Szerintetek mi lehet a vége egy zaklatási ügynek a rendőrségen?
Nem szeretném most itt leírni a véleményemet erről az egész dologról,sem pedig Rólad,mert nagy sértődés lenne belőle.
Fogod magad,elmész,s mint azt már írták,kicsi ejnye-bejnye,kis pénzbírság maximum,aztán csókolom.Szerintem kibírod.Máskor kétszer meggondolod,lesüllyedj-e egy bizonyos szint alá.
(Egyébként,tehetsz úgy is,mint a magát nagyon nagy valakinek képzelő egyszeri leány,aki be sem ment arra a tárgyalásra,ahová őt is beidézték,csak őt szabálysértőként.Ha nagyon meg akarod ütni a bokádat.)
Kedves Mindannyiótok!
Csak azért írom le, hogy mi lett a vége az ügynek, hogy mindenki okuljon belőle. Senkinek nem lett igaza, aki kiírta a véleményét. Ugyanis a párom exének volt osztálytársai ott dolgoznak a rendőrségen, és az ügyészségen (ez egy kis város) és simán be tudott tekinteni az aktákba, mi több, még az új lakcímünket is megtudta, a telefonszámainkat, az életkörülményeinket. Egy kis "ráhatással" a lehető legkeményebb büntetést érte el, bírósági tárgyalás nélkül. A bírósági végzés, mely ellen fellebbezésnek nincs helye: 1 év. Mivel büntetlen előéletű vagyok, "csak" próbára bocsátottak. Megtanultam belőle a leckét, azt megmondom! Szóval vigyázzatok magatokra, mert akár 1 telefonhívás is bajba sodorhat benneteket! Hiába jött el a férjem is tanuskodni, hogy a volt neje miket csinált....Ez lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!