Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este derült ki, kiakadtam?
Volt egy hullámvölgy az életünkben,elhidegültünk,eltávolodtunk.Férjem egy hétre külön is költözött.Most kiderült hogy ezalatt az egy hét alatt megpróbált összejönni a volt nőjével.Aki elutasitotta.SMS-ket találtam a telójában amiben zt irja a nőnek hogy szereti és kivánja stb.
Most azzal menti magát hogy nem csalt meg,de ez ugye nem rajta múlott.Meg azzal érvel,hogy külön voltunk és ugy volt menthetetlen a kapcsolat.Szeretetre vágyott stb.
Járt már valaki igy?Ti mit tennétek a helyemben?Lehet ennek jövője vagy megette a fene az egészet?
Tisztelt kérdező!
12 éve vagyunk házasok férjemmel.Bármily hihetetlen még mindig szeretjük egymást,de tavaly volt egy nagyon nehéz évünk.Legvégül nagy nehezen,nagy fájdalommal,kimondtuk,elválunk,nem megy tovább.A 12 év alatt sokat megéltünk együtt,de sosem láttam sírni a férjem,csak akkor amikor kimentem az ajtón,és elhagytam.Két hétig voltunk külön,ebből két alkalommal hívott egy közös barátunk telefonon hogy menjek vissza a flrjemhez,mert teljesen kifordult magából.Még a munkahelyére sem ment be,ehelyett otthon feküdt,vagy a kocsmában(úgy hogy nem szokott inni,csak sörözik),itt viszont majdnem minden nap részegre itta magát,és ismerősök vitték haza.Naponta hívogatott,könyörgő sms-ekkel bombázott hogy próbáljuk meg újra,ő tudja hogy nagyon szarul éltünk az elmúlt időkeben,de ezt a különéletet ő nem bírja ki.Két hétig bírtam így,hogy láttam mennyire szenved,persze énis nagyon szenvedte,de ezt belőle nem néztem ki.és mégis.Most újra együtt vagyunk,megpróbáljuk felépíteni újra a közös életet,nálunk nem a szerelem múlt el,hanem a mindennapok lettek ugyanolyanok,és elfeledkeztünk egymásról.Most megpróbáljuk helyrepofozni a kapcsolatunkat,házasságunkat.Lassan egy éve a történteknek,és jelenleg még mindig turbékolunk.Nekünk ez tanulságos volt,túlságosan szeretjük egymást hogy továbblépjünk.
Ahogy viszont olvasom ez nálatok nem így van.Sajnos a te szavaidból azt veszem ki,hogy nálad még él a szerelem,de párodnál már nem.Egy hét alatt már más nő kegyeit keresi,ott bizony be kell látni,hogy nem te vagy a mindene.
Én megkérdeztem így utólag hogy abban a két hétben részegen nem-e akadt össze egy másik nővel.Viccesen azt mondta hogy egyrészt annyira részeg volt,hogy felállni sem tudott,hát még másféle mutatványokat csinálni.Másrészről azt mondta még,hogy amikor elhagytam,megijedt még a gondolattól is,hogy más párunk legyen,illetve hogy nekem egy másik férfi lép az életembe,aki simogat,megölel,megcsókol.Eszébe sem jutott az hogy most egy másik nőhöz rohanjon,inkább minden erejével visszaszerzett.
Kedves Utolsó válaszadó!
Köszönöm hogy megosztottad velem a történetedet.
Én is igy érzem hogy nem szeret eléggé,mert akkor mindent megtenne.Fáj de nem tudok mit tenni.Bízom benne hogy legközelebb jobb lapokat oszt a sors.
Nektek kívánok minden jót és remélem a jövőben is boldogok lesztek.:)
További szép estét Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!