Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
67%

Ki ez a lány az x- factoraban?

A lakást miért kellene otthagynod, ha közös akkor az 50% jár neked.

2012. nov. 4. 00:57
 12/66 anonim ***** válasza:
83%

Ha veled ezt csinálja, mit fog csinálni egy dackorszakban lévő gyerekkel? Agyonveri?

Látlelet, után feljelentés, válás. Gyerekelhelyezésnél kérd, hogy nálad helyezzék el a gyereket. A látlelettel tudod igazolni, milyen idegbeteg a feleséged.

2012. nov. 4. 00:58
 13/66 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, ha a feleséged 5 hete szült, akkor ez valami szülés utáni depresszió lehet, amit a hirtelen hormonszint-változások indukálnak. És tényleg beszélj szakemberrel mihamarabb.

[link]

2012. nov. 4. 01:01
 14/66 anonim ***** válasza:
58%
Ez valószínű szülés utáni depresszió, az utolsó végre rájött, mielőtt elválnál :D. Most szült, a kicsi lefoglalja minden idejét és energiáját, gondolom fáradt, kialvatlan és ingerlékeny, tényleg keress orvost neki, mert ebből nagyobb baj is lehet.Az addig oké, hogy téged üt, mert te tudsz védekezni, de mi lesz ha ugyan így elborul az agya, ha mondjuk a baba nem hagyja abba a sírást.Biztosan nem akarja tudatosan bántani, de ilyenkor nem beszámíthatóak már akik ebben szenvednek.Kérj segítséget orvostól, és olvass utána a szülés utáni depressziónak is!
2012. nov. 4. 02:06
 15/66 A kérdező kommentje:

Megfordult már a fejemben a szülés utáni depresszió is, de valójában a nap nagy részében teljesen normálisan viselkedik, beszélünk is a gyereknelevésről stb bár kétségtelen hogy a gyerekekkel is egyre türelmetlenebb. Aztán derült égből mint a mennykő, lecsap.. a legváratlanabb és legkiszolgáltatottabb helyzetben.

Azt irják, hogy szüléstől számított harmadik napon kezdődik, és nem tart tovább két hétnél, és már az 5. hétben vagyunk..

Próbálok elnéző és együttérző lenni, már jó ideje meghúzom magam, és segitek a gyerekekkel non-stop, de ez már a rettegés foka, úgy irom ezeket a szavakat hogy közben nézegetek a vállam fölött hogy mikor honnan érhet támadás..

2012. nov. 4. 02:51
 16/66 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, a szülés utáni depresszióknak és pszichózisoknak több formája van, én csak belinkeltem egyet példának, a laktációs pszichózist. Tényleg ne meghúzd magad, és ne is válóperes ügyvédet keress a dolog ezen szakaszában, hanem beszélj például a szülészorvossal erről a hangulati-érzelmi labilitásról, az majd tud pszichológussal vagy pszichiáterrel konzultálni, vagy ilyen segítséget ajánlani.
2012. nov. 4. 03:07
 17/66 anonim ***** válasza:
78%

Szülés, hormonális változások tényleg sok mindent kiváltanak a nőkből. De ez már nem normális dolog.

Ne hagyd magad, indulatait továbbra sem tudja kezelni,forduljatok orvoshoz..

2012. nov. 4. 05:24
 18/66 anonim ***** válasza:
78%
Én is szültem, voltam labilis, sírós, de mégsem vertem a férjemet, se nem terrorizáltam.Ez nagyon durva...
2012. nov. 4. 06:53
 19/66 anonim ***** válasza:
54%

Váljatok el, és neveld te a gyerekeket!!

De komolyan mondom, az ilyen ember nem javul meg, és a gyerekeknek sem jó, ha állandó feszültségben élnek - ne adj' Isten a végén még velük is ilyen lesz.

Egy ilyen pszichés problémával küzdő személlyel szemben - ha tényleg minden igaz, amit leírtál - abszolút te kapnád a gyerekeket. Gondolom nagyszülői, egyéb segítséged lenne.

Szabaduljatok meg tőle, mielőtt mindhármótok életét tönkre teszi!

2012. nov. 4. 07:37
 20/66 anonim ***** válasza:
56%
ja szülés utáni depi,mindent meglehet magyarázni.Mások is szültek szülnek mégsem marhulnak meg.Azért ver terrorizál mert hagyod magad.A 2 éves gyereked is ezt látja.Milyen málé egy pasi vagy te.Zavarj le neki egy pofont vissza kézből,abban a pillanatban mikor a képedbe nyom valamit .Majd megdöbben nem oda buda.Ha hagyod magad ez lesz a sorsod.ja és mint nő mondom.Ne hagyd rá kénye kedve szerint neked menjen.
2012. nov. 4. 08:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!