folyamatosan tesz tönkre, bár én mindig védtem őt. Vessenek rám követ, de én azt tanultam, hogy a házasság szent és mindenben a másik mellett kell állni. Kár, hogy utólag látom én is, hogy ez elég egyoldalú volt.
2013. jan. 17. 22:57
16/51 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt a 13-as hozzászólónak szántam.
2013. jan. 17. 22:59
17/51 anonim válasza:
Teljesen igazad van. A házasság szent és mindenben a másik mellett kell állni. Mindkét félnek. De azt aki elárult, akinek semmit nem jelent a fájdalmad, azt nem kell védeni, szeretni, főleg nem sajnálni. Hála égnek, hogy jó családod van, a gyerekeid pedig inkább vegyék le onnan a mintát.
18/51 anonim válasza:
Igen, én megbocsátanék. Most a gyerekek életét felborítani nem lenne szerencsés. És te magad is éreznéd a hiányát. Én nem venném ilyen keményen ezt a megcsalást. Manapság annyi minden másképp van mint régen.
19/51 A kérdező kommentje:
Én is túl tudnám tenni magam rajta, ha csak szex lenne, de 16 hónap az nem csak az volt. Egyébként épp most hívott a nőtöl, hogy csináljon előtte tesztet, mert nem hiszi el, hogy terhes. Kiváncsi leszek a végeredményre.
2013. jan. 17. 23:41
20/51 anonim válasza:
Kérdezhetek valamit? Ha 3 éve problémás a kapcsolatotok akkor a két kisebb gyereket miért vállaltátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!