Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?
Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.
A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.
És ez sajnos nem vicc.
Mit tehetek?
Ha nem kamu az egész, akkor:
Kérdező! Te végtelenül elhanyagolod a feleségedet, mint házastársat, mint nőt! Felvetésedből, a közbenső kiegészítéseidből ez hámozható ki.
Reggeltől estig a gyerekeiddel vagy, de arról nem írsz, mikor vagy a feleségeddel!
„Az éjszaka sem telt jobban.. épp hogy csak elaludtam, és fejemhez vágott egy lópokrócot” – ejh, vajon miért tette? Ötleted sincs?!?
Talán nem amiatt, hogy nem húztad magadhoz, nem ölelted át, nem közeledtél hozzá, mint nőhöz…Ő csak az érzékelte hogy ezzel ellentétben, a TV-ben lévő nőért odavagy… A feleséged önbizalmát, a nőiségét ezzel a sárba taposod. És még itt sajnáltatod magadat..
A ridegség, a kőbálványság, a fülhallgatóval való elzárkózás csak olaj a tűzre, ez neked eszedbe sem jut?!?
A feleséged viselkedése kétségbeesett segélykiáltás, ami nálad süket fülekre talál. Havi appanázst adsz neki, segítesz és imádod a gyerekeiteket, de valójában nem vagy vele.
Veled legalább annyi baj van, mint a feleségeddel.
Ha ez tényleg igaz, akkor beszereznék egy magnetofont, felvenném az egyik kirohanását - gondolom ilyenkor kiabál is - és tiszta pillanatában lejátszanám.
Az utolsó válaszolónak szerintem nincs igaza. Ha nem tetszik a feleségnek, hogy a férj nem vele van, akkor szerinted az az elintézési mód, hogy fejbe veri? Ezzel az erővel az is normális lenne, ha nincs ebéd, akkor a férj megverje a feleséget?
Az azért furcsának tűnik, hogy az 5 hetes babát ott hagyja, miközbe még szoptat.
Az 52-es Válaszolónak!
Este hagyta ott a babát! Az nem derül ki a kérdezőtől, hogy mennyi időre! De nem egész éjjel volt távol, olvasd csak el, mit is ír erről a Kérdező!
Ilyen helyzetbe sokak kerülhetnek, kétségbeesésükben, tehetetlen dühükben.
Képzeld csak el, mennyire rosszul eshet valakinek az, ha úgy érzi, tapasztalja, hogy a férje eltávolodott tőle, mint nőtől!
De érdekes!
Napközben a feleség normális, lehet vele rendesen beszélgetni, a gyerekekről vagy úgy általában is, csak estére tör ki belőle a brutalitás! Pedig a férj ártatlan, nem csalja meg.
De tényleg nem? Testileg nem. Ez kétségtelen.
Másként? Ehhez kell a lélekelemzés, a megérteni akarás.
55-nek.
Lehet, hogy nem egész éjjel ment el, de azért az, hogy elmegy egy 5 hetes baba mellől, aki szopik, az akkor sem normális.
Akármennyire is dühös, ideges valaki, nincs joga megütni a másikat. 2 éves a kislányom, és én is szoktam dühös lenni, mégsem dobálok a páromhoz semmit. Továbbra is az a véleményem, hogy a férfi sem vezetheti így le a feszültséget, de egy nő sem.
52-es voltam.
55-ösnek!
Az egész helyzet nem normális!
Csak arra akarok rámutatni, hogy a helyzetért nemcsak a feleség a felelős, hanem a férj is. Igen hiányos ismeretei vannak a női lélekről, főként a gyermekágyas nőéről!
Mert ne feledjük már!
A FELESÉG MÉG GYERMEKÁGYAS!!!
Házaséletet nem élhetnek még. És vajon mióta, hiszen a 9. hónapban vagy a szülés előtt sem tanácsos!
Nagyon csodálkozom, hogy gyermekes nőként ezt már elfelejtetted.
Féltékeny a szerencsétlen. Kétségbe van esve. Nem hisz magában, azt hiszi, elveszítette a női vonzerejét. Vajon miért "normális" napközben, és miért bolondul meg estére, éjjelre?!
A férje nem érti meg, nem figyelmes hozzá, alszik vagy "békésen fekszik az ágyon és .." de hát nem akarom idézni, miket ír össze ez a másik szerencsétlen is.
Mert mindketten szerencsétlenek.
Itt meg vannak, akik látlelet felvételét, hangfelvételt tanácsolnak, meg minden végső megoldást, ahelyett, hogy ráébresztenék az igazi megoldásra: a szeretetre, megértésre, az egymásra hangolódásra, mint ahogy valaki itt nagyon bölcsen tanácsolta is.
De úgy látszik, egyesek számára hiába... Van, aki a tapasztalatot még itt gúnyosan kétségbe is vonta.
Rögtön a válás?! Rögtön a pszichológus?!
Ez utóbbi lehet, hogy megoldás, de MINDKETTŐJÜKNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!