Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
83%

Ha így viselkedik, dobd ki.

Fogod a kis holmiját, összepakolod, és kirakod a folyosóra.

Miért kell eltűrnöd neked is mindent? Megmérgezi a mindennapjaidat, az idegeidet, a gyerekeket, és a picit is, aki még meg sem született! Állja sarkadra!

2012. nov. 11. 21:16
 22/87 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehet szabadon élni,nyugodtan pasizni,egy 4, egy 2 évessel és egy csecsemővel?
2012. nov. 11. 21:19
 23/87 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezt ne tűrt tovább, ez iszonyú megalázó, nem érdemled meg. Egy terhes nővel nem lehet így bánni. Fogd a cuccod és költözz el anyukádékhoz, ha van rá lehetőséged.
2012. nov. 11. 21:19
 24/87 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs nagy kedvezmény, szinte semmi, olvass utána (7 e ft helyett 3 e ft az ovi???? na ez nem sok)."

pff, akkor ezért tényleg érdemes volt összeházasodni! (nem mellesleg, uramatyám, pénzésr házasodni!) főleg, h már akkor em volt minden fenékig tejfel, hiszen megcsalt. azért te sem vagy százas, nincs se tartásod, se büszkeséged, ha képes voltál 4ezerért megbocsátani a megcsalást és hozzámenni valakihez, aki megcsalt. itt kérdezgetsz, mert magadtól nem tudod, mit tégy, de még annyi eszed sincs, h a jótanácsot megfogadd.

van olyan, h vki nagyon sz.r helyzetbe kerül és maximálisan együttérző vagyok azokkal akik úgy léptek a kakiba, hogy nem vették észre. de ez nem egy kis kupac volt, hanem egy kulahegy - nem lehetett nem észrevenni, szóval nálad is volt vmi hátsó szándék, nem hiszem, h a végtelen szerelem mondatta ki veled az igent az oltárnál, különben biztos lennél a dolgodban és nem szavaztatnád meg életed minden lépését a gyik-on, h aztán mégis rosszul dönts...

2012. nov. 11. 21:24
 25/87 A kérdező kommentje:
Az adójóváírás 80 e ft/hó volt, míg dolgozott.
2012. nov. 11. 21:26
 26/87 A kérdező kommentje:
Hittem, hogy a házassággal jobb lesz minden. Valóban ezt hittem.
2012. nov. 11. 21:27
 27/87 anonim ***** válasza:
100%
azért az is érdekes, h szétmenni nem akarsz, csak elválni, de attól még együtt élnél vele, mindeközben pedig szeretnél ismerkedni, szabadnak lenni. azért sok közös is van bennetek és ez nem bók volt....
2012. nov. 11. 21:32
 28/87 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, ha a válást, mintegy pofonnak élné meg és eldöntheti, hogy pálfordulattal megváltozik vagy örökre szétmennek az útjaink.
2012. nov. 11. 21:51
 29/87 anonim ***** válasza:
96%

Elnézést, de nem tudok szó nélkül elmenni e topic mellett.

Először is, a kérdésedre a választ már többen megadták, ezért nem írom le még egyszer.

Viszont kikívánkozik belőlem a véleményem, bár tudom, most mindenki megkövez majd.

Tudod, egyáltalán nem sajnállak. A problémák nem három hónapja kezdődtek, azt pedig csak egy vakszerelmes kamasz hiheti, hogy a házasság önmagában bármire is megoldás. Azt hitted, attól megváltozik, és jó férj, jó apa és jó ember lesz? Most komolyan, hány éves vagy? 17? Azt is írod, hogy a fiatok átvette a stílusát. Esküvő előtt még nem beszélt így a gyerek, de három hónapja már igen. Esküvő előtt minden szép és jó volt, majd amint megvolt az esküvő, minden megváltozott? Ugyan már!!!

A lányotok kétéves lesz, ugye? Azt is írod, hogy vele nem foglalkozik. Mondd már meg kérlek, hogy ezek után, hogy nem jó társ és pocsék apa, te komolyan, őszintén még egy gyereket akartál tőle? Ugye most csak viccelsz?

Nem azért nem sajnállak, mert ezt a bánásmódot bárki is megérdemelné, hanem azért, mert aki hagyja, hogy megalázzák, bántsák, össze-vissza megcsalják, semmibe vegyék, mégis férjhez megy az illetőhöz - ráadásul adókedvezmény miatt (az eszem megáll!!!) -, az meg is érdemli. (Olyan nincs, hogy valaki házasság előtt angyal, három hónappal később pedig már szörnyeteg; ezt senki nem fogja nekem bemesélni.)A bökkenő csupán annyi, hogy három gyerek életét teszed tönkre a felelőtlen viselkedéseddel. :-((((

Lehet lepontozni.

2012. nov. 11. 22:41
 30/87 anonim ***** válasza:
100%

Most nincs munkája nincs családi adókedvezmény ezért váltok?

Ha így álltatok neki a házasságnak a válás sem lesz pofon neki mivel az is csak így jön.

2012. nov. 11. 23:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!