Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es. DE. És sajnos megtörtént az esküvő. Ami nem igazán szerelemből történt, főleg nem bő 5 év után.

Lényeg, hogy el akarok válni.

2012. nov. 11. 20:54
 12/87 anonim ***** válasza:
100%
Be tudná valaki linkelni az említett másik kérdést?
2012. nov. 11. 20:55
 13/87 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hozzámentél milyen volt? Vagyis 3 hónapja? Vigyázott rád,a tenyerén hordott,együtt tervezgetett veled? Vagy ugyanilyen?
2012. nov. 11. 20:55
 14/87 anonim ***** válasza:
100%
Jah,szóval az adókedvezmény volt az oka az esküvőnek.Mondd,hogy a harmadik gyereket legalább önmagáért akartátok és nem a nagycsaládos kedvezmények miatt.
2012. nov. 11. 20:57
 15/87 anonim ***** válasza:
100%
Minek mentél hozzá? Hiszen már az esküvő előtt is ilyen kretén volt. Menj be a bíróságra egy ingyenes panasznapra, ott megmondják, hogyan kell intézni. (én is emlékszem az előző kérdéseidre..meg a dilemmára, hogy hozzámenj, vagy sem. Látod, mégis hozzámentél, pedig szinte mindenki lebeszélt a házasságról.)
2012. nov. 11. 20:59
 16/87 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd hogy az eleted sodrodjon az arral es rossz dontesek sorozata legyen.
2012. nov. 11. 21:01
 17/87 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. Az a gond (mindenféle bántás nélkül), hogy baromira nem tudom elképzelni, hogy egy ember pár hónap alatt mindenféle előzmény és hatás nélkül ekkorát változzon. Vagy eddig nyelt és most jött ki belőle?

Bíróságra add be a válást, ügyvédet fogadj a gyerekek és a közös vagyon miatt. De én még ilyet nem láttam, komolyan mondom.....

2012. nov. 11. 21:04
 18/87 A kérdező kommentje:

A 3. babát nem a nagycsaládos kedvezmények miatt vállaltuk, hanem, mert szerettük volna.

Nincs nagy kedvezmény, szinte semmi, olvass utána (7 e ft helyett 3 e ft az ovi???? na ez nem sok).

Igen, a házasság az adókedvezmény miatt volt, hisz addig is lett volna lehetősége elvenni. De már az sincs, hisz nincs munkája.

Most azt mondta, hogy a felfogadott szülésznőnek nem adunk egy vasat sem (50 e ft), ugyebár, mert nincs bevétele csak az én gyedem.

ezt mondta szó szerint:"miért, visszateszi a gyereket beléd?"

szóval nálam a már gátlástalan szemét kategória.

2012. nov. 11. 21:07
 19/87 anonim ***** válasza:
100%
86%: Volt itt már kaka korábban is biliben,csak nem foglalkoztak vele.A sz.ar pedig azóta csak gyűlik és most már olyan szinten büdös,hogy meg akarnak tőle szabadulni.Ezzel nem is lenne baj,ha ketten lennének.Három gyerek esetében ez nem annyira egyszerű ürítés.
2012. nov. 11. 21:07
 20/87 A kérdező kommentje:

Bennem is sok hiba van, sőt mostanában házisárkány lettem az eddig leírtak miatt.

Lényeg, hogy nagyon mások a céljaink, ő a mocskot szereti én a nagy rendet, ő mindenre sz.arik, én mindenen lelkizek.

Nem feltétlenül különélni akarnék első sorban, de elválni mindenképpen. Nem szeretném, hogy mégjobban elfajuljanak a dolgok, mert azóta fajultak ennyire el. Teljesen kiszolgáltatottjává váltam. Szeretnék újból boldog lenni, ismerkedni, szabadon élni. Megfulladok, úgy érzem a házasság óta.

2012. nov. 11. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!