Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem kamu az egész, akkor:

Kérdező! Te végtelenül elhanyagolod a feleségedet, mint házastársat, mint nőt! Felvetésedből, a közbenső kiegészítéseidből ez hámozható ki.

Reggeltől estig a gyerekeiddel vagy, de arról nem írsz, mikor vagy a feleségeddel!

„Az éjszaka sem telt jobban.. épp hogy csak elaludtam, és fejemhez vágott egy lópokrócot” – ejh, vajon miért tette? Ötleted sincs?!?

Talán nem amiatt, hogy nem húztad magadhoz, nem ölelted át, nem közeledtél hozzá, mint nőhöz…Ő csak az érzékelte hogy ezzel ellentétben, a TV-ben lévő nőért odavagy… A feleséged önbizalmát, a nőiségét ezzel a sárba taposod. És még itt sajnáltatod magadat..

A ridegség, a kőbálványság, a fülhallgatóval való elzárkózás csak olaj a tűzre, ez neked eszedbe sem jut?!?

A feleséged viselkedése kétségbeesett segélykiáltás, ami nálad süket fülekre talál. Havi appanázst adsz neki, segítesz és imádod a gyerekeiteket, de valójában nem vagy vele.

Veled legalább annyi baj van, mint a feleségeddel.

2012. nov. 4. 16:03
 52/66 anonim ***** válasza:
82%

Ha ez tényleg igaz, akkor beszereznék egy magnetofont, felvenném az egyik kirohanását - gondolom ilyenkor kiabál is - és tiszta pillanatában lejátszanám.

Az utolsó válaszolónak szerintem nincs igaza. Ha nem tetszik a feleségnek, hogy a férj nem vele van, akkor szerinted az az elintézési mód, hogy fejbe veri? Ezzel az erővel az is normális lenne, ha nincs ebéd, akkor a férj megverje a feleséget?

Az azért furcsának tűnik, hogy az 5 hetes babát ott hagyja, miközbe még szoptat.

2012. nov. 4. 16:54
 53/66 anonim válasza:
Ugyan nem olvastam végig az egész topicot, de elég érdekes. Ez régen is így volt? Nem lehet, hogy valami agyban képződött betegség váltotta ki ezt az ingerlékenységet?
2012. nov. 4. 17:06
 54/66 anonim ***** válasza:
Mindenképpen dokumentáld, vetess látleletet, vedd fel diktafonra, mert ha később rosszabbra fordul a dolog, akkor még a végén téged fognak kihozni bűnösnek, mert te vagy a férfi. Hidd el tapasztalatból írok. Undorító világ ez, egy nőnek mindent lehet egy férfinak semmit, és a végén még a brutális nőt védi mindenki.
2012. nov. 4. 19:24
 55/66 anonim ***** válasza:

Az 52-es Válaszolónak!

Este hagyta ott a babát! Az nem derül ki a kérdezőtől, hogy mennyi időre! De nem egész éjjel volt távol, olvasd csak el, mit is ír erről a Kérdező!

Ilyen helyzetbe sokak kerülhetnek, kétségbeesésükben, tehetetlen dühükben.

Képzeld csak el, mennyire rosszul eshet valakinek az, ha úgy érzi, tapasztalja, hogy a férje eltávolodott tőle, mint nőtől!

2012. nov. 4. 21:31
 56/66 anonim ***** válasza:

De érdekes!

Napközben a feleség normális, lehet vele rendesen beszélgetni, a gyerekekről vagy úgy általában is, csak estére tör ki belőle a brutalitás! Pedig a férj ártatlan, nem csalja meg.

De tényleg nem? Testileg nem. Ez kétségtelen.

Másként? Ehhez kell a lélekelemzés, a megérteni akarás.

2012. nov. 4. 21:40
 57/66 anonim ***** válasza:
86%

55-nek.

Lehet, hogy nem egész éjjel ment el, de azért az, hogy elmegy egy 5 hetes baba mellől, aki szopik, az akkor sem normális.

Akármennyire is dühös, ideges valaki, nincs joga megütni a másikat. 2 éves a kislányom, és én is szoktam dühös lenni, mégsem dobálok a páromhoz semmit. Továbbra is az a véleményem, hogy a férfi sem vezetheti így le a feszültséget, de egy nő sem.

52-es voltam.

2012. nov. 4. 21:54
 58/66 anonim ***** válasza:
56%

55-ösnek!

Az egész helyzet nem normális!

Csak arra akarok rámutatni, hogy a helyzetért nemcsak a feleség a felelős, hanem a férj is. Igen hiányos ismeretei vannak a női lélekről, főként a gyermekágyas nőéről!

Mert ne feledjük már!

A FELESÉG MÉG GYERMEKÁGYAS!!!

Házaséletet nem élhetnek még. És vajon mióta, hiszen a 9. hónapban vagy a szülés előtt sem tanácsos!

Nagyon csodálkozom, hogy gyermekes nőként ezt már elfelejtetted.

Féltékeny a szerencsétlen. Kétségbe van esve. Nem hisz magában, azt hiszi, elveszítette a női vonzerejét. Vajon miért "normális" napközben, és miért bolondul meg estére, éjjelre?!

A férje nem érti meg, nem figyelmes hozzá, alszik vagy "békésen fekszik az ágyon és .." de hát nem akarom idézni, miket ír össze ez a másik szerencsétlen is.

Mert mindketten szerencsétlenek.

Itt meg vannak, akik látlelet felvételét, hangfelvételt tanácsolnak, meg minden végső megoldást, ahelyett, hogy ráébresztenék az igazi megoldásra: a szeretetre, megértésre, az egymásra hangolódásra, mint ahogy valaki itt nagyon bölcsen tanácsolta is.

De úgy látszik, egyesek számára hiába... Van, aki a tapasztalatot még itt gúnyosan kétségbe is vonta.

Rögtön a válás?! Rögtön a pszichológus?!

Ez utóbbi lehet, hogy megoldás, de MINDKETTŐJÜKNEK!

2012. nov. 4. 22:15
 59/66 anonim ***** válasza:
9%
Nem felejtettem el és bocs, hogy én nem dobálnék semmit hozzá a férjemhez. De Te meg azt ne felejtsd el, hogy már a 2. gyerekük, tehát tisztában voltak, hogy mivel jár a gyerek. De ha a férj ütné meg a feleséget, azt is helyénvalónak tartanád? Nem hiszem. Ha ilyen kitörései vannak a férjére, akkor nyugtatót kéne szednie, mert ez nem normális. És ne gyere a gyermekággyal. Ez azért nem hinném, hogy ez az átlagos, de erre jól rá lehet húzni mindent. Te szültél már? Gondolom igen. Te is verted a férjedet.
2012. nov. 4. 22:31
 60/66 anonim ***** válasza:
Ez durva válasz volt a részedről.
2012. nov. 4. 22:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!