Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
100%
végigolvastam, még az előző kérdésed is végigolvastam.... hát remek a helyzet!
2012. nov. 13. 19:59
 82/87 anonim ***** válasza:
100%
80-as. Igen, tudom,hogy megkapta már,többek között tőlem is még az elején :) Csak ezzel jelezni akartam felé, hogy számomra befejeződött a kérdés, nem kell túlragozni, ha válni akar, adja be a keresetét és felesleges gyötrődni itt oldalakon keresztül. Bár szerintem sem fogja beadni. :)
2012. nov. 14. 07:13
 83/87 anonim ***** válasza:
26%
omg
2012. nov. 14. 20:04
 84/87 anonim ***** válasza:
85%
Az a bajod, hogy felvet a pénz, de te még többet kívánnál, és ezért még a lelkedet is eladod! Tudod te, mennyi pénzből élünk mi a párommal, ugyanennyien? Havi nettó 230.000 kettőnk fizuja! És mindketten dolgozunk, látástól vakulásig! Én tanár, ő közgazdász(bár ő jelenleg nem a szakmájában dolgozik, viszont még újra egyetemre is jár a munka mellett, és én is tanulok).Na, erre varrjál gombot, a fene nagy büszke stílusoddal!A babához azért sok szerencsét Nektek, de nőj fel, mert szükséged lesz rá!
2012. nov. 14. 20:39
 85/87 anonim ***** válasza:
Így 6 év távlatából azért kiváncsi vagyok mi lett a vége 😁
2018. júl. 30. 22:28
 86/87 A kérdező kommentje:
Szia. Valas. Majd ujrahazasodtam, mostani ferjemmel kozosen vettunk egy csaladi hazat, nagy kerttel, volt ferjem pedig kulfoldin probal szerencset, azota normalizalodott a kapcsolatunk is. ☺️
2018. júl. 31. 05:28
 87/87 anonim ***** válasza:
Azta! Örülök,hogy most minden ok :) Igazàbóp nem gondoltam, hogy vàlaszolsz, azt hittem már rég elfelejtetted ezt a kérdést. Köszönöm válaszod :)
2018. aug. 27. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!