Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.
Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.
Meggyűlöltem teljesen.
Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.
Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.
Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.
Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.
Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.
Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.
Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.
Köszönöm
Először hagy cáfoljalak meg kicsit.
De, van gyerekem, és igen, én is elváltam. Amikor éreztük, hogy ne jó, és nem tudjuk helyrehozni, beadtuk a papírt, ő ment jobbra, én balra, a gyerek meg közös felügyelet alatt van, egészséges, boldog. Amikor éreztem, hogy sz@r van a palacsintában, nem szültem gyorsan még egy babát, hogy együtt kelljen maradnunk...
Én a gyerekemmel albérletben élek havi 120 ezer forintból. Jelentem, nem nyomorgunk, amire kell, arra mindig van pénz, és a kislányom nem igényel havi 60 ezer forint értékű legót.
Igen, 80 ezer forint sok pénz, de ennyi pénzért nem adnám el a függetlenségem, a szabadságom, és főleg nem az emberi méltóságom!
Na ez a nagy különbség!!!
"De tudjátok, hogy mi a statisztika? az ovisok körében az elvált szülők aránya 80%!!!!!"
ember, 3 hónapnyi házasság után válni készülsz és még te jössz ezzel?!
Csak egyre lennék kíváncsi:
hogy élsz meg havi 120 e ft-ból?
albérlet: 60.000ft
villany: 5.000ft
kábel, net: 8.000ft
fűtés: legyen olcsó: 15.000ft
víz, csatorna: legyen: 4.000ft
ez már 92.000ft
Ovi-bölcsi?
kaja?
ruha gyereknek?
játék legyen 0ft
gyógyszer?
esetleg telefon?
és ne bagózz, igyál, költs egy tábla csokit sem.
Az óvónő azt mondta, hogy inkább egy szar kapcsolat, mint egy válás, mert MINDEN esetben a gyerek sérült lesz. A szar kapcsolatban nem.....Egyik nap mondta, ez engem meglepett.
Szóval azért nem hidd, hogy a gyereked annyira boldog.
Úgy élek meg arany csillagom drága szívem szottya, hogy az albérlet nem 60, hanem 40, a rezsi is alacsony, mert konvektorunk van, mivel kicsi az alapterület (32nm), ezért a fűtés sem drága, téli hónapokban 30 körül van a rezsink, az eddig 70, és akkor marad 50 ezer forintunk mindenfélére, plusz kapok 10 ezer forint cafeteriát, tehát összesen 60 ezer. Ebből a bölcsi 9 ezer forint, marad 51, ruhákat mindig használtan veszek (mert igenis vannak szépek közöttük), 5-6 ezernél nem igazán költök többet rá.
Durván 50 ezer marad minden egyébre. Főzni szoktam 2 naponta, a főzelékek nem drágák, nap közben ő a bölcsiben eszik, én szendvicset a munkahelyemen. Hetente 2 napot van az apjánál, ő is vesz neki ruhát, kap játékot tőle is. És alkalomadtán belefér a csoki meg a cukorka is. Bagózni meg inni nem kötelező.
Be kell osztani, és akkor nem kell eladni a lelked 80 ezer forintért, ez a trükk!
26/L
Na én ezt nem hiszem el,hogy egy óvónő ilyet tanácsol.Vagy kivéve,ha az óvónőnek sincs sok esze.Mond már meg nekem kérdező,hogy ez a kérdés akkor minek kellett,ha te már előre eldöntötted,hogy nem is akarsz válni.Most már értem,hogy sok nőt miért néznek lábtörlőnek.Gondolj már bele, ki tudja hány nővel fekszik le MELLETTED,utána meg hozzád bújik.Mondjuk,ha letehenez,akkor gondolom a szexhez sincs sok kedve.Az én párom,mikor terhes voltam soha nem tehenezett le,igaz nem híztam sokat,de egy szóval nem mondott a külsőmre semmit.Mindig dícsért,hogy milyen csinos kismama vagyok.
Egy valamire való házasságban nem férnek azok bele,ami nálatok megy.
Az meg,hogy maradj egy szar kapcsolatban,minthogy elválj...nem mondok semmit.Majd ha verni fog,jusson ez is eszedbe.nem baj 1-2 tasli belefér,végülis a 80ezer ft sokat jelent.
nem bántásból írom,de válaszolj már arra,hogy nőnek érzed magad te ebbe a házasságba?
Uramjézus, az bolond, aki azt mondja szar kapcsolatban nem sérül a gyerek! Te beveszed ezt? Nem sérül az a gyerek, aki azt látja a szülei tépik egymás, egymással minősíthetetlen stílusban beszélnek, csalják egymást, az anyja ezért sír, az apa későn megy haza, isznak stb.stb. Sorolhatnám a rossz kapcsolatokban jelenlévő dolgokat. Ne beszélj már hülyeséget, hogy rossz kapcsolatban nem sérül a gyerek, csak ha elválnak! Épphogy akkor nem sérül ANNYIRA a gyerek, ha el tudnak válni mielőtt elharapódzna a kapcsolat annyira, hogy nem tudnak már egy jó szót szólni a másikhoz!
Egyébként véleményem szerint nagyon nem jól gondolkodsz ami a családot illeti, ezt már sokan kifejtették neked. Ebbe nem megyek bele, a kérdésedre megkaptad a választ, be kell adni egy keresetet a bíróságra, aztán kitűzik a tárgyalások időpontját és a ti dolgotok, hogy megegyezzetek mindenről és egyik balra, másik jobbra. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!