Szerintetek mi lehet a vége egy zaklatási ügynek a rendőrségen?
Most viselhetted a következményeket,de hát ha valaki ilyen hülyeséget csinál az meg is érdemli...
Szánalmas viselkedés volt a részedről..
Ilyen ügyekben behívnak meghallgatásra, mindkét felet megkérdezik, kihallgatják.(Belefögtél a telefonba):), szerinted ilyen dolgokkal foglalkoznak?
Ugyan már?
Megkérnek szóban, hogy legyél szíves és ne zaklasd az XY-t!Esetleg aláíratnak veled erről egy papírt!Hivatalból.
Ennyi!
Ha azzal nem foglalkoznak, hogy apuka veri a gyerekét, meg a feleségét, akkor veled mit csinálnak?
A hátad mögött röhögnek egy jót, hogy böfögtél , max.azt mondják egészségedre!
Te komolyan beleböfögtél a telefonba felnőtt nő létedre? :D:D
Ha nem szólsz bele az egyik kicsit még mindig felnőttesebb viselkedés, mint a beleböfögés :DDDD Ne haragudj, de ez így nagyon fura leírva, főleg, hogy te egy férjezett nő vagy :D:D
Jav *egy kicsit még mindig felnőttesebb.
Máskor azért ne csinálj ilyet :D
Igen, ezt tettem. Tudom, hogy gyerekes dolog volt, már bánom, de visszacsinálni már nem tudom. Nem azt kértem tőletek, hogy minősítsétek a tettemet, hanem olyanok írjanak, akik tudják, hogy mi lehet ebből?!
Férjes létemre tettem ezt. Na bumm. Ti mindig tökéletesek vagytok? Soha nem hibáztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!