Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Mi volt benne a durva? Ha valamit durvának éreztél, bocsánatot kérek, nem szántam annak.
2012. nov. 4. 22:50
 62/66 anonim ***** válasza:
3%

Ezek a sorok:

"És ne gyere a gyermekággyal. Ez azért nem hinném, hogy ez az átlagos, de erre jól rá lehet húzni mindent. Te szültél már? Gondolom igen. Te is verted a férjedet."

És az, hogy a hozzászólásomból nem a jó szándékot, nem a segíteni akarást olvastad ki, hanem azt az egyetlen mondatot, ami Rád vonatkozott, amiben emlékeztettelek egy lényeges dologra.

2012. nov. 4. 22:57
 63/66 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondat kérdőjeles lett volna, de telóról írok és így elég nehéz.

Nem azt a részt vettem csak észre, ami rám vonatkozott, leírtam, már többször is a véleményemet. Szerinted mind a két fél hibás, lehet, de a verés egyik féltől sem lehet megoldás.

2012. nov. 4. 23:04
 64/66 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem megoldás a verés!

Ez egy TÜNET! Hogy nagyon nagy baj van!

És ne feledjük, mindig kettőn áll a vásár!

A férj megoldása a "meggyőzéssel 'kordában' tartás nem megoldás.

Itt már néhányan írtak valóban jó megoldást. De ez nem a válás, nem a visszaütés, nem a gyógyszerszedés (egy szoptatós kismamának?!?!), hanem az OKI kezelés.

Gyengédség, figyelem, türelem, biztatás, szeretet, szerelem, illetve a hiányos ismeretek pótlása.

Egy valamire hadd hívjam még fel a figyelmet: az idő tényezőre!

Mennyi ideje tart ez az állapot?! Öt hete?

Aligha!

Vagy a kismama már a kórházból hazatérve így kezdte volna a kétgyermekes feleség életet?!

És itt jegyezném meg én is, mint ahogyan többek tették, biztos-e, hogy egy férfi panaszáról beszélgetünk, vitázunk?

Amúgy köszönöm a bocsánatkérést. Leplet rá!

:-)

2012. nov. 4. 23:29
 65/66 anonim ***** válasza:

Jobban beleéltem magam a helyzetbe.

Ha az én feleségem ütne meg engem bármilyen szituációban, akkor azonnal alám kerülne a szememben. Segítséget kéne kérnie, és valamilyen szinten bizonyítania, hogy ez egy pillanatnyi elmezavar volt. Elmennék vele (pár)terápiára is akár, változni is próbálnék, de annak megnyugtatóan a végére kéne járni, hogy ez miért is történt.

Ezt el is mondanám neki, aztán ha nem működik együtt, vagy nem vezet eredményre, akkor válás.

Már persze ha képes lennék a kezembe venni az irányítást. De kiútnak csak ezt látom.

2012. nov. 5. 20:56
 66/66 anonim ***** válasza:

Előző!

Igazad van!

Ebben a konkrét esetben azonban néhány bökkenőt látok!

1. nem ismerjük a másik fél elbeszélését, az ő szemszögéből - vajon ő mit panaszolna el?

2. a kérdező helyzetfeltárásaiban több ellentmondás van, erre többen vagy rákérdeztek, vagy véleményt mondtak.

3. a kérdezőnek elég hamar elfogyott a türelme - saját elbeszélése alapján nem éveket, nem hónapokat, hanem öt hétnél kevesebb időt tölt ún. rettegésben.

4. Túlzónak érzem a reagálásait, és itt jön be a képbe az, hogy nagyon nem életszerű, amit nekünk itt előtár. (nő írta? kitalált történet? szociológiai tanulmány írásához adatgyűjtés?)

4. nem válaszol arra a teljesen kézen fekvő kérdésre sem, miért nem kért segítséget a velük egy fedél alatt lakó idősebb nemzedéktől, valamelyikük szüleitől.

5. vannak élethelyzetek, amelyekben valamelyik félnek az agyát elönti az indulat, és olyat tesz, amit rendes körülmények között nem tenne. De a sértett fél nem kiabálja ki rögvest ezt a sérelmét, pláne egy öt hete szült anya által elkövetett tettet.

2012. nov. 6. 10:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!