Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapám megverte édesanyámat! Anyu este elment azzal az indokkal (tegnapelőtt), hogy boltba megy tegnap egész nap kerestük míg a rendőrségen nem mondták nekünk a következőt: VÉDETT HELYEN VAN ne aggodalmaskodjunk! Mit jelent ez?
Sok barom pasit agyon kéne verni.
Én soha nem tudnék megütni egy emberi lényt, egy gyenge asszonyt.
20/F
és te hány éves vagy?
téged nem bánt?
Anyukád akkor van a legnagyobb biztonságban, ha apádtól távol van.
Állati nagy problémád van, vagyis nagyon nagy baj lehet nálatok, ha van egy erőszakos apád és egy felelőtlen anyád. Sem neked, sem a pici öcsédnek ez nem normális környezet.
Szerintem, ha van rá mód fordulj segítségért. Anyáddal meg ha tudsz beszélj erről, mert EL KÉNE KÖLTÖZZETEK APÁDTÓL, még ha nehéz is! bár legalább a pénzetek megmaradna..
Az öcsédet sem vitte el? Azért durva, ja téged otthagyott, de ha 10hós fiát....
Nem akarlak ezzel megbántani, de ha belegondolsz neki jobban szüksége van rá.
Amúgy szerintem, ha elmész a rendőrségre (itt feltételezem az öcsi vele van), elvisznek hozzá/megmondják hol keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!