Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
100%
63-as vagyok.Képzeld el az én kisfiam is kérhet a boltból banánt, és a télapótól sem csak puszit fog kapni.Nagyon lekezelő stílusod van.Leírtam én is,hogy ha el akarnál válni,akkor megtennéd,ehelyett most mégis véded a férjed.Lépten-nyomon megaláz.Mielőtt véded gondolj arra,hogy letehenez.Ez pedig egy valamire való házasságba nem igen fér bele.Meg lassan szülsz,de mossál csak kézzel.Nekünk sem volt jó a szülés előtt 1-2 héttel a mosógép és a férjem segített (nem tudtuk azonnal lecserélni).Meg is csalt,le bukott,de ezek után még mindig szép dolognak tartod ha megcsalnak.
2012. nov. 13. 14:13
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

Először hagy cáfoljalak meg kicsit.

De, van gyerekem, és igen, én is elváltam. Amikor éreztük, hogy ne jó, és nem tudjuk helyrehozni, beadtuk a papírt, ő ment jobbra, én balra, a gyerek meg közös felügyelet alatt van, egészséges, boldog. Amikor éreztem, hogy sz@r van a palacsintában, nem szültem gyorsan még egy babát, hogy együtt kelljen maradnunk...

Én a gyerekemmel albérletben élek havi 120 ezer forintból. Jelentem, nem nyomorgunk, amire kell, arra mindig van pénz, és a kislányom nem igényel havi 60 ezer forint értékű legót.

Igen, 80 ezer forint sok pénz, de ennyi pénzért nem adnám el a függetlenségem, a szabadságom, és főleg nem az emberi méltóságom!

Na ez a nagy különbség!!!

2012. nov. 13. 14:17
 73/87 anonim ***** válasza:
70%

"De tudjátok, hogy mi a statisztika? az ovisok körében az elvált szülők aránya 80%!!!!!"

ember, 3 hónapnyi házasság után válni készülsz és még te jössz ezzel?!

2012. nov. 13. 14:24
 74/87 A kérdező kommentje:

Csak egyre lennék kíváncsi:

hogy élsz meg havi 120 e ft-ból?

albérlet: 60.000ft

villany: 5.000ft

kábel, net: 8.000ft

fűtés: legyen olcsó: 15.000ft

víz, csatorna: legyen: 4.000ft

ez már 92.000ft

Ovi-bölcsi?

kaja?

ruha gyereknek?

játék legyen 0ft

gyógyszer?

esetleg telefon?

és ne bagózz, igyál, költs egy tábla csokit sem.

Az óvónő azt mondta, hogy inkább egy szar kapcsolat, mint egy válás, mert MINDEN esetben a gyerek sérült lesz. A szar kapcsolatban nem.....Egyik nap mondta, ez engem meglepett.

Szóval azért nem hidd, hogy a gyereked annyira boldog.

2012. nov. 13. 14:28
 75/87 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, nem biztos, h pesten él a hozzászóló, az ország egyes területein már havi 35.000 Ft-ért is van albérlet (és nem is rossz). de tény, hogy havi 120ból albérletben, egy kisgyerekkel azért össze kell húzni a nadrágszíjat, ebben igazad van.
2012. nov. 13. 14:49
 76/87 anonim ***** válasza:
78%

Úgy élek meg arany csillagom drága szívem szottya, hogy az albérlet nem 60, hanem 40, a rezsi is alacsony, mert konvektorunk van, mivel kicsi az alapterület (32nm), ezért a fűtés sem drága, téli hónapokban 30 körül van a rezsink, az eddig 70, és akkor marad 50 ezer forintunk mindenfélére, plusz kapok 10 ezer forint cafeteriát, tehát összesen 60 ezer. Ebből a bölcsi 9 ezer forint, marad 51, ruhákat mindig használtan veszek (mert igenis vannak szépek közöttük), 5-6 ezernél nem igazán költök többet rá.

Durván 50 ezer marad minden egyébre. Főzni szoktam 2 naponta, a főzelékek nem drágák, nap közben ő a bölcsiben eszik, én szendvicset a munkahelyemen. Hetente 2 napot van az apjánál, ő is vesz neki ruhát, kap játékot tőle is. És alkalomadtán belefér a csoki meg a cukorka is. Bagózni meg inni nem kötelező.

Be kell osztani, és akkor nem kell eladni a lelked 80 ezer forintért, ez a trükk!

26/L

2012. nov. 13. 14:54
 77/87 anonim ***** válasza:
91%
Igen! És ha az óvónéni azt mondta,h inkább egy rossz kapcsolat,mint válás,akkor nyilván ezt kell tennünk,és beledöglünk a sz.ar kapcsolat következményeibe... Már bocs,de te tényleg ostoba vagy! Hagylak is,mert csak felidegesítesz! Még annyit tennék hozzá az én értékrendemből: az élet túl rövid,ahhoz,hogy sz.arul érezd magad! Ha nem érzed jól magad,akkor változtatni kell! De ahogy leveszem,már nem fogsz elválni...de könyörgöm ne írkálj ide 3hónap múlva újra,hogy mit kezdj a helyzeteddel! Mert annak ez lesz a vége,és megint nem fog tetszeni,amit írunk! :-)
2012. nov. 13. 15:02
 78/87 anonim ***** válasza:
77%

Na én ezt nem hiszem el,hogy egy óvónő ilyet tanácsol.Vagy kivéve,ha az óvónőnek sincs sok esze.Mond már meg nekem kérdező,hogy ez a kérdés akkor minek kellett,ha te már előre eldöntötted,hogy nem is akarsz válni.Most már értem,hogy sok nőt miért néznek lábtörlőnek.Gondolj már bele, ki tudja hány nővel fekszik le MELLETTED,utána meg hozzád bújik.Mondjuk,ha letehenez,akkor gondolom a szexhez sincs sok kedve.Az én párom,mikor terhes voltam soha nem tehenezett le,igaz nem híztam sokat,de egy szóval nem mondott a külsőmre semmit.Mindig dícsért,hogy milyen csinos kismama vagyok.

Egy valamire való házasságban nem férnek azok bele,ami nálatok megy.

Az meg,hogy maradj egy szar kapcsolatban,minthogy elválj...nem mondok semmit.Majd ha verni fog,jusson ez is eszedbe.nem baj 1-2 tasli belefér,végülis a 80ezer ft sokat jelent.

nem bántásból írom,de válaszolj már arra,hogy nőnek érzed magad te ebbe a házasságba?

2012. nov. 13. 15:56
 79/87 anonim ***** válasza:
100%

Uramjézus, az bolond, aki azt mondja szar kapcsolatban nem sérül a gyerek! Te beveszed ezt? Nem sérül az a gyerek, aki azt látja a szülei tépik egymás, egymással minősíthetetlen stílusban beszélnek, csalják egymást, az anyja ezért sír, az apa későn megy haza, isznak stb.stb. Sorolhatnám a rossz kapcsolatokban jelenlévő dolgokat. Ne beszélj már hülyeséget, hogy rossz kapcsolatban nem sérül a gyerek, csak ha elválnak! Épphogy akkor nem sérül ANNYIRA a gyerek, ha el tudnak válni mielőtt elharapódzna a kapcsolat annyira, hogy nem tudnak már egy jó szót szólni a másikhoz!

Egyébként véleményem szerint nagyon nem jól gondolkodsz ami a családot illeti, ezt már sokan kifejtették neked. Ebbe nem megyek bele, a kérdésedre megkaptad a választ, be kell adni egy keresetet a bíróságra, aztán kitűzik a tárgyalások időpontját és a ti dolgotok, hogy megegyezzetek mindenről és egyik balra, másik jobbra. Ennyi.

2012. nov. 13. 18:35
 80/87 anonim ***** válasza:
87%
79. a kérdező már rég megkapta a választ (amúgy vicces, h a diplomájával, az egykori menő fizetésével és beosztásával nem tudja, hogyan kell nekikezdeni egy válásnak). ő azért jár ide, h néhányan sajnálják és felháborodjanak, h milyen cudarul bánik vele a férje. aztán amikor a hozzászólok egy része az ő válaszai alapján szép lassan kezdik pedzegetni, h sz.r van a palacsintában és ezért részben a kérdező is felelős, nem csak a férj akkor tónust vált. védekezik, kioktat és tök másképp állítja be a dolgokat, mint 3 oldallal korábban. a kérdező becsapja magát is és minket is - de leginkább minket, mert a lelke mélyén tudja, h mi az igazság és azt is, h miért tűri. és semmit sem fogad meg ezekből a válaszokból, csak néha feljön ide egy kis együttérzésért,mert jólesik neki. miután borul a bili, marad és magyarázza a bizonyítványát. kár győzködni, kár komolyan venni. érdekes a lélektana a dolognak (és a hölgynek), maximum ezért érdemes követni a kérdést :)
2012. nov. 13. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!