Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válás menete? 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válás menete? 3 hónapja házasodtunk össze, de ez hatalmas hiba volt részemről.

Figyelt kérdés

Hogy kell elkezdeni a válás megindítását? Van 2 kisgyermekünk és nemsokára születik a 3. baba. Most mutatta ki a foga fehérjéjét a párom, még félre is járt a terhességem alatt.

Meggyűlöltem teljesen.

Bérelt lakásban élünk. A 4 éves fiúnkat teljesen ellenem "neveli",azaz nem neveli, mindent megenged neki, engem hülyéz előtte, nem tisztel, állandóan veszekszünk a házasság óta.

Kisfiamat én próbálom nevelni, ez nem tetszik neki, húz az apjához, pont azért, mert ott nincs követelmény, fegyelem.

Kislányunkkal nem igazán foglalkozik a párom, ő 2 éves lesz.

Ilyenkor mi a teendő? Napokon belül szülök, de szemétkedik, mocskolódik, tiszta idegroncs vagyok.

Letehenez, megaláz, miközben az ő gyerekét hordom, akit ő is akart.

Nem hiszem el, hogy ebbe a helyzetbe kerültem.

Ne kioktassatok, hanem segítséget kérek, hogy hogy lehetne ezt a házasságot mihamarabb felbontani.

Köszönöm

2012. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
86%
Jól kitoltál a gyerekekkel is meg magaddal is. kérj segítséget a Betty nevű válaszolótól, válj el, aztán szedd össze magad. De azon el kéne gondolkodni, hogy ha az a 80 ezer ft annyira fontos volt neked, akkor most miből fogsz három gyereket felnevelni? Hogy dolgozol melletük majd? meg ez a hozzáállás is furcsa, hogy a három kicsi mellett már azon jár az eszed, hogy ismerkedj...hát az még odébb lesz. Mindenesetre válj el, több ilyen baromságot meg ne csinálj.
2012. nov. 12. 10:35
 42/87 anonim ***** válasza:
73%
Ha esküvő előtt nem volt eszed,akkor most edd meg amit főztél...
2012. nov. 12. 10:54
 43/87 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem neked még mindig több eszed van,mint néhány asszonyságnak,mert igaz,kicsit későn,de legalább felébredtél,hogy el kell válni.Vannak olyanok,akik képesek egy ilyen kapcsolatban maradni.Annyi a tanulság,hogy nem szabad érzelmek nélkül házasodni.
2012. nov. 12. 11:02
 44/87 anonim ***** válasza:
80%
Szegény gyerekek...!!!
2012. nov. 12. 13:33
 45/87 anonim ***** válasza:
51%
Felelőtlen nő vagy. Már az ismerkedésen jár az eszed? 3 gyerek mellett megnézem hogy ismerkedsz. Akiből félig kint lóg egy baba annak nem ilyenen kellene agyalnia. Megérdemlitek egymást.
2012. nov. 12. 13:33
 46/87 anonim ***** válasza:
47%

Engem az idegesít, hogy úgy beszél, mintha egy elvált nő főnyeremény lenne, pedig ha teheti mindenki kerüli őket, tudatosan. Főleg ha még gyereke van, azt már nem is mondom,hogy terhes és lassan szüli az újabb gyereket, apa nélkül. Tehát más gyerekeit kellene eltartani, nevelgetni, meg egy olyan nőt elvenni, aki képtelen volt a gyerekeit felelősségteljes családba szülni. Mert nem igaz, hogy a terhesség előtt semmiféle ilyen jellegű probléma nem jött elő.

Szóval sok sikert az ismerkedéshez, azonban ne csalódj, ha ez nem jön össze azonnal.

2012. nov. 12. 13:46
 47/87 anonim ***** válasza:
55%
36. belinkelned a korábbi kérdést? nem olvastam az előzményeket és kíváncsi lennék rá.
2012. nov. 12. 14:24
 48/87 anonim ***** válasza:
90%

Kezd összeállni a fejemben a kép... Volt egy kapcsolatod, 2 gyerekkel. A tökéletestől messze, de nem voltak nagy viták. Becsúszott a 3. gyerek. Kitaláltad, hogy ha már nagycsaládosok lesztek, használjátok ki az anyagi előnyeit is. Ezért elterveztétek az esküvőt. Ugyan beleköptek a levesedbe, mert (ki tudja hányadszor) kiderült hogy a pasid megcsal, pont az esküvő előtt. Kétségbe estél, de az okos fejeddel nem azt tetted mint a nők 90%-a, aki ott helyben lemondta volna az esküvőt, hanem benyelted a megcsalást a +80e havi bevétel miatt. Esküvő meglett, férjed elveszített az állását, nincs havi plusz bevétel ami továbbra is segítene benyelni a megcsalást, így valószínű akkora házisárkány lettél, ami előhozza a férjedből is az "állatot".

Most meg el akarsz válni, de élnél feltétlenül külön tőle, plusz szabad akarsz lenni meg ismerkedni...

Mondd, Te normális vagy???

A házasság általában egy szent fogalom. Van aki hisz benne, van aki nem. Van akinek fontos, van akinek nem. De semmiképpen sem játék, és semmiképpen sem egy eszkö,z amit felhasználunk a saját életünk javára, sem pedig mások életének rontására.

Azt gondolom nem ártana magadba szállni, a gyerekeiddel foglalkozni.

Esetleg azt is végiggondolhatnád, mitől is ment tönkre a kapcsolatod a férjeddel!!! Valóban Ő a hibás mindenért egyedül???

2012. nov. 12. 14:43
 49/87 anonim ***** válasza:
57%
De az adókedvezményhez nem is kell házasnak lennie?
2012. nov. 12. 14:55
 50/87 anonim ***** válasza:
75%

Itt az előző kérdése:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Teljesen egybevág azzal, amit leírtam! először felháborodik, majd meggyőzi magát, hogy minden rendben és kész!

36. voltam

2012. nov. 12. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!