Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
75%

Na most jót röhögtem, ezt írta akkor a kérdése végén:

Van még 4 hónap a szülésig. Addig kap lehetőséget és ennyi időt hagyunk magunkra, hogy vissza találunk -e egymáshoz.

Terhesen nem költözködöm, nem csinálok botrányt, megpróbálok a lehető legnyugodtabb maradni a bennem növekvő baba miatt. Nem szeretnék elvetélni, halott babát szülni vagy koraszülni.

Mert még csak két élő gyerekem van és egy magzat a hasamban.

Ez a pár hónap elég lesz, hogy kiderüljön, hogy együtt vagy külön.

Házasság nem lesz most. Nincs itt az ideje szerintem. Nem tudnék neki most igent mondani. Ahhoz túlságosan sértettnek érzem magamat. Én megcsalásnak minősítem a tettét. És ezt még fel kell dolgoznom lelkileg.

2012. nov. 12. 15:20
 52/87 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítem azt amit előttem írtak.Ha már a középső gyermekkel sem foglalkozott,akkor el kellett volna gondolkodni a harmadikon.:(Mert ez csak a gyerekeknek lesz rossz,de neked sem lesz könnyebb egyedül új életet kezdeni.
2012. nov. 12. 16:54
 53/87 anonim ***** válasza:
93%
beleolvastam az előzménybe (az ő összes kommentje és pár hozzászólás). a kérdező elkeni a valóságot és mindig úgy állítja be a helyzetet, h őt igazolja. ennél a kérdésnél azt írja, h a házasság után kezdődtek a problémák, akkor változott meg a férj viselkedése, annál a kérdésnél (akkor még a házasság előtt álltak) pedig azt, h 1-2 hónapja ilyen csak. az összesen 5 hónap, akkor is, ha adunk a kérdező szavára (reálisan meg ennél is hosszabb ideje vannak a pácban). ott azt írja, h mindig is ilyen volt, korábbi kapcsolatában 4 szeretője volt egyszerre és h az ilyen típusú ember nem változik a házasság hatására, hiszen a vér nem válik vízzé. most meg azt írja, h ő őszintén hitt benne, h meg fog változni a házasság után, ezért is ment hozzá. a korábbi kérdéskor 5 hónapos terhes volt, a magzati állapotban pedig csak házasság után jár a kedvezmény. tehát még 4 hónap volt hátra a magzati álapotból. ő ezért a 4 havi juttatásért, azaz 4x80.000 Ft-ért házasodott. és a férje is. persze, lehet itt gúnyolódni, h jó annak, akinek nem számít havi 80.000 ft (a korábbi kérdésnél 99.000 volt, de ki tudja, talá rosszul számoltak), de azért.... nekem is sokat számít, de annyit nem, hogy csak azért összekössem az életem valakivel, h plusz 4 hónapon át utaljanak nekem 80.000-et... mert akárki akármit is mond, ez az egész házasság egyre inkább csak arról a sz.ros 80.000-ről szól. ebben a kérdésben egyébként már be is vallja a kérdező (2.oldal talán, most nem keresem vissza), h sajnos nem szerelemből köttetett házasság az övék. emellett (és ez önmagában nem volna baj, de ilyen családi háttérrel hatalmas hiba) a kérdező nem nagyon akar visszamenni dolgozni. nem csak azért születtek sorban a ygerekek, mert ő azt hitte, h a kapcsolatuk gyönyörű, hanem azért, mert ő szeret otthon lenni, főállású anyaként gyereket nevelni. a korkülönbség mindig kicsi a gyerekek közt, tehát a köztes időszakba sem vállal munkát soha. ne értsetek félre, ez egy megfelelő családi háttérrrel nagyon szép és nemes feladat, de a kérdező viszonyai közt szimplán felelőtlenség. tudom, h sokan fognak támadni ezért, de aki egy kicsit is tud olvasni a sorok között, az érezni fogja, h a kérdező azért is szült ennyit, mert inkább otthon van a gyerekekkel, mint hogy újra munkába álljon. és ezért még azt is képes volt bevállani, h ez a sok gyerek nem egy szerető, harmonikus közegbe születik... ebben a házasságban mindkét féllel komoly bajok vannak, mindketten csak magukkal törődnek és őnzők, csak mindegyikük másképp. zsák a foltját. ebből most már nehéz lesz kiszállni, szegény gyerekeket pedig kimondhatatlanul sajnálom...
2012. nov. 12. 17:13
 54/87 anonim ***** válasza:
69%

Én csak egyet kívánok neked: hogy a babád egészségesen, problémák nélkül szülessen. Jobb, ha addig nem is jársz ehhez a kérdéshez, míg ki nem bújt a kicsi. Ne idegesítsd magad, vigyázz a kisbabádra!

Aztán majd lehet kérdezgetni.

2012. nov. 13. 10:40
 55/87 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul olvastál utolsó előtti a sorokból. Nem azért szülöm sorba a gyerekeket a szavaiddal élve, hogy ne kelljen dolgoznom.

De, a cégem felszámolás alatt áll, 36 éves vagyok, 3 gyereket szerettünk volna kis korkülönbséggel. A gyerekeim imádják egymást és minket is, egyáltalán nem bántam meg őket!!!! Boldogok, imádnak velünk lenni a helyzet ellenére. Én egyetlenegy napot sem töltöttem nélkülük. Nem mentem vissza dolgozni, nem, mert felszámolás alatt áll, nem, mert a gyedem 100 e ft környékén van, és így egész nap velük lehetek, inkább, mint 7-19-ig könyvelni, miközben a gyerekekre bébiszitter vigyáz. Párom politikus, pénzt így mindig hoz, csak éppen most a vezetői állása szűnt meg.

Elég jól élünk úgy gondolom.

Havi 50-60 e ft értékben kapnak a gyerekek legot, játékokat. Ha kell egy mosógép, bemegyünk, megvesszük.

Nem is értem, hogy mi alapján mertek lehülyézni.

Párom politológus, én irodavezető, gazdasági mérnök és mérlegképes könyvelő vagyok.

Igaz, abban igazatok van, hogy önzők vagyunk, nem tiszteljük egymást, a kapcsolatunk romokban.

De tudjátok, hogy mi a statisztika? az ovisok körében az elvált szülők aránya 80%!!!!!

Nem kell a gyerekeimet sajnálni, mert nincs rá okotok. A válaszadók többségének szerintem se gyereke, se családja nincs, és elképzelitek az idilli házasságot. Már a nagyanyáink is érdekházasságokat kötöttek. Miről beszéltek????Ti valami mesevilágban éltek, hogy a házasság a rózsaszín álom, minden oké mindig egy kapcsolatban. Ebből is látszik, hogy ti mégcsak nem is éltetek hosszú ideig párkapcsolatban. 36 évesen az ember hoz kompromisszumokat. És igen, tévedhet, többször is. Ettől még nem tartom magamat hülyének, és képes vagyok akár 3 gyereket is felnevelni, ha kell, egyedül is. És nem más kant keresnék, hanem emberekkel kapcsolatokat, mert most erre nincs lehetőségem. Igen, válás esetén lenne, mert akkor legalább a párom vigyázna a gyerekekre, legalábbis gondolom, hogy akkor igen.

2012. nov. 13. 11:23
 56/87 A kérdező kommentje:

Ja, és a külső szemlélő irigyel minket, mert minket tartanak az állompárnak, amikor megyünk az utcán.

Megállítanak, hogy milyen szépen a gyerekek, divatosak, milyen jól nézünk ki és milyen jó, hogy jön a 3. baba.

Az egész kertváros úton-útfélen érdeklődik utánam, hogy hogy vagyok, megállítanak beszélgetni a 20 évestől a 70ig.

Amit leírtam azt nem úgy kell elképzelni, hogy mint a cigányok élünk. Normális keretek között is lehet iszonyat rossz egy kapcsolat, házasság.

2012. nov. 13. 11:28
 57/87 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom kérdező, nem sül le a bőr a képedről ekkora hazugságok után?

Az előbb még bármit megtennél 80.000 ft adókedvezményél, utána meg milliomos sztár-álompár vagytok...

2012. nov. 13. 11:43
 58/87 A kérdező kommentje:

Miért hazudnék? Miért neked kevés +80 e ft?????

A legtöbb ember havi keresete.

A 80 e ft adókedvezményhez olvasd el, hogy mennyi bruttó kereset szükséges. Utána hazutolj meg.

2012. nov. 13. 11:45
 59/87 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk milliomosok, az összbevételünk jelenleg, a vezetői állása nélkül: 430 e ft nettó/hó

Kinek sok, kinek kevés. De, ha lehetőség van +80 e ft-hoz, akkor te visszautasítod?

Atyaég. Szerintem akkor te vagy milliomos.

2012. nov. 13. 11:47
 60/87 A kérdező kommentje:

A kommentedből is kiderül, hogy nincs gyereked, mert akkor tudnád, hogy mennyibe kerülnek.

Vagy egy új babakocsi mennyibe kerül vagy a havi ellátásuk 2 gyereknek vagy a terhesség a szülésznő felfogadása és sorolhatnám.

És akkor jöttök, hogy segélyért szülök. Hát az eszem megáll.

2012. nov. 13. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!