Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel 3éve vagyunk házasok, van egy kisfiunk 20hós. A Férjemet szeretem de már nem olyan sokat van velem eggyütt szexuális téren sem. Este meg fáradt. De már nem érzem azt a szerelmet amit először. Szeretem ez elég?
Egy cipöben járunk :S Mi 2 éve vunk házasok és van egy 14 hónapos kislányom!
Férjem mikor haza ér a melóból, eszik aztán pihen, nap mint nap! Este meg én vok fáradt!
Már nem érzem azt a szerelmet amikor éreztem elöször, csak a szeretet! Szerintem ez nem fog sokáig tartani ez a házasság meg sokszor veszekszünk a férjemmel hogy semmit se csinálunk, családi program stb... Hiányzik a szerelem :( Azt hiszem már másba vagyok szerelmes aki nös és ennyi idös gyereke van mint az én lányom! Borzasztóóóó :(
Ha a szülés után nem kiván szexuálisan az még nem a világ vége idővel válltozni fog csak most az édesanyát látja benned nem a szexpartnert.
Addj neki időt mert neki lelkileg ugyanolyan nehéz feldolgoni az apaságot mint neked.
Igen elég a szeretet! Mondjuk egy kicsit ledöbbentem,mert a szüleim 12 év után is szerelemmel szerették egymást,mostmár csak szeretet.
19/L
Neked kell tudnod, hogy elég-e. Hosszútávon szerintem kevés a szeretet ahhoz, hogy összetartsa a házasságot. Hülyén hangzik, de az ember élete folyamatos kísértés és bizony ha beleszeretsz valakibe, akkor borul minden. Tehát ez olyan "vele vagyok mert nincs jobb" kapcsolat.
Mi is 3 éve vagyunk házasok, nekem 21 hós a fiam. Nálunk még mindig dúl a love, nagyon boldogok vagyunk. Melós dolog, mert nap mint nap tenni kell érte, de nem lehetetlen. Már 7 éve vagyunk egy pár, ami nem olyan nagy idő szerintem. Ennyit ki kell bírnia egy nagy szerelemnek, ha valóban az volt.
Szerintem próbáljátok rendbehozni a kapcsolatot, amíg végképp el nem romlik minden. Próbálj újra beleszeretni a férjedbe, hidd el, megéri!
Elég?
3-4 évente meg fog unni bárki, ha egyáltalán elfogad más gyerekével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!