Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ver a feleségem, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ver a feleségem, és teljesen tehetetlennek érzem magam. Pár hete ököllel támadt rám, ma este pedig váratlanul az arcomba verte a laptopomat, miközben békésen feküdtem az ágyon, és gépeltem- majd hozzámvágta a papucsomat. Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Az indok nevetséges, szerinte odavagyok egy, szombat esténként a TV-ben szereplő énekesnőért. Azaz féltékeny, pedig oka nincs. Viszont fenyegetőzik, hogy elválik. Teljesen nevetséges.

A baj inkább az, hogy meggyőzéssel nem lehet kordában tartani. S mivel nálam jóval kisebb termetű, a visszaütés szóba sem jöhet. Igy viszont terrorban élek, már alig merem bekapcsolni a TV-t vagy a számitógépem. Költözni nincs hova, igy viszont folyamatos rettegés az életem.

És ez sajnos nem vicc.

Mit tehetek?

2012. nov. 4. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
95%

A szülés utáni depresszió egy darabig indokol mindent, én is levert voltam, és ingerlékeny, sokat sírtam, megkiabáltam, de soha nem verekedtem.

Tényleg érdemes lenne egy szakember véleményét kikérni, illetve ha fontosnak érzed a dolgot, menjetek el családterápiára, párterápiára, ott talán tudnak segíteni.

Ha nem megy, váljatok el, és nálad legyenek a gyerekek, nem normális, amit a feleséged művel.

2012. nov. 4. 08:28
 22/66 A kérdező kommentje:

Az éjszaka sem telt jobban.. épp hogy csak elaludtam, és fejemhez vágott egy lópokrócot. Szörnyű, hogy mindig a legkiszolgáltatottabb helyzetekben támad, szemből sohasem. Aztán odaszólt, hogy ő most elmegy, felöltözött és elhúzott, rámhagyva a szoptatós gyereket is. Később hazajött, villany fel, TV be.. rettenetes volt, hogy szándékosan próbált max fájdalmat okozni, e miatt a szándékoltság miatt fojtogatott a sirás, és fojtogat még most is..

Igen, lehet hogy azért meri ezt, mert biztos benne, hogy nem fogok visszaütni. Ez nálam mégis elvi kérdés, nőt nem ütök meg. Ez egy család kellene, hogy legyen,n em háborús szintér..

2012. nov. 4. 08:38
 23/66 anonim ***** válasza:
87%
Elég nagy kamu, amiket itt össze írtál. Azt írod, hogy a nagyszülőknél laktok, utána meg, hogy nem hagyod ott a lakást nekik. Most akkor hogy is van ez? Hol éltek?
2012. nov. 4. 08:47
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog lehetséges:

-1 Kamu az egész.

-2 Legyél férfi és old meg erőszak nélkül.

2012. nov. 4. 08:58
 25/66 A kérdező kommentje:
Kétgenerációs családi ház, felső szinti lakás. Légyszi ne alázz meg azzal még jobban, hogy azt irod hogy ez kamu. Tudom hogy ez máshol elképzelhetetlen,.. pár hete még én is úgy gondoltam, hogy nálunk is. Nekem fáj, én sajnálom a legjobban, hidd el..
2012. nov. 4. 08:59
 26/66 anonim ***** válasza:
32%
Ha ver a feleséged akkor veled még nagyobb baj van.
2012. nov. 4. 09:14
 27/66 A kérdező kommentje:
Itt nem is a házon vagy a lakáson van a hangsúly (amúgy is van házassági szerződés, igy ez nem szempont). A fontos az, hogy ez az otthonom, a családom, a gyerekeim, a feleségem- akit még mindig szeretek, és akit nagyon szeretnék visszakapni, szeretetben és egészségesen.
2012. nov. 4. 09:15
 28/66 anonim ***** válasza:
82%

Én nem értem a válaszolókat, ha egy nő írta volna ezt, akkor már tele lenne azzal a topic, hogy orvos meg rendőrség, meg gyámügy és bíróság... Most ez miben más!?

Ugyanazt kell tenni: válás, gyerekelhelyezés NÁLAD!!!!!!!!!

2012. nov. 4. 09:20
 29/66 anonim ***** válasza:
55%

Milyen példát fogsz mutatni a gyermekeidnek, ha saját magadat nem tudod megvédeni nem tudod kezelni a problémákat? Milyen élete lesz azoknak a gyerekeknek, kik azt látják, hogy az anyjuk veri az apjukat?!

Legyél férfi (erőszak nélkül), mert reggelire megesz a feleséged.

2012. nov. 4. 09:20
 30/66 anonim ***** válasza:
16%

Hogy mit tehetsz?

Azt tehetted volna évekkel ezelőtt, hogy több lányt megismersz, kiismered a nőket, megtanulod kezelni őket, nem ájulsz el egy nálad jóval alacsonyabb nőnek az ártatlan pislogásától.

2012. nov. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!