Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este derült ki, kiakadtam?
Volt egy hullámvölgy az életünkben,elhidegültünk,eltávolodtunk.Férjem egy hétre külön is költözött.Most kiderült hogy ezalatt az egy hét alatt megpróbált összejönni a volt nőjével.Aki elutasitotta.SMS-ket találtam a telójában amiben zt irja a nőnek hogy szereti és kivánja stb.
Most azzal menti magát hogy nem csalt meg,de ez ugye nem rajta múlott.Meg azzal érvel,hogy külön voltunk és ugy volt menthetetlen a kapcsolat.Szeretetre vágyott stb.
Járt már valaki igy?Ti mit tennétek a helyemben?Lehet ennek jövője vagy megette a fene az egészet?
Sosem akartam könnyen feladni a házasságomat,olyan sok a válás mindig hittem hogy én nem esem bele ebbe.
Kedves másik házas hozzászólónak igaza van abban hogy nem szabad könnyen feladni,nekem jól esne még egy esély a helyébe,de persze nem látok bele afejébe hogy mit is tenne.De ugyanakkor az hogy egy hét után más után kajtat nagyon fáj.
És nem akarok állandó félelemben sem élni egy esetleges ujabb miatt.
De sosem tett ilyet előtte,nagyon jó apa volt és mindig itthon volt nem maradozott ki szóval nagyon összevagyok zavarodva,mindent át kell gondolnom.
De köszönök minden választ jó megismerni má véleményét is,és jól jön a sok ésszerű tanács is.
Szia!
Eloszor is tudnod kell: Nem megbocsajtani nehez, hanem felejteni! Tudod mi fog tortenni a megbocsajtas utan? Jobb esetben a ferjed tenyleg "megvaltozik" es soha tobbe eszebe sem jut ilyesmi. Ez mind szep es jo. De Te mar soha nem fogsz feltetel nelkul bizni benne! Nem fogsz tudni hinni neki barmennyire szeretnel. Ujra es ujra eszedbe fog jutni mit akart tenni es emiatt sajat magad fogod felemeszteni. Aztan eljutsz arra a pontra, hogy ugy erzed igy nem lehet leelni egy eletet. De meg nehezebb lesz a valas mert igazabol akkor "kezzel" foghato okod mar nem lesz ra.
Lehet, hogy most nyugottabb lenne a lelked mert Te mindent megteszel, hogy megmentsd a kapcsolatotokat. De mi lesz hosszutavon? Ezt gondold vegig, mielott dontest hozol.
Tudom nem konnyu. De hidd el tapasztalatbol mondom kesobb meg nehezebb lesz. Fel eve bocsajtottam meg... Es a mai napig nem tudok hinni, pedig nagyon szeretnek es okot sem ad ra. De nem megy.. :(
Kitartas!
Kérdező (#7)
"Utolsó igen ő is ezzel menti magát,hogy én elküldtem az anyjáék szintén mellettem álltak és szapulták,besokallt. "
Szóval Kérdező, jól értelek, TE elküldted, ember elment, és most azon filózol, hogy "mekkora szemétség, hogy MAJDNEM megcsalt"???
Egyáltalán hogyan lehet megcsalni azt, aki egyszer elküldött, kimondta, hogy "vége"???
utolsó előtti, szívemből szóltál, engem is megcsaltak, én is megbocsátottam, de mai napig gyötrődöm és nem tudok felejteni!!!! bármennyire is megérdemelné, a kétely már marja a szívem és nagy a félsz, hogy mikor lesz a "legközelebb".....ez egy krónikus betegség :(
én írtam amúgy a második oldal utolsóját is :(
De könnyen mondja itt mindenki, hogy dobd ki.
Ti sosem csináltatok hülyeséget? Pár rohadt sms miatt, amit hót idegesen írtatok borítanátok a házasságotokat?
Ezért van annyi válás, mert egyszerűen képtelenek vagytok megbocsátani.
A kérdező bűne is épp akkora, mint a férjéé. A volt nőnek meg igaza van, simán csak vissza akart vágni, mert a f*sza kivolt a bunkózással.
Mérgében tesz olyan dolgokat az ember, amiket sosem gondol komolyan, és sosem valósítaná meg.
Egyáltalán nem biztos, hogy képes lett volna megcsalni a feleségét, egyszerűen csak felhúzta magát és meg akart mutatni, hogy kellhet ő másnak is. Tipikus.
Legyetek már egy kicsit felnőttek és gondolkodjatok mielőtt a saját életetekre kivetített válaszoakat szórjátok, itt két ember életéről van szó és ti úgy okoskodtok és bíráskodtok, mintha minden másodpercet velük éltetek volna le és tudnátok mi fogja őket boldoggá tenni a jövőben. Ha szeretik egymást, akkor soha nem lesznek boldogok egymás nélkül.
Kérdező én azt javaslom gondold át, tulajdonképpen nem történt semmi és hogy nem rajta múlott azt nem tudhatod. Ez csak sms. Ha annyira meg akart volna csalni nem egy exhez szalad, hanem felszed egy idegent, aki szíves örömest szétdobja neki a lábát.
A valódi megbocsátás - j nélkül! - azt is jelenti, hogy elfelejted. Nem számít. Lehet, hogy valamikor eszedbe jut, de akkor sem fog számítani, mert nem lesz érzelmi töltete.
Azon gondolkodj el, ha esélyt akarsz adni a kapcsolatnak, hogy te miért lettél az utóbbi időben hárpia? Anyukád túlzottan rád telepedett? Eszedbe jutott, hogy miylen jó volna újra kislány lenni és hazamenni anyuhoz? megvan a gyerek és a pasi már nem kell? Esetleg a szex sem?
Ha a férjed békülni akar és ezt komolyan gondolja, akkor üljetek le szépen egymással beszélgetni és én még ajánlanék egy párterápiát. Sok mindent lehetne tisztázni azelőtt, mielőtt végleg szétmentek. És ami a fő: a gyerek nem látná kárát!
Nem jó elváltan élni, senkinek se, a gyereknek a legkevésbé.
Nem ez a nyomi sms az megoldandó probléma, hanem az, amiről nem írtál, hogy miért, meg miként hidegültetek el egymástól e 3 éves gyerek mellett?
Ki döntött úgy, hogy külön költözzön, miféle elvárással?
Sz*rabb helyzetből is lehetett már helyrehozni kapcsolatot, szóval mehet ez...
Csak ahhoz nagyon őszintén, nagyon higgadtan, és előremutatóan kell meg-megbeszélni egy-egy problémát, és biztatni magatokat, hogy sikerülhet.
hajrá! xD
Nagyon köszönöm a válaszokat.Jó volt olvasni a sok jó tanácsot és véleményt.
22/27 és 24/27 sajnálom a megcsalásotokat :(
Az is igaz jó kérdés hogy miért lettem hárpia?
Vagy miért hidegültünk el?
Szerintem nálam is szokásos hiba lépett fel a gyerek születése után.Otthonlét,bezártság,monotonság.Tudom tipikus hiba,de jó lett volna ha megpróbál kirángatni ahelyett hogy másfelé kacsingat.
Szeretem ezt az oldalt mert sok jó választ kapok.
Köszönöm.
A férjem jelenleg dolgozik,sajna az exel egy munkahelyen igy igaz hogy nem vagyok nyugodt,már hivott és bántja nagyon a lelkiismeret állitólag.Hát ugy kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!