Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tegnap este derült ki, kiakadtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este derült ki, kiakadtam?

Figyelt kérdés

Volt egy hullámvölgy az életünkben,elhidegültünk,eltávolodtunk.Férjem egy hétre külön is költözött.Most kiderült hogy ezalatt az egy hét alatt megpróbált összejönni a volt nőjével.Aki elutasitotta.SMS-ket találtam a telójában amiben zt irja a nőnek hogy szereti és kivánja stb.

Most azzal menti magát hogy nem csalt meg,de ez ugye nem rajta múlott.Meg azzal érvel,hogy külön voltunk és ugy volt menthetetlen a kapcsolat.Szeretetre vágyott stb.

Járt már valaki igy?Ti mit tennétek a helyemben?Lehet ennek jövője vagy megette a fene az egészet?

2012. szept. 12. 14:02
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Szerintem mgamanak is köszönhetem,mert ugye ha otthon nem jó akkor menekül a pasi,:(
2012. szept. 12. 14:18
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
Hibáztathatod magad is, azonban ez a tényen nem változtat. Ő se arra hajlott, hogy megoldjátok a dolgokat, hanem inkább máshol kereste a boldogságot. Mivel a másik csaj kikosarazta, ezért most nincs ló jó a szamár is alapon már visszamenne hozzád? Hát én a helyedben elküldeném melegebb éghajlatra, mert ez így ebben a formában nevetséges.
2012. szept. 12. 14:23
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Mindketten hibáztatok, de nem egyformán nagyot! Felejtős. Gondolj bele, eztán minden problémát ezzel fog lerendezni? Ha egyszer megtette, másodszor könnyebben ráveszi magát... és lehet, hogy máskor a nő (akár az ex, akár aki épp az útjába kerül) nem fog nemet mondani.
2012. szept. 12. 14:31
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, hogy hibáztatod magad, csak ez olyan, mintha ezzel saját magadat szeretnéd meggyőzni arról, hogy nem is volt olyan szemét, és már - már elhiszed, hogy igen, tehetsz róla. Nyilván ez két emberen múlik, de ez még nem mentség arra, hogy mit akart tenni, kívánja az elődödet. Az pedig tényleg végképp rossz, ha megpróbálja magát kimagyarázni. Lesz jobb, hidd el, aki megbecsül és tényleg szeret, a férjed pedig mehet a volt nőjéhez.
2012. szept. 12. 14:33
 15/33 A kérdező kommentje:

Igazatok van még a végén megsajnálom,pedig nem akarom.

Ha annyira számitana neki a családunk akkor a békülésen gondolkodott volna nem kujonkodik.Mehet a fenébe.

De még várok válaszokat.

2012. szept. 12. 14:36
 16/33 anonim ***** válasza:
84%

Gondold át, hogy fordított esetben Te szeretnél-e kapni még egy esélyt és ha igen, akkor add meg neki. Ha visszaél a kapott eséllyel, az úgyis nagyon hamar ki fog derülni és közben is bármikor mondhatod, hogy "bocs, de ez nekem mégsem megy" ha úgy érzed, hogy már visszafordíthatatlanul meggyűlölted.

Férj-feleség vagytok, és ez az én olvasatomban azért többet jelent annál, mint hogy ne adj még legalább egy lehetőséget, főleg úgy, hogy valamennyire azért Te is benne vagy a dologban. Így legalább nyugodt lesz a lelkiismereted, hogy igenis megpróbáltál küzdeni a kapcsolatotokért.

2012. szept. 12. 15:02
 17/33 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm elgondolkodtató válaszodat.

Ami neheziti a döntésemet az a 3 éves kisfiunk.Ezért hezitálok,ha még nem lenne gyerek tuti menne,nem is érdeklődnék itt az oldalon annyira biztos vagyok benne,de igy ...

Tudom gyerek miatt nem jó együtt maradni de mégsem vagyok nyugodt.

2012. szept. 12. 15:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
gyerek nem ok nem mentseg ha valami nem mukodik szamodra akkor az a gyereknek csak rossz ha igy marad .o megy attol meg apa marad.ha nem lett volna ez az eset akkor is kidobnad?ha igen akkor ted ha nem akkor bocsasd neg a majdnem ferelepest
2012. szept. 12. 15:33
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó vagyok, köszönöm! Azt gondolom, hogy nekünk akik házasok vagyunk, egyfajta kötelességünk megmutatni, hogy igenis a mi kapcsolatunk nem egyenlő egy élettársi kapcsolattal amiről papír van és amiből bármikor ki lehet lépni. Főleg, ha gyerek is van. Csak akkor lehet nyugodt a lelkiismereted szerintem, ha véglegesen meggyőződtél róla, hogy mindent megtettél ennek a "szövetségnek" a megtartása érdekében, és a másik fél sem tud már többet tenni (vagy nem akar). Mivel most azt mondja, hogy szeretne, szerintem jár neki az esély (mert mi van, ha tényleg helyre akarja hozni a dolgokat). Ha visszaél vele, ahogyan már mondtam is, akkor nyilván lépni kell.
2012. szept. 12. 15:34
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
én nem adnék neki esélyt, mert a házassági papír azt is tartalmazza, hogy szeretem , becsülöm a párom, míg tart!!! Ha meg gyereket szült nekem, akkor meg pláne tisztelem, és nem egy hét alatt máris megcsalom, már ha összejön...akart félrelépni, ezen nincs mit kimagyarázni!!! nem megbízható, hiába fogadkozik, ha meg tudod, hogy Te is hibás vagy, akkor majd legközelebb, tanulván ebből a leckéből, nem leszel olyan magatartású.....de.....innentől kezdve is bármikor megtehetné, és most már nem bukna le, mert tudná, hogy mire kell figyelnie! én úgy gondolom, hogy küld el, és Te is fiatal vagy még, a kicsi is könnyen összeszokhatna még egy olyan emberrel, aki megbecsül benneteket és nem teszi kockára a bizalmat.....a megcsalás nem lehet lépés egy összezörrenésre!, vált volna el előbb és utána kajtatott volna a volt nője után ....na akkor mondhatnánk, hogy ez egy becsületes férfi.....kell Neked egy olyan, aki mellett állandó félszbe élsz, hogy vajon most ki után rohangál a hátad mögött??
2012. szept. 12. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!