Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.
Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.
Meggyűlöltem teljesen.
Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.
Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.
Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.
Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.
Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.
Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.
Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.
Köszönöm
Már leírtam, hogy milyen volt az elmúlt 3 hónap, ezért akarok elválni.
Irigyellek titeket, hogy nektek nem számít havi 80e ft. Nekünk számított. Ez van.
De hogy teljesen maga alá rendel, ezt már nem tűröm. Ha most lenne ez a plusz 80 e ft, az sem érdekelne. Ő változott meg, még sokkal rosszabb lett, mint volt. Változhatott volna jó irányba is, nem????
Már leírtam, hogy milyen volt az elmúlt 3 hónap, ezért akarok elválni.
Irigyellek titeket, hogy nektek nem számít havi 80e ft. Nekünk számított. Ez van.
De hogy teljesen maga alá rendel, ezt már nem tűröm. Ha most lenne ez a plusz 80 e ft, az sem érdekelne. Ő változott meg, még sokkal rosszabb lett, mint volt. Változhatott volna jó irányba is, nem????
Kedves kérdező!
A kettővel ezelőtti vagyok.
Nos, először is: lásd be végre - legalább magadnak -, hogy nem az ominózus három hónap miatt akarsz válni. Azért akarsz válni, mert a férjed nem szeret, nem tisztel, semmibe vesz, megcsal; és ezt megtette már korábban is, csak téged hirtelen most kezdett el érdekelni a dolog. Nem tartod ezt kissé álszent dolognak?
Te sem szereted őt, mert sehol nem írsz sem arról, hogy szereted, sem arról, hogy szeretted. Hozzámentél az adókedvezmény miatt és slussz.
Kettő: egy érett, kiforrott személyiség nem változik meg három hónap alatt és kész. Pontosabban: nem három hónap alatt változik meg, és nem ekkorát. Ilyen nincs!
Három: házasságpárti vagyok, de! Tisztában vagyok vele, hogy a házasság nem egy csodaszer, hogy ettől majd minden szép és jó lesz; a házasság puszta ténye senkit nem tesz más emberré. (Az más dolog, hogy sokan esküvő után elhagyják magukat, mondván megvan már a másik; de nem erre gondolok.) Mit vártál a házasságtól, mondd? Hogy úgy kel fel majd másnap, hogy teljesen más ember lesz vagy mi?
Három: aki adókedvezmény miatt házasodik, az ne csodálkozzon, hogy szar a házassága. Ha igazán szerettétek volna egymást, akkor enélkül is megtartjátok az esküvőt, ha meg nem, akkor emiatt felesleges.
Szegény gyerekek! :-(((
Azok alapján, amit leírtál, az egész kapcsolatotok egy vicc.
Kérdező!
A gyerekeid sínylik meg, ha te a válással akarsz a férjeden lelki terrort gyakorolni.
Van szád, beszéld meg a problémákat, de ne jogi intézményekkel szórakozz.
Mézesbödön (fizetés+80 ezer) helyett sz@rosbili (pénztelenség)...
Kérdező,rájöttem valamire...Nem tudom,hogy leírjam-e,mert nem szeretnélek megbántani,főleg,hogy szülés előtt állsz.
De azért egy gondolat menetemet megosztom veled.
Fogadni mernék,ha apuci újra letenné a fizetését adókedvezményestől az asztalra,Te továbbra sem akarnál válni.
Jaj emlékszem rád! Felháborodva írtad ide az első sztoridat, hogy a pasid egy büdös tapló, mert megcsalt téged, pedig hétvégén esküvőtök lesz. Majd kb. mikor mindenki egyetértett eme véleményeddel, és azt írták, hogy most dobd ki, mert később csak rosszabb lesz, akkor elkedztél visszafelé lépkedni és szépen meggyőzted magad arról, hogy jó lesz neked ez így és nem is olyan büdös tapló.
Gratulálok! Nem akarlak bántani, de most őszintén mit vártál? Várható volt! Még itt akik nem is ismerünk borítékoltuk ezt...Állj már a sarkadra, ne légy szerencsétlen! Csak azt lehet kutyába venni, aki hagyja is!
És nekem ne gyere a pénzzel! Nincs az a pénz, amiért ezt bárkitől is eltűrném!
Az ilyen esztelen emberek miatt ítélik el a házasság intézményét és fordulnak el tőle egyre többen...
Mégis ki az a józan gondolkodású ember, aki házasodik és szül (ráadásul nem is egyet) egy olyan kapcsolatba, ami nem közelíti meg a tökéletes vagy harmonikus fogalmakat...
Házasodni csak olajozottan működő, kiegyensúlyozott szereteten alapuló kapcsolatban szabadna ... :(
Edd meg amit főztél szituáció szerintem...
24N
Csak annyit tudok írni... b@sszus szegéyn gyerekek.
Bővebben pedig a 29. válasszal értek egyet.
Váláshoz ügyvéd kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!