Szerintetek mi lehet a vége egy zaklatási ügynek a rendőrségen?
Nem minősítem azt, amit tettél, megtették már páran előttem.
A következmény máris teljesen világos: a nő feljelentett téged, a telefonodat lenyomozták, és most jutottak el hozzád. Kapsz egy kis ejnyebejnyét, valami pénzbírságot, és el van intézve az egész. Ti is nagy marhák voltatok, amiért nem jelenttettétek fel a nőt, mikor titetket fenyegetett torokelvágással. Ha nem viselkedtél volna bosszúszomjas perszónaként, és szépen feljelentetted volna, akkor ő szívná meg. Buta voltál, tanultál belőle. Az ilyen dolgokat mindig célszerű intelligens ember módjára intézni, mert a végén még nevetségessé teszed magad. Most ez történt.
Persze a kihallgatáson attól még előadhatod az előzményeket (ez máris rosszabb színben fogja feltüntetni a nőt), de ez még nem felmentés, hogy ő is így viselkedett.
kedves utolsó! köszi a tippet, rendes vagy! most beszéltem telón két ügyvéddel, és mind a kettő azt mondta, egymástól függetlenül, hogy nem lesz belőle semmi komoly...
egyelőre csak gyanú merült fel velünk kapcsolatban, és nem is tudják, hogy ki volt az illető, mert akkor miért mind a kettőnknek küldtek idézést? ráadásul nem is gyanúsítottként, hanem tanúként küldték.
Ti mit csinálnátok, ha pl elhagynátok a telótokat, ami a ti neveteken van, és valaki arról a számról hívogatna valakit? akkor ilyen alapon benneteket is fel lehetne jelenteni, nem? mert hát a ti neveteken van a szám...
A párhuzamod nem egészen helytálló. A telefonod elvesztését elég, ha tanúkkal igazolod, de itt egy kicsit súlyosabb a gyanú (a lopást pedig értelemszerűen célszerű jelenteni a szolgáltatónál és a rendőrségen is, bár megkeresni nem fogják). Lehet, hogy lecserélted a számod, de a mobilszolgáltatók a cellainformációkat egy évig megőrzik. Ez alapján nagyon hamar ki fog derülni, hogy te voltál az, aki hívogatta a csajt.
De tényleg nem kell túl nagy feneket keríteni a dolgoknak: valószínűleg kapsz egy kis pénzbüntetést (elvégre nem fenyegetted meg halálosan), és rád terheik a perköltséget, ami pár tízezer forint lesz. Máskor meg ne csinálj ilyen hülyeségeket!
Első vagyok,mint már írtam semmi.
Bemész,elmondod,hogy igen,hülyeséget csináltál,megbántad és soha többet hasonlót se.Már egyáltalán ha ez ügyben hívatnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!