Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este derült ki, kiakadtam?
Volt egy hullámvölgy az életünkben,elhidegültünk,eltávolodtunk.Férjem egy hétre külön is költözött.Most kiderült hogy ezalatt az egy hét alatt megpróbált összejönni a volt nőjével.Aki elutasitotta.SMS-ket találtam a telójában amiben zt irja a nőnek hogy szereti és kivánja stb.
Most azzal menti magát hogy nem csalt meg,de ez ugye nem rajta múlott.Meg azzal érvel,hogy külön voltunk és ugy volt menthetetlen a kapcsolat.Szeretetre vágyott stb.
Járt már valaki igy?Ti mit tennétek a helyemben?Lehet ennek jövője vagy megette a fene az egészet?
Szerintem is felejtős.
Nem tartozik neked beszámolni arról az időszakról, amikor úgy nézett ki, hogy köztetek mindennek vége!
Egyáltalán, milyen alapon kérted tőle számon? Ha már egyáltalán belenéztél a telójába, miért kellett elárulnod, hogy kutakodtál utána? Én biztosan nem árultam volna el, hogy tudok a dologról.
Ezt már megette a fene! A férjednek a külön töltött idő alatt azon kellett volna agyalnia, hogyan javítsatok a kapcsolaton, nem más nőnél keresni a "szeretetet". Meg ha annyira szeretne akkor nem más nő után futott volna, hanem hiányoztál volna neki...
Hagyd a francba majd lesz jobb!
Szétmentetek, oké, hogy csak egy hét volt, de kétségbeesésében kapkodott szerintem jobbra-balra.
Ha készek vagytok újra együtt folytatni, akkor bizony ezt a szerencsétlen esetet el kell felejteni.
Köszi az eddigi válaszokat.
Nem kutakodtam ő kért meg hogy irjak meg egy sms-t mert utál irni...csak elfelejtette hogy a kézbesitési jelentést nem törölte ki és rögtön megláttam.
Engem is az bánt hogy nem a megoldáson gondolkozott,viszont az is igaz,hogy az utóbbi hónapokba elég kiállhatatlan voltam.
Könyörgöm egy hét után????!!!
Kivágnám, mint macskát sza...i!!!
Megbízhatatlan alak, hagyd el örökre!
Utolsó igen ő is ezzel menti magát,hogy én elküldtem az anyjáék szintén mellettem álltak és szapulták,besokallt.
De hát ez lehet mentség?
Nagyon magam alatt vagyok.
Taliztam ma a csajjal,ő kért meg erre,hogy tisztázhassa magát.Azt mondja hogy nagyon ideges volt és szerinte csak vissza akart vágni.Na ja.
Rohadtul érzem magamat de ugyanakkor magamat is hibáztatom.
Békülésre nem vagyok kész,mert oda a bizalom,de tudom én is hibáztam mert eléggé undok voltam az utóbbi hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!